Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar burda hava soğk ben üşüdüm
bi çay demliyim bide ekmeğğime saralle sürüyüm geliyorum
kıskanmada![]()
Banada hazirlaaa sarellenin ustune dovulmus ceviz koy
cayda demli olsun lutfen basak hanimciiim![]()
ayy cnm cok tatlısın ya![]()
sevinc karısına sarelleli ekmek bana sadece çaydimi çok tatlıyım
buyur kuzum buda senin çayın![]()
sevinc karısına sarelleli ekmek bana sadece çay
aşkolsun![]()
fızık tedavıden dolayı agrılarım azaldı bıtanem.. cok heyecanlıyım suan adetımn 2.gunu tam bır ay sora asılamam olck :) senın bebısede cooook azz kaldııı cok heycanlı :) kadar cok ıstıyorum kı o bebeklı tısortlerden gıymek .(
aman canım nasıl oluym sizden sonra alt kata indim biraz konuştumiyi geldi agladım ferahladım üzüm hoşafını bittim düdüklüye tavk attım çorba yapıcem yanınada tavk diidcem kalan suya pilav yapıcem eşimi doyrucem morlaimi sorma aynı bende mtlu olmak istiyomda nasıl
![]()
burdayım cnm cok acıktım nere gitti sarelleli ekmek kocam 10 dkya gelir bi bakyım dedimolmaz dimi kurukuru çay haklısın tatlım
nereye gittin kızzzz![]()
evet bnde farkettmaşağıda kim var kızz:26::26:
hatunun işi gücü yemek yaa yemekten söz etmediği dakika yok![]()
burdayım cnm cok acıktım nere gitti sarelleli ekmek kocam 10 dkya gelir bi bakyım dedim
evet bnde farkettm![]()
seni takdir ettim şu an afern geçmişi takip ediyosunKızlarrr gene olaylı geçmiiş topikkknoliyii kii böyleee yaww
nazar mı değiyoo acep topiğimizee hanımlarrr
paşacıım çok bakamadım geçmişe ama cnm canın sıkkınmış galiba üzüldüüm tatlım takma yaaaw kafana ne olduysa düzelir inş tez zamanda tatlım
basakcıım konuşamadseni taık niii zamandıır nasılsıın cnm
herkess doğuriyiii sen ne zaman doğurcan kııız dahaaa
![]()
seni takdir ettim şu an afern geçmişi takip ediyosun
:13::13::13::13::13:
bu hafat yeşil doğurdu haftaya ksel doğurcak
bi dahaki hafatayda benmi doğursamabovvvvvv aman Allah korusun zamanımı bekliyim
bence topikiize nzar deiyiiii
totomuzu kaşısak![]()
bıde ben gıdeyım su gecmısee
ya bu arad bısey sormak ıcın gırmıstım sanırım gene bırılerı tartısmıs mı:44:
kızlar hanı bı oyun varyaa tufekle vuruyosunuz boya cıkıyo tabe vurulan cıkıyoo onun adı nee bıde ankarada varmıdır acaba :44::44::44: