Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

dumancım kendi telaşımdan dikkat etmemişim canım kusura bakma sana noldu hayırdır yatman gerekiyorsa yat dinlen riske atma

kemanda güzel ama bence piyano daha sakinleştirici

ben 10kilo aldım dumancım

diyet filanmı yaptın canım sen? ilk 6 ayında kaç kilo aldın son 3 ayda kaç aldın kendimi bi karşılaştırayım ortalama olarak evet doğumdan sonra da kilo alınabiliyo dikkat etmeye çalışmak lazım.

dumancım kendi telaşımdan dikkat etmemişim canım kusura bakma sana noldu hayırdır yatman gerekiyorsa yat dinlen riske atma
canım dün kontrol vardı, plesentada kanama var dedi dr,yarın tekrar gidicem bakıcak duruma dinlenmen gerekli dedi...
kemanda güzel ama bence piyano daha sakinleştirici

ben 10kilo aldım dumancım
seninde fena diilmiş kız aferimmm...
ha şöyle yola gel dellendirme adanalıları

delüleeerr

yooook karı delüü geçen gün 12 diyodu şimdi 15kilo diyo

topladım

o dilini koparacam birgün

12 kiloyla bitirirsen de iiyi doğumdan 3 ay sonrada pilatese başlarsın ,daşgibi olmak içinebru şallı başladı beyaz tv de yaptırıyo hergün

o dilini koparacam birgün

12 kiloyla bitirirsen de iiyi doğumdan 3 ay sonrada pilatese başlarsın ,daşgibi olmak içinebru şallı başladı beyaz tv de yaptırıyo hergün

he iyi fikir dur araştırıyım accık beyaz tv yi

adanalı ama kafası çalışıyo

Son düzenleme:
he iyi fikir dur araştırıyım accık beyaz tv yi

adanalı ama kafası çalışıyo

kafamız çoookkk iyi çalışır çok şükür

ama senden emin olamadım henüz,makarnayı fazla ısıtıpta MAKARNA KIZARTMASI,diyen,,fesleğene loc döken karı

kafamız çoookkk iyi çalışır çok şükür

ama senden emin olamadım henüz,makarnayı fazla ısıtıpta MAKARNA KIZARTMASI,diyen,,fesleğene loc döken karı

kızz fesleğene loc dökmeme takmş karı

o yüzden ölmedi fesleğenim balkondan uçtuuuuuuuuu

loc bütün çiçeklere döklüyor şımartıyo çiçekleri. fesleğenime döktükten sonra beyaz çiçekleri coşmuştuu

he dayanamayıp intihar etmiş zavallıcık,önce coşmuş sonra göçmüşwalla ben ilk defa duydum bitkilere loc döküldüğünü..

geldim kocacımm

he dayanamayıp intihar etmiş zavallıcık,önce coşmuş sonra göçmüşwalla ben ilk defa duydum bitkilere loc döküldüğünü..

geldim kocacımm
bitkisel ürün ol alda sende dök gör

bekle kocası geliyooo
babaanneleri çok severim ben nene derim gerçi babaanneme.....

geldiiiiiiimmmmmmmmm aşkıııımmmmmmmmm
adam ağaç olduuuuuuuuuuuu

valla erkek kısmısı bu kadar beklet,imez kaçıverir hhaa

benm fesleğinemi laf yetiştireceğne kocana bak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…