- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
yemekte ne warr söylede gittt
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
2 gundur ben uyurken gelip opuyo sonra usumuyum diye kaloriferi yakip oyle cikiyor..dun aksamda konusmaya calisiyooo hic pas vermedim..![]()
evet cok dogru... benimkideo ogrendikden sonraki iki hafta hic bisey yaptirmas bana yorulmaayayim diye... ama sonra malesef dustugu icin geri normale doner hersey
Eki Görüntüle 530966 Merhaba anne değilim evlide değilim ama inşallah yarabbım Hepinizee En kısa zmanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip ederr Sizin topiğinizii çok seviyorum![]()
meğer o ev kızın çocukluk hayaliymş onu anladımkız çok tatlı ama dişinin teki yok
-------------
kocayaaaaaaaaaaaküsüs ya
---------------
yok sevinç karısının face inde bi oliş var nazooo çok tatlıııııııııııııı onu sordum ben![]()
belli belli bide kocaya kafa bozukk![]()
![]()
Eki Görüntüle 530966 Merhaba anne değilim evlide değilim ama inşallah yarabbım Hepinizee En kısa zmanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip ederr Sizin topiğinizii çok seviyorum![]()
akşamda anası geldi açmadım kpıyı
kadın hem el hem ayakla kapıyı çalan koca gözlüklü hüdaverdi gibi
bi taraftan kapıyı çalıyo bi taraftan telefonu çaldırıyopesssssssssssss
![]()
aç boğaz kırk oynaşlı cşuk karı![]()
Bebeğiniz 30 aksımda doğucakkk
Bende 30 kasım doğumluyum Ay inşallah sağlıklı hayırlı evlat olması dileğiyle yay kızı çok zordurerkek kardeşim inatcıdır ikizim ama uysaldır. yay burcu uçuktuuurr
Allah tek seferde dogum yapmayı nsıp etsın
![]()
Allah razı olsun tatlım inşalllah Rabbim tüm hamişlermize kolay doğmlar nasib etsin
yay burcundan korkmaya başladım evet accık deli galiba:18::18::18:
telefonuda çaldırmış açmadınmı yinede
![]()
yookk uyuyodum nası açıyım![]()
benlen az uğraş bak başına gelirse beni bilem ararsın
![]()
ney:26:ayy anlaamdım:44::44::44::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
saat kaçtı peki kocan gelmemişmiydi
yoksam hemen açardı kapıyı![]()
anlasan şaşardım kadınnnn
![]()
750 elham ekle hayatım akşama kadar bitiririm
az kaldı sayılır sen ekle![]()
beydağlı dumannnn
karacal :44: bu kimki yaw :44:
abbowww noldu yaaww jüpitermi venüsmü marsmı ters yönde acep
arkanızdayım karılar
erkeklere surattt:99::113::113::113::113:
kız uykumdayken öyle bir kalktımki kesin bir yere yıldırım düştü,hem o sarıldı ahtapot gibi ama ben kibarca reddettim![]()
benimkiside ahtapot gibi sarılır ben zati sıkıntıya gelemem
kibarca reddetmem tekmelerim![]()
günaydın napıyosunuz kızlar.sabah 8 de kalktım iğnemi yaptı kociş,sonra onu yolcu ettim hava kapkaranlıktı yağmur yağmış buz gibi,perdeleri full açtım gökyüzüne baka baka uyumuşum süperdi,10 da kociş aradı ona uyandım.sonra annem geldi yegenimle kahvaltı felan giremedim..annem şimdi kuzuyu uyutuyo,bende bi selam verim dedim.. yazlıkları kaldırıcaz kışlıkları çıkarıcaz perdeleri filan yıkadık bugün iş çok sanırım giremem kolay kolay![]()
yok kız geçende bir kadın çıkmış tv ye satürn geri gidiyormuş herkes birbiriyle kavga edbilir diyordu ben hayatta inanmam böyle şeylere..ben 3 gündür burnundan getirdim,hoş adam pek bana bişey yapmadı ama sinirlerim bozuk hırsımı alamadım![]()
bugün yimeem var
evimde temiz
havada yağmurlu
keyif benim keyfim![]()
kizzz bizde 3 gundur bozuguz![]()
![]()
![]()
![]()
bendede ayni bu surat ifadesi varevin icinde
abboowwww noliiii karılar kesin haklısınızdırda
![]()
balık baştan kokarmış tkb kocasıyla bozuk ya