Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:15:topicte ziyaretci bilem yokkk:ssz:
kargalar .okunu yimeden kalkan bir benim zaar:ssz:

Son düzenleme:
Ahh canım benim ilk misafirimiz gelmişşşşşş!!!!!
Hoş geldin canım. Çok teşekkür ederim inşallah hepimizin topiği olur ve hayırlı olur.. Ben de kafayı sıyırmaktan korkuyordum.:1::1::1::1:
ama burda öyle bir şey olmayacak inşallah. Rabbim başka dert vermesinn:16::16::16::16:

:110::110::110::110:

Anaaamm kapidami kaldiniz kizzzz:1:
annelerde olmasa herseyimize kosuyolarr:21:
ayyyy canim yaaa hayirli olsun:nazar:
gule gule eskitsin insallah icinde debelensin
isesin kaka yapsinn :21: kuzum benim :nazar::nazar:
evet yaa kapıda kaldık niye gülüyosunnnn:19::20: valla yaa içine etsin bebişim o uyku setinin filan :)

Gunaydin uykucu kadinlar :kkk:
bu ne uykusu anlamadim .:19:

günaydınnnnnnnn:3::3: güzellik uykusundalar herhaldee.... bende hep bu günlerin hayalini kuruyodum ama yatamadım:18:

Hep beraberrrrrrrrrrrr nice 2000lere

10000. Sayfamızda da sizinle olmak istiyorumm canlarımmmmmmmmmmmm
Yarin dogurunca yuzumuze bile bakmazsin sen :19::19:
Ankaranın Bağlarıda
Büklüm Büklüm Yolları
Ne Zaman Sarhoş Oldunda
Kaldıramıyon Kolları
Anmayı Yüke Koydunda
Ağzını Büke Koydum
Aldın Yari Elimden
Boynumu Büke Koydun
Ankaranın Bağlarıda
Büklüm Büklüm Yolları
:1::1::1::1::1::1::1::1:
:9::9::9::9:

:53::53::53:

evet yaa kapıda kaldık niye gülüyosunnnn:19::20: valla yaa içine etsin bebişim o uyku setinin filan :)

günaydınnnnnnnn:3::3: güzellik uykusundalar herhaldee.... bende hep bu günlerin hayalini kuruyodum ama yatamadım:18:

hee guldum ni war :110:
erken kalkmaya aliskinsin o yuzden
hergun 15-20 dk gec kalkarsin
sonra bir bakarsinki saat 10 11 olmus
:1::1::1:

hee guldum ni war :110:
erken kalkmaya aliskinsin o yuzden
hergun 15-20 dk gec kalkarsin
sonra bir bakarsinki saat 10 11 olmus
:1::1::1:

çabuk geçmesin saat yaaaa:43: sabah bu saatlerde kahvaltıya alıştım ya acıktık bide ondan yatamadım sanırım... ben bi kahvaltı hazırlayıp geleyim canım olurmu gitcenmi sen?

sağol beebğimmmmm seninde işini rast getirsin inşallahhhhh:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
kız papoşşşşş çok tatlısın iki aynı yüzden korkuyonmu.

merak etme zati ikiz doğuracak olanların birini ben istiyorum

burdaki kızlar bilir bak ikiz doğurcaksan biri benim unutma

benimde emeğim var bundaaaaaaaaaaaaaaa:20::20::20:
:53::53::53: iyiki gebe kaldin kadin yoksa tek tek toplardin bebeleri :110:
ne zman sarhoştun kız şimdik mi yoksam o sözleri söylerken miiii

ama fark etmez ikiz olursa biri benm arkadaş herşeyini paylaşır unutmaaaa:emir_bebek::emir_bebek:

yok annem bugün iş yapmadım.

işten 8de geldim sonra börülceye çıktım çay içtik sohbet falan ettik.

ay bebeğimizin olmadığını düşünüyolarmışaaaaaaaaaaaaa nerden çıkardılarsa

:53: demekki borulceylen iyiymis bir zamanlarr

Cnm bende kahvalti hazirlayayim oglum kalkti gorusuruk

uykucu tosbaa uyanamamis 15 kilo aldi ya
totoyu kaldirip kalkamiyoo zaar balina tkb :110:

