Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

öncelikle hoşgeldin daha çok yeniymiş bazen geç döllenme olduğunda idrar testinde hemen çıkmaya biliyor
psikolojikte olabilir gerçek belirtilerde olabilir 1 hafta bekle sonra kan testi yaptır olmadı pazartesi git sağlık ocağına kanda baktır en net
o şekilde öğrenirsin varsa var yok sa yok. Allahım hayırlısını versin fazla bekletmesin inşallah.

topiğin birinde epidural normal doğum videosu paylaşmış biri izledim bi görseniz okadar mükemmel bişeydiki anlatamam..o duyguyu nezaman yaşıcam bilmiyorum ama enyakın zamanda yaşarım inşasllah..

birisi gelsinde şu çamaşırı sersin
bıktım vaalla yaa hergün çamaşır yıkıyom bitiremedim daha

topiğin birinde epidural normal doğum videosu paylaşmış biri izledim bi görseniz okadar mükemmel bişeydiki anlatamam..o duyguyu nezaman yaşıcam bilmiyorum ama enyakın zamanda yaşarım inşasllah..

:18::18::18: ayy linkini versene canım :18::18:

Teşekkürler amin canım sağolasın inşallah hepimize.. pazartesi günü tekrar test yapcğm zaten pazartesi sekizinci gün oluyor , onda da çıkmazsa dediğin gibi gidip bir kan testi yaptırayım bakalım.. umarım bu sefer olur inşallah rabbim isteyen ve bekleyen herkese hepimize nasip etsin hep böyle dua ediyorum çünkü bu duygunun ne demek olduğunu çok iyi biliyorum (((

aminnnnnnnnnnnnn inşallahhhh
kendinden bahset bakalım :26::26:

duman bızde vın alcaz 5gb 25 tl dedı ama asarmıyız acaba suan kı sınrısız 70 oduyoruz

arkadaşlar nihayet başak hanımın sesini duydum
konuştuk sağlık ocağına kan vermeye gitmiş
ama kaplumbağa gibi yürüdüğü için yetişememiş

maymuuuuuuuuş herşeyi niye söylüyon:95::95::95:

olsun çıkmışken sütyen aldım:92::92::92:

selamlarrrrrrrrrr hatunlarrrrrr

bende dun beyazları attım sevmedım bıda baska ayra attım gerı esım camasırl<rını ozona yatırdım sımdı bı da yıkanıyoooo bembeyaz olsun ıstıyorummm

ozon dediğin çamaşır suyu dimi ace yi öneriyorum kar gibi yapıyor kaç defecede yıkadın bide yaşken rengini çok belli etmez
kuruyunca bembeyaz olar

bahsedeyim :) , 27 yaşındayım bir buçuk yıllık evliyim , evliliğimin sadece ilk 4 ayında doğum kontrol hapı kullandım sonra bıraktım , 14 aydır da tüm denemelerimize rağmen sonuç alamadım , aslına bakarsan şimdiye kadar bir doktora gitmem gerekirdi ama hadi belki bu ay olur hadi belki bu ay olur diye diye hep kaldı , ama bu sefer de hüsrana uğrarsam kesin gidecğm artık doktora. İnan bu konularda çok cahilmişim ya :S mesela ben yumurtlama günü diye birşey olduğunu bile son bir senedir öğrendim , böyle şeyleri de insan bazen çok yakınlarıyla bile paylaşamıyor , daha önce bu sitedeki yazıları internetten çok takip etmiştim güzel paylaşımlar oluyor , zaten arama motoruna ne zaman hamilelik ile ilgili birşey yazsam hep kadınlar kulübü çıkıyordu ve bende üye olmaya karar verdim :) burada birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var , en azından benim öğreneceğim çok şey var , böyle işte :)

ozon dediğin çamaşır suyu dimi ace yi öneriyorum kar gibi yapıyor kaç defecede yıkadın bide yaşken rengini çok belli etmez
kuruyunca bembeyaz olar

domestos kullanıyorum bıde onu alayımm dun 2 defa attım bıde camasır suhyuna yatırdım sımdı gene yıkanıyo 3 defa yıkamıs oluyorum

hoşgeldin canım tam yerine geldin topicimizide kaydet çok faydalı bir topiktir bizimkisi
anamm daha dr gitmedinmi bu ay adet olursan 2. veya 3. günü git adetliyken gidilir
hormonlara felanda bakarlar yımırta takibi yaptır tamammı
ama inşallah gerek kalmaz gebesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…