ilk aylarımda deli gibi ekşi şeyler çekiyodu canım ağzıma tatlı sürmedim uzun süre,ama son 1 aydır çok fena tatlı çekiyo canım hatta suan bi sütlaç aldım elimekız kadın sen ekşi mi yiyosun çoğunlukla
ben tatlı yemekten bi hal oldum
ıyy bence de asla istemem o halde gözükmeyi
geçmişi okumaya üşenmeye başlamştın şimdidde alıntı ypmaya üşenmeye başaldın
yakında kkya girmeye üşencen beloş nolluyo sana
evet yahu bayadır yoksun görmüyorum seni..ne zaman bitcekki izni?
bence çok hoş diil kocasının görmesi,ilerde adamın aklına gelir her an yaa
ilk aylarımda deli gibi ekşi şeyler çekiyodu canım ağzıma tatlı sürmedim uzun süre,ama son 1 aydır çok fena tatlı çekiyo canım hatta suan bi sütlaç aldım elime
aynennnn o da özel kalsın yani
hadi inşallahhh öyle oluryok annem benm oliş bence çok huzurlu sakin bi bebek olcak huzursuz olmıycak:18::18::18:
banyoyu sevecek
zırt zırt ağlamıcak ööle
kendimi ööle inandırıyorum ama bakalım nolcak
nazara geldım sanırsam
ya bu arada ben evdekı butun nazar boncuklarını attım:44::44::44: bı fılım ızledım cok etkılendım attım bende
persembe baslıyo canım bı yere cıkmadık esım bol bol dınlendı ama evde cok guzel vajıt gecırıyoruz
nazara geldım sanırsam
ya bu arada ben evdekı butun nazar boncuklarını attım:44::44::44: bı fılım ızledım cok etkılendım attım bende
hadi inşallahhh öyle olur
nasıl bi filmmişki o:26: ayy evet yaa güzeldir kocişle evde olmak bende severim, kız yumurtlama günlerini filan iyi değerlendirin bari
nası bi filmdi nazar boncukları canavarmı oluyodu
herhalde yani ayrıntılıda da gördü dr, ben görmedim kukuş filan ama bi çıkıntıda yoktu demekki kesin kız....aaa bu arada aklıma gelmişken ayrıntılıda çok para verdim diye güldüydünüz bana, iyikide en iyi dr a gidip o kadar para vermişim sigorta 440 lira geri iade etti bana,90 tl ye filan geldi ayrıntılıolişmi çıkcak yoksa kız senden de
kukuşunu tam gördünüzmü
sana byeeeeee o zamankızlar kocam geldi
canım daha bugun banyomu oldumm bakalım yarın baslayacaz yumos gunlerı sanmıym halvet olcagını geceye gıdecek artık evde tek kalmaya korkuyrm fılımdne snra
herhalde yani ayrıntılıda da gördü dr, ben görmedim kukuş filan ama bi çıkıntıda yoktu demekki kesin kız....aaa bu arada aklıma gelmişken ayrıntılıda çok para verdim diye güldüydünüz bana, iyikide en iyi dr a gidip o kadar para vermişim sigorta 440 lira geri iade etti bana,90 tl ye filan geldi ayrıntılı
sana byeeeeee o zaman
ayy nasıl filmmiş o,bende paranormal aktivitelerden sonra öyle olmuştum:18:
izlemedım onu :18::18: oda eve kamare falan dosenmıs heralde bu da oyle bıseydıı ne guzel evde tek kalıyodum sımdı kalamıyorumda :18::18::18::18: esım fılım ızlerken cıkalım dedım kuzenlrı vardı ayıp olmasın dıye cıkamdık :18::18::18:
evet canım lanet bi film izlediğime hala çok pişmanım ondan sonra tüm korkularım açığa çıktı kaç yıl oldu tam toparlayamadımuzun zamandır korku filmide izlemiyorum çok kötü etkiledi beni o film..ayy neyse kapatalım konuyu
bende aynı canım 3 hafta falan oldu atlatamadım nasıl unutacaksam eve geldıgımde kendıme cok kızdım neden ızledım dıye işgence yaptımneyse cnmmmm sen nasılsın nasıl gıdıyoo evde kocısın var demı
olan olmuş artık en kısa zamanda unutursun inş.iim bende hııı kocişim evde, uykum gelmeye başladı birazdan kaçarım bende canım..
ben geliyorumda bu topiğe pek gelmiyorum çünkü baktığımda hep yeni kızlar oluyo ve ben onları tanımıyorum o yüzden çıkıyorum
kendi topiğimede bu ara pek bakamadım işlerim var hastaneye gidip geliyorum testler yapıyorum
oy ben yirim o yeğeni baks ende kalması işe yaradı yaramazın
nazocan eşinin iyi olmasına sevindm işe gittimi bugün yarın izinli zaten dinlenir tabi pazara gitmezseniz
napcak oturuyodur meraklı kırk oynaşlı karı
Iyilikte yaramiyor demekkibedavacı kırk oynaşlı
reklam paarsınımı verdiler sana
bedavacı kırk oynaşlı boş işler müdürü pepee nin maymuşu karı ne işi varsa
günahın çokmuydu kadın:18::18::18:
ama geldiğimde yoktun.
çok tabii kadın hiç boş kalıyo mu topikte yazmasa biki özelden birileriyle msjlaşıyo
msjlaşcak birilerini bulşamazsa başka topikte arkadaişları var kıyamet gibi
haa bide face tekimseyi bulamazsa beni arıyo çenesi boş durmasın diye
benmde sevenim çokta mecbur yazıoyrum kuzum
hemde elim hızlıdır çatır çatır yazıoyrum marifetimde büyük kullanmam gerek
yok annem benm oliş bence çok huzurlu sakin bi bebek olcak huzursuz olmıycak:18::18::18:
banyoyu sevecek
zırt zırt ağlamıcak ööle
kendimi ööle inandırıyorum ama bakalım nolcak
nerdesınız hatunlar gelınde nescefa ıcekkkk
YESILLL
Simdi bebegine kavustu hayirlisiylan.
kucagina alip miss kokusunu
icine cekince herseyide unuttu.
Allahim anali babali buyutsun.
saglikli uzun uzun omurler versin.
DARISI ISTEYEN TUM ARKADASLARIMIN BASINA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?