- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
merak etme fazla konşmadık ben çat diye suratına kapattım

anladım konuşmuşsunuz...ne konuştuysanız o kadar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne bitmez .oku var bu nu kız yoksa egecikten dolayımı oluyor![]()
sorma kapıma dayansa şaşma haaHee kuz nihayer duyduk esrarengiz karinin sesini artik herseyini biliyom
birgun ansizin kapisina dayanacam
poklu karinin teki o![]()
walla o kadar çok şey varki sevincim ama ben hep şükrediyorum iyi olucak herşey inşaallah...eee sen nasılsın?? kız adana da hava yağmurlu sabahtan beri elektrik kesikti inşaallah yine gitmez şimdi... oh ne güzel yağmuru özlemişim ama uykum geliyor
dayan walla karı erken doğum yapsın...Hee kuz nihayer duyduk esrarengiz karinin sesini artik herseyini biliyom
birgun ansizin kapisina dayanacam
poklu karinin teki o![]()
daha doğurmadım ama karnım gözüme geliyo yavaş yavaş.
börülce den ses yok olişim şimdik doğsa nereye yatcak
sevinç beni aradı sonunda bülbül sesimi duydu o yüzden keyfi yerinde
kaynoşun çarşafı daha var ağda yapamıyomki artık çarşafta bitmedi bi türlü
sen nasılsın fıtıkın nasıl:26:
hergün geliyo napıyım
sizin gelmiyomu yoksam
sorma kapıma dayansa şaşma haa
poklu sensin![]()
Olsun benden ogluma kalir :101:
:99::99:
kizz oturma gurubu bile aliyoolar kafalarina tas dusmusss
ozel ayarlanabiliiii
mail at sende
![]()
hönkkOlsun benden ogluma kalir :101:
:99::99:
kizz oturma gurubu bile aliyoolar kafalarina tas dusmusss
ozel ayarlanabiliiii
mail at sende
![]()
merak etme fazla konşmadık ben çat diye suratına kapattım![]()
geliyor günde bir kereee
hergün geliyo napıyım
sizin gelmiyomu yoksam
sorma kapıma dayansa şaşma haa
poklu sensin![]()
Cook sukur kuzummmm burdada geceden beri yagiyor
oglum uyandirmasa aksama kadar yatardim zaar
sana bise soracam kizanda tilan ocagi varmis hec gittinmi canim
dayan walla karı erken doğum yapsın...
kız bu protesto ne için...bülbül sesli,yiwrum.....benim fıtıklar beni fıtık etti anamı ağlattılar yaaa
belkide sen hastaneye giderken alır,şimdi beklemede zaar belki bir umut başkası alır diye...
canım orda yapılmıyomki brdada güzel hastaneler var ama sen bilirisinSagol hayatim
Ohh masallahhh Ben Dun basladim bugun ikinci gun insallah canim seninkide tez gelsin
Yani yine 1 ayi gidiyor insanin
Turkiyeyemi gelsem yaptirsam dediydimde
Burda yapmazlar bana simdi
Yuhhh ama napiiim illlammm gormek istiyooo
Gormeden inanman diyooo
Yalan a ne borcumuz varsa
Abooooow cirkeflesmeye basladiniz Buyrun hodri meydan ikinizede...:18:
Ben kaciiim
Kahvalti hazirliyimmm![]()
kızlarrr![]()
daha doğurmadım ama karnım gözüme geliyo yavaş yavaş.
börülce den ses yok olişim şimdik doğsa nereye yatcak
sevinç beni aradı sonunda bülbül sesimi duydu o yüzden keyfi yerinde
kaynoşun çarşafı daha var ağda yapamıyomki artık çarşafta bitmedi bi türlü
sen nasılsın fıtıkın nasıl:26:
hönkkoturma grubu mu alıyolarmış...demek ki iyi insanlar bunlar ya kim bunlara kötü dedi ki çık ,çık,çık
geliyor günde bir kereee
he kız gittim onada gittim anacım ama maaaleseff![]()
bende seni sewiyom kuzummmbunu hiç düşünmemiştim olabilir,
son ana kadar beklicek heralde
---
protesto yok annnem seviyom seni ben inşallah tez zamnda iyi olursun Allah iyilik versin
sureyi ezberleyemedimde ama aklımda![]()
canım orda yapılmıyomki brdada güzel hastaneler var ama sen bilirisin
hoş geldin tatlım
allah seni ne yapmasın hemi![]()
kizzz hec yoktan kicani bulurum havaalanindaaa
resminide gordum zati
![]()
kızlar ben geldim ama haberler çok iyi değil,plesenta içinde kanama alanı varmışrapor vericek bi süre... şiddetli çarpmalarda trafik kazalarında olur böyle ama seninki iğneden de olabilir dedi,tek seçenek iğne kalıyo suan... p.tesi tekrar bakacak tam kızımın başının yanında kanama alanı olmuş şişlik gibi,yavrum kafasını oraya dayamış canım yanıyodu o bölgede meğersem ondanmış..yüzünüde net gördük çok güzel doyamadım bakmaya
şeker yüklemem de yapıldı ama suan onu düşüncek diiliz açıkçası sonucu filan beklemedim,netten bakıcam artık.p.tesi tekrar bakıcak duruma sürekli yatacaksın dedi...dua edin bizim için,moralim çok bozuldu
![]()
kızlar ben geldim ama haberler çok iyi değil,plesenta içinde kanama alanı varmışrapor vericek bi süre... şiddetli çarpmalarda trafik kazalarında olur böyle ama seninki iğneden de olabilir dedi,tek seçenek iğne kalıyo suan... p.tesi tekrar bakacak tam kızımın başının yanında kanama alanı olmuş şişlik gibi,yavrum kafasını oraya dayamış canım yanıyodu o bölgede meğersem ondanmış..yüzünüde net gördük çok güzel doyamadım bakmaya
şeker yüklemem de yapıldı ama suan onu düşüncek diiliz açıkçası sonucu filan beklemedim,netten bakıcam artık.p.tesi tekrar bakıcak duruma sürekli yatacaksın dedi...dua edin bizim için,moralim çok bozuldu
![]()
![]()
yaaaaabende gidecem bayramda Adanaya gidince
gitmediysen senide gotureyim beraber gidek dicektim
arabayla gider gelirdik![]()
yaaaaabende gidecem bayramda Adanaya gidince
gitmediysen senide gotureyim beraber gidek dicektim
arabayla gider gelirdik![]()
inşallah cnm....cnmm Allah ım korusun bebeğini dua edicem sizin için bişi olmaz inşalah bebeğini kucağına alırsın cnm yaa
şaşkınlıktan nolur filan diye bile soramadım,sık rastlanan bi durummuki bu acaba dilek moralim çok bozuldu inankuzum benimmm sakın üzülme inşaallah düzelir... evet iğnelerin dozajı yükselince maallesef böyle şeyler olabiliyor,raporunu al dinlen bol,bol sakın strese girme geçmiş olsun canım benim dualarım seninle...