Merhaba kızlar siteye daha bugün üye oldum ve açıkçası henüz neyi nereden yapacağımı bile bilmiyorum :) bende uzun süredir yana yakıla bebek deniyorum ama malesef sonuç hep hüsran.. en son 3 eylül'de adet oldum ama bugün beşinci gün ve hala adet olmadım , dayanamayıp bu sabah test yaptım sonuç negatifyaşadığım şeyler gerçekten hamilelik belirtisi mi yoksa psikolojik mi bilmiyorum ama son on gündür filan özellikle sol kasığımda şiddetli olmayan tatlı bir ağrı ve uyuşma var , bu aralar midem de hassaslaştı hiçbir şey yiyemiyorum desem yeridir. henüz hiçbir adet belirtisi de yok :S bu gebelik testlerini en doğru ne zaman yapmak gerekir yani kaç gün geçmesi lazım adetin ? yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar çünkü bu tip konularda kafam çok karışmış durumda
topiğin birinde epidural normal doğum videosu paylaşmış biri izledim bi görseniz okadar mükemmel bişeydiki anlatamam..o duyguyu nezaman yaşıcam bilmiyorum ama enyakın zamanda yaşarım inşasllah..
Teşekkürler amin canım sağolasın inşallah hepimize.. pazartesi günü tekrar test yapcğm zaten pazartesi sekizinci gün oluyor , onda da çıkmazsa dediğin gibi gidip bir kan testi yaptırayım bakalım.. umarım bu sefer olurinşallah rabbim isteyen ve bekleyen herkese hepimize nasip etsin hep böyle dua ediyorum çünkü bu duygunun ne demek olduğunu çok iyi biliyorum (((
çamaşırı serip geliyom bide nescafe yapacam kimler istiyor elleri göreyim
çamaşırı serip geliyom bide nescafe yapacam kimler istiyor elleri göreyim
arkadaşlar nihayet başak hanımın sesini duydum
konuştuk sağlık ocağına kan vermeye gitmiş
ama kaplumbağa gibi yürüdüğü için yetişememiş
bende dun beyazları attım sevmedım bıda baska ayra attım gerı esım camasırl<rını ozona yatırdım sımdı bı da yıkanıyoooobembeyaz olsun ıstıyorummm
bugün ne giysemde hakan varkimse sevmiyo onu
bana herşey yakışırda cengiz abazoğlu var
maymuuuuuuuuş herşeyi niye söylüyon:95::95::95:
olsun çıkmışken sütyen aldım:92::92::92:
selamlarrrrrrrrrr hatunlarrrrrr
ozon dediğin çamaşır suyu dimi ace yi öneriyorum kar gibi yapıyor kaç defecede yıkadın bide yaşken rengini çok belli etmez
kuruyunca bembeyaz olar
başak karısı sesini duyunca iyi dogrmadı
bahsedeyim :) , 27 yaşındayım bir buçuk yıllık evliyim , evliliğimin sadece ilk 4 ayında doğum kontrol hapı kullandım sonra bıraktım , 14 aydır da tüm denemelerimize rağmen sonuç alamadım , aslına bakarsan şimdiye kadar bir doktora gitmem gerekirdi ama hadi belki bu ay olur hadi belki bu ay olur diye diye hep kaldı , ama bu sefer de hüsrana uğrarsam kesin gidecğm artık doktora. İnan bu konularda çok cahilmişim ya :S mesela ben yumurtlama günü diye birşey olduğunu bile son bir senedir öğrendim , böyle şeyleri de insan bazen çok yakınlarıyla bile paylaşamıyor , daha önce bu sitedeki yazıları internetten çok takip etmiştim güzel paylaşımlar oluyor , zaten arama motoruna ne zaman hamilelik ile ilgili birşey yazsam hep kadınlar kulübü çıkıyordu ve bende üye olmaya karar verdim :) burada birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var , en azından benim öğreneceğim çok şey var , böyle işte :)
:101: ne var artık canım istedikçe ararım seni
her yöne 500 dk var
:102::102::103:
yarın şeker yüklemesi var
aç git haaaa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?