Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

arkadaşlar nihayet başak hanımın sesini duydum
Konuştuk sağlık ocağına kan vermeye gitmiş
ama kaplumbağa gibi yürüdüğü için yetişememiş
başak karısı sesini duyunca iyi dogrmadı

geldim bebem gene panik atak azdı ya:18::18:
Sevinççim evde kabak brokoli ve kereviz var ne yapayım ben bunlardan akıl ver:44::44:

başak karısı sesini duyunca iyi dogrmadı

geldim bebem gene panik atak azdı ya:18::18:
Sevinççim evde kabak brokoli ve kereviz var ne yapayım ben bunlardan akıl ver:44::44:

kerevizi fırına sür soğan biber patates havuç çok güzel oluyor domateste koy ohhhhh
tavuk da koyuyom ben

Son düzenleme:
uff elektorniği oda sever ama bizim arabamız yok
orjinal gs forması alayım diyorum ama ona verilen parayada yazık yaa

Kerevizi fırına sür soğan biber patates havuç çok güzel oluyor domateste koy ohhhhh
tavuk da koyuyom ben

seviççim şimdi havç yok tavk var ama benim diyet tavugum öle tavgu havcu çıkar tam anlat fırın potetimde var
yada zeytin yaglımı yapsam şimdi brokoli çorbası zeytin yaglı kereviz bulgur pilavımı yapsam yanın acacık yaparım tırş salata kendimede kabak rendelesem yogurtlasam olurm:44::44:

heee oda olur biz fırında sebzeli yiyoruz canım
kabağı küçük küplerde doğra soğanla az yağda sotele
üstüne yoğurt dök süper oluyorr

Ben gdiyom karılar ev ayakta biri gelse rezil olurum benyatagım daha açık işim biterse gelirim şimdi
evi silip süpürücem toz alıcem wc yıkıcem mtfagı toplcem dolabı düzelticem gözden geçiricem makinaya çamaşır atıcem işim biterse gelirim işşallah k.i.b

bu saate kadar naaptığını sorabilirmiyim
yatakı açıkmış hayla

Bu saate kadar naaptığını sorabilirmiyim
Yatakı açıkmış hayla

canım benim gibi hasta olrsan panik atak hastası eşinde hasta olrsa canım birşey yapmak istemez malesef neyse ya bu şaplagını nutm sanma yazıyorum kenara gider ayak dayak yedik yane neyse sonra görüşrük b sefer gittim ben

kendine geldin işte

kızlar vın kullanan varmı bız net kapatrcaz vın almayı dusunuyoruz :44::44::44::44:
ben kullanıyorum canım yanında taşıması güzel ama bazen az çekiyo ona sinir oluorum...

inşallah canım sağol çoğu bitti azı kaldı ama daha tehlike bitmedi bekliyorum sabırla....evet cnm ben hem hematolog hem kadın doğumcuya gidiyorum, iğne işini kadın doğumcuya bırakmak büyük hata... ilk hamileliğimde öğrendim ben pıhtılı oldugumu gitmedim k.doğumcuma güvendim en düşük doz iğneyi kulandırdı.... 2 olmadı 3 olmadı her biriinde bi sebepten dolayı kaybettim, neyse artık 4.de iyi bi hematolog buldum(ankara hacettepe üni.bölüm başkanı) bana dediği şey o dozla bebeklerde problem olmasaydı da sen kaybederdin oldu... homozigotlarda pıhtılaşma normal yaşamda bile çok tehlikeliymiş, bizim normal bi insana göre kalp krizi vs geçirme riskimiz 70 kat daha fazla allah korusun... neyse şimdi günde 2 kere 0.6 clean kullanıyorum,hamile kalmadan 2 ay önce corasprin kullandım,şimdi corasprin de alıyorum yine malesef kanama konusunda öyle bişey hatırlamıyorum, daha önce bi belirti yoktu bende pıhtılaşma adına, bazılarında mesela morarma filan oluyomuş...ama ilgisi olabilir senin durumunla...

Merhaba kızlar siteye daha bugün üye oldum ve açıkçası henüz neyi nereden yapacağımı bile bilmiyorum :) bende uzun süredir yana yakıla bebek deniyorum ama malesef sonuç hep hüsran.. en son 3 eylül'de adet oldum ama bugün beşinci gün ve hala adet olmadım , dayanamayıp bu sabah test yaptım sonuç negatif yaşadığım şeyler gerçekten hamilelik belirtisi mi yoksa psikolojik mi bilmiyorum ama son on gündür filan özellikle sol kasığımda şiddetli olmayan tatlı bir ağrı ve uyuşma var , bu aralar midem de hassaslaştı hiçbir şey yiyemiyorum desem yeridir. henüz hiçbir adet belirtisi de yok :S bu gebelik testlerini en doğru ne zaman yapmak gerekir yani kaç gün geçmesi lazım adetin ? yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar çünkü bu tip konularda kafam çok karışmış durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…