Gunaydin kizlar nasilsiniz Bende aksam kaynosuma geldim gorumcemle altli ustluler zaten. Aksam birds kaldik bu gecede burdayiz cok ozlemisim zaten:16: bu sabahta komsulari kahvaltiya cagirdi oraya gitcez ama Kimse kalkmadi daha:ssz: zaten midem bulaniyo:50: iki gundur lekelerim geliyo kahve kahve adetimde bugun olmadi yarin gelir buyuk bi ihtimalle.. olsamda kurtulsam ya gerim gerim geriyo Insani bu durum yok yere.. zaten sancimda var karnim agriyo:5:

günaydın kızlar:16::16:dün temizliğimi yapamadım,bugün yapıcam dip bucak...sonra yaprak sarıcam,anneme gidecem,çookkk işim var çook..

diyimde çıkım dedim:110::110:

Cnm bende kahvalti hazirlayayim oglum kalkti gorusuruk

uykucu tosbaa uyanamamis 15 kilo aldi ya
totoyu kaldirip kalkamiyoo zaar balina tkb :110:
sen o sıpayı yolla ban ben onun koca nanaklarını sıkayım :55::55::55:bu arada mumbar dolmasımı:30::30::30:
Gunaydin kizlar nasilsiniz Bende aksam kaynosuma geldim gorumcemle altli ustluler zaten. Aksam birds kaldik bu gecede burdayiz cok ozlemisim zaten:16: bu sabahta komsulari kahvaltiya cagirdi oraya gitcez ama Kimse kalkmadi daha:ssz: zaten midem bulaniyo:50: iki gundur lekelerim geliyo kahve kahve adetimde bugun olmadi yarin gelir buyuk bi ihtimalle.. olsamda kurtulsam ya gerim gerim geriyo Insani bu durum yok yere.. zaten sancimda var karnim agriyo:5:
:53::53::53:kaynanasını özleyen gelin şok şok sana benim kynosu yollym gülüm bak bakalım özlüyonmu:9::9::9::9:
günaydın kızlar:16::16:dün temizliğimi yapamadım,bugün yapıcam dip bucak...sonra yaprak sarıcam,anneme gidecem,çookkk işim var çook..

diyimde çıkım dedim:110::110:

kolay gelsim dadlm benimde ev işlerim var yemeklerim var :27::27:eşim evde bgün daha kahvaltı yapmadım gdieyimde dkan kahvaltımı hazırlıyayım :36::36:

nasılsın canım eşin nasıl oldu? senin geçtimi kaynanayı dövme planların:1:

rabbime çok şükür eşim iyi igne iyi geldi galiba:nazar::nazar:arkadaşım aradı bgün konştk anlattım dedi geçen benimde eşime old öle dedi agrı çarpıntı vs doktora götürdük çok şükür bir şey çıkmadı üzülme üşütmekten dedi içim azda olsa rahatladı:14::14:kaynanama gelince eşim geldi akşam yemegini yedi sonra aldım karşıma konştm abartmadan ne olduysa:52::52:eşimde tepki şu:59::59:gözleri doldu dedim nen oldu aglıyormsn dedi neden böyle yapıyor:14::14:dedim bayrama beklemesin beni sen gidersin bayramlaşmaya dedim üzüldü açıkçası zaten beni baştan istemiyord şaşmadım dediki annemin işi degil bence b biri doldrmuş günahı boynna eltimi söyledi devamlı o gidiyor oraya dedi anlıcagın küsüs işimde olmaz bndan sonra benim moralim kötüyken benim panik atagımı azdırdı aglattıya daha ne diyeyim :14::14:sen nasılsın bebem sıpam nasıl yazıcem ntyorm bebegim iyiyimiş :55:allah dahada iyi etsin işşallah 40 haftaları görme dilegiyle :29::29:

Back
X