Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:18::18::18::18::18:

Korkmuyomki ben:101:

Sen nasılsın bakim dinleniyomsn
belli belli korkmuyomuş:) valla dün biraz kasıldım ben karnım filan kramplar girdi o zaman farkettim durumu:))
dinleniyorum işte sıkıldı, şöyle 1 saat koçtaşa gidip bebişe dolapmı baksam diyorum,dr sonuçta iş yapma yorma kendini dedi...

Duma nasil oldun cnmmm
daha iyim canım biraz daha alıştım duruma, hele bi yarın kontrol olsun o zaman netleşicek durum.kanama alanı büyüyomu yoksa küçülmeye başladımı diye bakıcak dr:18:

işe gitmiceksin dimi rapor felan alsan:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

yok cnm böyle çalışmanı istemiyorum didi zati dr... yarın bakacak duruma göre kesin rapor yazacak da süresi hakkında bilgim yok...

süresine tükürürüm lenn ne süresi
gerekirse çık işten
pırlanta beebkten önemlimi

nadir de olsa öyle bebekler var canım biliyosun gülme işte ben mesela çok uykuya düşkünüm benim bebişim kesin öyle olacak, o da benim gibi uykucu zatiiiii

valla kuzum ben bi bebek tanıyorum

annesi ona hamileyken pek uyurdu. öyle bebekın karnı acıktı kalkıyımda erkenden kahvaltı yapıyım felan demezdi

öğlene kadar uyurdu

bebeki doğduktan sonra uykucu bi bebek oldu

bebek öğlene kadar uyuyodu uyandıramıyoduk

süresine tükürürüm lenn ne süresi
gerekirse çık işten
pırlanta beebkten önemlimi

yok len çıkmam işten alabildiğim kadar rapor alırım,sonuçta bu iş sayesinde lüküs hastanelere gidebiliyorum,özel sigortasızları almıyo benim hastane sonra kalırım valla dr suz... bebikim doğsun gerekirse çıkarımmm

bende tanıyorum da o yüzden heves ediyorum işte canım annesi rahat bıraktı gece 1-2 kere kalkıp emziriyomuş bebek ona bile uyanmıyomuş... gündüz beşiğine yatırıyodu bütüüün işlerini yapıyodu,bebiş kendi elleriyle ayaklarıyla oynayarak vakit geçiriyodu sessiz sessiz... şimdi de pek tatlı bi kız kendi kendine takılmayı çook seviyo bacak kadar boyuyla:)

iyi git çalş nası bi işmiş bu
hadi iiş yeri uzun bir raporu kabul etmedi napcan

ayy accık kınayalım da biizmk,lerde öyle olsunn

kınadım ben çok kınadım yav ööyle bebkmi olur yahuu tööbe tööbeeeeeeeeeeeeeee çok kınadım çoooookkkkkkkkkkkkkk cık cık cık

huzurlu bi hamilelik geçirmeklede alaklı diye düşünüyoryum ben
sakin bi hamilelik geçirdiğin takdirde bebekte huzurlu oluyor

iyi git çalş nası bi işmiş bu
hadi iiş yeri uzun bir raporu kabul etmedi napcan

kurumsal firmalarda rapor filan sorun yapılmaz canım..sağlık sorunum nedeniyle istersem doğuma kadar rapor alabilirim gıkını çıkaramaz kimse... zaten suan için en fazla 10 günlük alırım sonra bayram filan geliyo allah korusun düzelmezse durum uzatırız ama bence 10 günde toparlıcak plesentammm

aynen öyle canım gerginsen filan bebek çok etkileniyo farkediliyo... sen işte ne güzel hazır vaktin varken sakin sakin otur evinde bebişine müzikler dinlet,koçişe çok cırlama bebeğinde sakin olsun.

inşallah

iyi o zaman izin vermiyolar diye gitmek zorunda kalmada

aynen öyle canım gerginsen filan bebek çok etkileniyo farkediliyo... sen işte ne güzel hazır vaktin varken sakin sakin otur evinde bebişine müzikler dinlet,koçişe çok cırlama bebeğinde sakin olsun.

ayy ben bazen cırlıyom kocişeetkilenirmiki ondan:26::26: doğru yüksek ses onun huzurunu bozabilir

ama günlük hayatımız akşama kadar pc başında bebekime seçtiğim özel sakin bir müzik dinleyerek geçiyor
başka bişi yapmıyoruz zaten

akşamda kocamla güle eğlene oturuyos:118::118:

ayy benm bi arkadaşım hamileliğinde çok büyük sorunlr yaşamştı kocasıyla gürültü patırtııııı offff
o bebekten çok çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…