başak karısı sesini duyunca iyi dogrmadıarkadaşlar nihayet başak hanımın sesini duydum
Konuştuk sağlık ocağına kan vermeye gitmiş
ama kaplumbağa gibi yürüdüğü için yetişememiş
Paşaaaa
başak karısı sesini duyunca iyi dogrmadı
geldim bebem gene panik atak azdı ya:18::18:
Sevinççim evde kabak brokoli ve kereviz var ne yapayım ben bunlardan akıl ver:44::44:
uff elektorniği oda sever ama bizim arabamız yok
orjinal gs forması alayım diyorum ama ona verilen parayada yazık yaa
Kerevizi fırına sür soğan biber patates havuç çok güzel oluyor domateste koy ohhhhh
tavuk da koyuyom ben
yok kızzzzz başka bişe al nebilim fotoğraf makinası almıştım
bayıldı böyle kendinden şarj olanlardan pilsiz
seviççim şimdi havç yok tavk var ama benim diyet tavugum öle tavgu havcu çıkar tam anlat fırın potetimde var
yada zeytin yaglımı yapsam şimdi brokoli çorbası zeytin yaglı kereviz bulgur pilavımı yapsam yanın acacık yaparım tırş salata kendimede kabak rendelesem yogurtlasam olurm:44::44:
şimdi bi forma buldum süper lisanslı üstünde futbolcuların imzaları var bayılır benim kocam görse
Ben gdiyom karılar ev ayakta biri gelse rezil olurum benyatagım daha açık işim biterse gelirim şimdi
evi silip süpürücem toz alıcem wc yıkıcem mtfagı toplcem dolabı düzelticem gözden geçiricem makinaya çamaşır atıcem işim biterse gelirim işşallah k.i.b
heee oda olur biz fırında sebzeli yiyoruz canım
kabağı küçük küplerde doğra soğanla az yağda sotele
üstüne yoğurt dök süper oluyorr
Bu saate kadar naaptığını sorabilirmiyim
Yatakı açıkmış hayla
canım benim gibi hasta olrsan panik atak hastası eşinde hasta olrsa canım birşey yapmak istemez malesefneyse ya bu şaplagını nutm sanma yazıyorum kenara gider ayak dayak yedik yane neyse sonra görüşrük b sefer gittim ben
ben kullanıyorum canım yanında taşıması güzel ama bazen az çekiyo ona sinir oluorum...kızlar vın kullanan varmı bız net kapatrcaz vın almayı dusunuyoruz :44::44::44::44:
hoşbulduk dumancım. hayırlı olsun senın de hamılelıgın ınşallah kazasız belasız atlat sağlıkla al bebişini kucağınasen hem kadın doğum hem de hematoloğa mı gidiyosun? hangi şehirdesin? doktorun(ların) kim? beni biraz bilgilendirir misn gebeyken neler yaptığın konusunda. bişi daha sorcam canım yaa benim adet kanamalarım afbuyur böyle sümüksü bi doku gibi uzuyo yani çok akışkan değil. parçalar dokuldugu de oluyo. bunun pıhtılaşmayla bi ilgisi var mıdır acaba? senin de kanamaların böyle miydi yoksa normal miydi?
tmm işte beğenirse onu al
kasıma çok var inşallah bebeğin gelir
hayatınızın hediyesi olur
ağzın bal yesin emi
bata son 5 gün göğüslerimde hala bi belirti yok..şimdiye çoktan başlardı..inşallah düzenim yine bozulmazgecen ay 6 gün gecikmişti..
tüm kalbimle dua ediyom bugün cuma inşallah dilek kapıları açıktır amin...
aminnnnnn..Allah razı olsunn caınm benim..bakalım ne olcak bu ay merakla bekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?