GÜNEY GELİYOOOOO
bide bizi düşün :18::18::18::124::124::124::124::124::124::124::124:
Pipişli geliyoooooooooooooo
:118::118::118::118::118::118::118:
Ay ben çok heyecanlandımmmmmmmmmm
canımm hadi git bebişini al da gel Allah kolay bi doğum nasip etsin herşey yolunda gider inşallah....
:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:Kendini yirtma sakin ol ege firlayacak haaa :101:
bide bizi düşün :18::18::18:
inşallah canım sağol
belli belli korkmuyomuş:) valla dün biraz kasıldım ben karnım filan kramplar girdi o zaman farkettim durumu:)):18::18::18::18::18:
Korkmuyomki ben:101:
Sen nasılsın bakim dinleniyomsn
daha iyim canım biraz daha alıştım duruma, hele bi yarın kontrol olsun o zaman netleşicek durum.kanama alanı büyüyomu yoksa küçülmeye başladımı diye bakıcak dr:18:Duma nasil oldun cnmmm
sizi düşünemiyorum
uykusuz geceler başlıyoooooooooo
belli belli korkmuyomuş:) valla dün biraz kasıldım ben karnım filan kramplar girdi o zaman farkettim durumu:))
dinleniyorum işte sıkıldı, şöyle 1 saat koçtaşa gidip bebişe dolapmı baksam diyorum,dr sonuçta iş yapma yorma kendini dedi...
daha iyim canım biraz daha alıştım duruma, hele bi yarın kontrol olsun o zaman netleşicek durum.kanama alanı büyüyomu yoksa küçülmeye başladımı diye bakıcak dr:18:
niye öyle diyosun belki çok uysal bi bebik olucak akşam yatıp sabah kalkıcak
işe gitmiceksin dimi rapor felan alsan:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
olabilir akşam anne ve babsı ile yatcak sabahta kahvaltıya kalkcak
yok cnm böyle çalışmanı istemiyorum didi zati dr... yarın bakacak duruma göre kesin rapor yazacak da süresi hakkında bilgim yok...
nadir de olsa öyle bebekler var canım biliyosun gülme işteben mesela çok uykuya düşkünüm benim bebişim kesin öyle olacak, o da benim gibi uykucu zatiiiii
süresine tükürürüm lenn ne süresi
gerekirse çık işten
pırlanta beebkten önemlimi
valla kuzum ben bi bebek tanıyorum
annesi ona hamileyken pek uyurdu. öyle bebekın karnı acıktı kalkıyımda erkenden kahvaltı yapıyım felan demezdi
öğlene kadar uyurdu
bebeki doğduktan sonra uykucu bi bebek oldu
bebek öğlene kadar uyuyodu uyandıramıyoduk
yok len çıkmam işten alabildiğim kadar rapor alırım,sonuçta bu iş sayesinde lüküs hastanelere gidebiliyorum,özel sigortasızları almıyo benim hastane sonra kalırım valla dr suz... bebikim doğsun gerekirse çıkarımmm
bende tanıyorum da o yüzden heves ediyorum işte canım annesi rahat bıraktı gece 1-2 kere kalkıp emziriyomuş bebek ona bile uyanmıyomuş... gündüz beşiğine yatırıyodu bütüüün işlerini yapıyodu,bebiş kendi elleriyle ayaklarıyla oynayarak vakit geçiriyodu sessiz sessiz... şimdi de pek tatlı bi kız kendi kendine takılmayı çook seviyo bacak kadar boyuyla:)
iyi git çalş nası bi işmiş bu
hadi iiş yeri uzun bir raporu kabul etmedi napcan
ayy accık kınayalım da biizmk,lerde öyle olsunn
kınadım ben çok kınadım yav ööyle bebkmi olur yahuu tööbe tööbeeeeeeeeeeeeeee çok kınadım çoooookkkkkkkkkkkkkk cık cık cık
huzurlu bi hamilelik geçirmeklede alaklı diye düşünüyoryum ben
sakin bi hamilelik geçirdiğin takdirde bebekte huzurlu oluyor
kurumsal firmalarda rapor filan sorun yapılmaz canım..sağlık sorunum nedeniyle istersem doğuma kadar rapor alabilirim gıkını çıkaramaz kimse... zaten suan için en fazla 10 günlük alırım sonra bayram filan geliyo allah korusun düzelmezse durum uzatırız ama bence 10 günde toparlıcak plesentammm
aynen öyle canım gerginsen filan bebek çok etkileniyo farkediliyo... sen işte ne güzel hazır vaktin varken sakin sakin otur evinde bebişine müzikler dinlet,koçişe çok cırlama bebeğinde sakin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?