Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Banada hazirlaaa sarellenin ustune dovulmus ceviz koy :110:
cayda demli olsun lutfen basak hanimciiim :110:

cevz benmde aklıma gelmşti saralle ile iyi gidiyor:21:

ama dövemem cevizi zati ağzında parçalancak:19:

al bu da demli kaçak çayın:7::110:
gözü çay görsün

fızık tedavıden dolayı agrılarım azaldı bıtanem.. cok heyecanlıyım suan adetımn 2.gunu tam bır ay sora asılamam olck :) senın bebısede cooook azz kaldııı cok heycanlı :) kadar cok ıstıyorum kı o bebeklı tısortlerden gıymek .(

inşallah cnm olcak tabiiki Allah ın izniyle
Allah şifa versn kuzum bida uzanma ööle yükseklere:20:

aman canım nasıl oluym sizden sonra alt kata indim biraz konuştum :36::36:iyi geldi agladım ferahladım üzüm hoşafını bittim düdüklüye tavk attım çorba yapıcem yanınada tavk diidcem kalan suya pilav yapıcem eşimi doyrucem morlaimi sorma aynı bende mtlu olmak istiyomda nasıl:31::31:

aşağıda kim var kızz:26::26:

hatunun işi gücü yemek yaa yemekten söz etmediği dakika yok:9::9::9::9:

Kızlarrr gene olaylı geçmiiş topikkk:53:noliyii kii böyleee yaww:53:nazar mı değiyoo acep topiğimizee hanımlarrr:nazar::nazar::nazar::16:paşacıım çok bakamadım geçmişe ama cnm canın sıkkınmış galiba üzüldüüm tatlım takma yaaaw kafana ne olduysa düzelir inş tez zamanda tatlım:16:basakcıım konuşamadık niii zamandıır nasılsıın cnm:3:herkess doğuriyiii sen ne zaman doğurcan kııız dahaaa:9:

Kızlarrr gene olaylı geçmiiş topikkk:53:noliyii kii böyleee yaww:53:nazar mı değiyoo acep topiğimizee hanımlarrr:nazar::nazar::nazar::16:paşacıım çok bakamadım geçmişe ama cnm canın sıkkınmış galiba üzüldüüm tatlım takma yaaaw kafana ne olduysa düzelir inş tez zamanda tatlım:16:basakcıım konuşamadseni taık niii zamandıır nasılsıın cnm:3:herkess doğuriyiii sen ne zaman doğurcan kııız dahaaa:9:
seni takdir ettim şu an afern geçmişi takip ediyosun
:13::13::13::13::13:

bu hafta yeşil doğurdu haftaya ksel doğurcak
bi dahaki hafatayda benmi doğursam:30::30::30::30:abovvvvvv aman Allah korusun zamanımı bekliyim:25::25::25:

bence topikiize nzar deiyiiii:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

totomuzu kaşısak:kkk:

Son düzenleme:
bıde ben gıdeyım su gecmısee :53::53:

ya bu arad bısey sormak ıcın gırmıstım sanırım gene bırılerı tartısmıs mı:44:

kızlar hanı bı oyun varyaa tufekle vuruyosunuz boya cıkıyo tabe vurulan cıkıyoo onun adı nee bıde ankarada varmıdır acaba :44::44::44:

seni takdir ettim şu an afern geçmişi takip ediyosun
:13::13::13::13::13:

bu hafat yeşil doğurdu haftaya ksel doğurcak
bi dahaki hafatayda benmi doğursam:30::30::30::30:abovvvvvv aman Allah korusun zamanımı bekliyim:25::25::25:

bence topikiize nzar deiyiiii:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

totomuzu kaşısak:kkk:

:21::21::21:cnm köcişiim evde futbol prog felan izliyoooo bende topikte takıliriiiim:9::16:

bıde ben gıdeyım su gecmısee :53::53:

ya bu arad bısey sormak ıcın gırmıstım sanırım gene bırılerı tartısmıs mı:44:

kızlar hanı bı oyun varyaa tufekle vuruyosunuz boya cıkıyo tabe vurulan cıkıyoo onun adı nee bıde ankarada varmıdır acaba :44::44::44:

cnm paintboll oyunun adı ankarada nerde bilmiyorum int araştır vardır muhakkak tatlım:16:

Back
X