Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

inşallah

iyi o zaman izin vermiyolar diye gitmek zorunda kalmada

yok kız bu zamana kadar sıkıntı yoktu diye almadım, ama daha önceki hamileliklerimde hep evde yatarak bekledim sıkıntılı olduklarından.. o yönden rahatım şükür..

duman sende cırlak bişeye benziyon
inşallah cırlamıyon kocaya sende

allah huzurunuzu bozmasın bebikinde huzurlu olur inşallah...ne dinletiyosun bebişe peki?
duman sende cırlak bişeye benziyon
inşallah cırlamıyon kocaya sende

benim malesef biraz gerginliğim var heleki şubede sıkıntılı bigün geçirmişsem çok çabuk sinirleniyorum Allahtan kocişim çok sakin alttan alıyo beni o yüzden sinir yapsamda uzun sürmüyo hemen neşeleniveriyoruz...

amin cnm kimsenin huzuru bozulmasın gerçekten kocalrın desteği çok önemli
anlayışlı olmaları çok önemli

Pregnancy Music "Expecting the Gift of Life" by Raimond Lap LIVE - YouTube

bunu dinliyoruz cnm hakikaten sakinlik veriyor:109::109:

canım buarada 9 kiloyla doğuma gidiyorum
doğumdan sonra kaç kilo gidyor aceba???

canım buarada 9 kiloyla doğuma gidiyorum
doğumdan sonra kaç kilo gidyor aceba???

wuwwwwww süpeeeeerrr yeni idolüm sensin seni örnek alıcam kendime ama biraz zor gibi 6 kilo almışım 25.haftadayız:26: doğumda 5 rahat gider suyundu plesentaydı bebişdi derken...

başak sen kaç kilo aldın söyle bakim???

müzik de güzelmiş beğendim,ama kemanı tercih ederim ben yinede

canım ALLAH sağsalim kurtarsın..ne güzel yarın olişine kavuşyyosun ay ne heyecanlısındır şimdi:18:

kız şimdi kocişe baskı yapıyodum kalk bi koçtaşa gidelim diye, çoook sıkıldım yaaa dr iş yapma yorma kendini dedi yarım saat filan bi dolap bakıp gelsem nolurki

kız ALLAH aşkına otur oturduğun yerde hemen unuttun galibane için yattığını..sonra gidersin kuzum koçtaş kaçmıyo ya sakın gideyim deme duman lütfen yarın bir doktora git bakalım ne diyecek ona göre hareket edersin...

wuwwwwww süpeeeeerrr yeni idolüm sensin seni örnek alıcam kendime ama biraz zor gibi 6 kilo almışım 25.haftadayız:26: doğumda 5 rahat gider suyundu plesentaydı bebişdi derken...
bakalım sonradan şişmeyim de bende
banada süpriz oldu canım normalde müsaitim kilo almaya yani
canım ALLAH sağsalim kurtarsın..ne güzel yarın olişine kavuşyyosun ay ne heyecanlısındır şimdi:18:
amin canım sağol evet hemde çooooooooooooooooooooooooooooooooooook:18:
Vuuuuvvv maasallahh kizzz 5 kilosu gider bebek esi suyu derken ohhhh
harikasin basak gibi 15 kilo almamissin

inşallah sevinçcim sonrada kalanı verebilirsem eski kıyafetlerime girerim

otur oturdugun yerde tovbe tovbeee
tam dayakliksin haaaa

gıcıklaraman gitmiyorum tamam bi yarın olsun öyle bakarım artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…