- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
Bosuna heveslenme koca olacaklar baslar yarin birgun
benim icin hayatimmmm hicmi hatirim yok demeye![]()
hatırına tükürüyüm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aha dumanla karı teşrif ettiler ne konştularsa özelde vır vır:99:
cok guzel dokunurumdokunmayı bileceksin o zaman![]()
keşke çıkarmaysa çıksa yine girer o senin hayatına![]()
ne kadar fenasınnnnannen gelse bişey demezsin ama dimee
kız ne istiyosunuz şu kaynoşlardan, benim kaynoşum melaaaaike gibi kadın
acaba ondanmı bu dedikleriniz bana garip geliyo, bizde 2-3 hafta kaldılar ben çalışıyorum yoruluyorum diye kadın elimi bişeye sürdürmedi... memlekete yanlarına gittiğimde de öyleler kızım sen yat dinlen zaten çalışıyosun buraya dinlenmeye geliyosun diye hiç bi iş yaptırmıyo...
çikolata çok zararlııııaçıp okumadınmı neler yararlı zararlı diye hıııı
![]()
sağol canım yaa valla bende oyun parkını alıcam ablamdan diye üzülüyodum teyzesiii kıyamamış kuzuma gitmiş yeni beşik almışannemi sıkıştıdım anlattı asansörlü beşikmiş,pembe beyaz...uyku seti filan herşeyini almış uyku setini gördüm bebekler var üzerinde kalpli kalpli çok güzel dibim düştü
beşikten hala haberim yok gibi davranıyorum,cumartesi gelecekmiş bi şok yaşıycam görünce artık
![]()
dogru söylüyorsun vallahı
bu arada bizim gelin bolca çklata notella ttk yedi oglan 4 kilo 275 dogdu![]()
Yalanmi bu koca milleti boylehatırına tükürüyüm![]()
çok ciddi bi konuda cevaba ihtiyacım vardısabah topikte birtek sevinç vardı ona sordum bende
![]()
dogru söylüyorsun vallahı
bu arada bizim gelin bolca çklata notella ttk yedi oglan 4 kilo 275 dogdu![]()
anlıyorum dumancım insan yaşaamdan bilmiyyor. seninki uzakta olduğu için böyle iyisiniz.
karı çekirdek getirmiş dökmüşler etrafa eğilip onları topluyorum kadın bakıyo öyle.
işi gücü yok oturmuş telefonda sohbet ediyo öçoçuklar azıyo bağırış çağırış
git madem evinde konş telefonla beni niye rahatsız ediyosun. çocuklarda gitmiyo onun yüzünden. şimdi fenamı oluyorum ben
----------
park beşikmiymiş anlamdım ama görcez bakalım nasılda şookk olcan acaba![]()
tutku canım u basmıyor b aradattk ne kadın
4275 mii
aboo ben yemeyi kesiyim çıkaramam o çiçuğu ben![]()
Yalanmi bu koca milleti boyle
desene gelin 35 kilo aldi
![]()
Elti yok henuzz borulce bi tane kocasi cok gicik oyle gelip gitmez
belki bugunde cagirirlarrr
gelmede gorr kapina dayanirim
bu arada o mesele hafta ici okey sana haber viririm
haftayaege ye dua et
![]()
ttk ne kadın
4275 mii
aboo ben yemeyi kesiyim çıkaramam o çiçuğu ben![]()
ayy olabilir uzakta oldugumuz için belki ama yakında da olsak yinede ben kaynoştan kaynaklı sorun yaşayacağımızı düşünmezdim, valla nazar değmesin melek gibi kadın ben daha cadı kalıyorum yanında...
park beşik değil kuzum.şöyle anlatayım.ablamın 3.5 yaşında kızı var onun park beşiğini bana verecekti ben beşik almayacaktım, ama üzülüyodum ben böyle parmaklıklı beşiklerden istiyodum çünkü... üzüle üzüle alacaktım yane... ama ablam gidip parmaklıklı asansörlü beşiklerden almış dün...
çok yeme tatlım, öyle cips patates çikolata filan zararlı şeyler..paşanınki tombiş oldu diye herkes öyle olcak diil,zararlı oldugu ortada bebeğe olmasa da sana zarar gereksiz kilo yapar,şekerini yükseltir... bende çok seviyorum ama kociş çok kızıyo gizli gizli yiyom![]()
çok yeme tatlım, öyle cips patates çikolata filan zararlı şeyler..paşanınki tombiş oldu diye herkes öyle olcak diil,zararlı oldugu ortada bebeğe olmasa da sana zarar gereksiz kilo yapar,şekerini yükseltir... bende çok seviyorum ama kociş çok kızıyo gizli gizli yiyom![]()
tutku canım u basmıyor b arada
yok kız 65 kaldı 80 dogurdu şaun 70benle arasında 8 kilo var
![]()
bak sende yiyomuşun
cips hiç yemiyom kız valllaa hamileliğin başından beri kestim cipsi
ama sarallle çikolataaben hakkı doğuruyom kızım tatlı yemeden olmuyoki
![]()
verme bencede canım bebiş olcak sonuçta ona kullanırsınız...Duman cim bizde o besikten kullandik cok rahat ici kicaman buyusede parmakliklarindan dusmuyor cunku yuksek
altindada 4 cekmecesi var kullanisli ve rahat gule gule kullansin.
biz sokmedik oglana baza aldik
kimseyede vermedik henuz
kardesi olur diye bekliyoz![]()
niye ağlıcaktınki çalışırp duruyon harıl harıl alırdın bi karyola parmaklıklı beşik![]()
artik cok yeme sekerin sinirda
bebek diyabetlimi dogsun![]()