Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

cnm nerelerdesin özelden msj gönderdim kutun dolu kabul etmiyoobelki gelirde görürsen diye buraya yazıyorumniideen başka topiklerde takıliiisiiin bakiiiimnoldu cnm yaşadığın tartışmalar mı canını sıktı ki

heeeee eminim ölediiir geçende sevinçcim geçmiş olsun yazdım başkalarına tşk etmişin bize bişiii yok ondan önce gene bişi sordum cvp vermedin hatırlamıon şinciik geçmişe götürme beni rezil ederiim seniişimdi en son gene bişiy sordum gene cvp yokkses çıkarmadık edebimizlen düzgünce sitem ettik niiivar bundaaa kaaaarııııı beni dellendirme gelirsen oraya yolarım valla seniii leeenne bilek testin adını doktor git kanm pıhtılaşması testi yaptır dedi soraa burda yok tam kan sayımı bilmem ne felan okuyunca sevüünce soram dediim

cnm bekleme zaten 30.günü diyosun git test al da yapp inş güzel haberlerini verirsin vermesende bidaha ki aya inş cnm

inş cnmbakalım bi gidiyi de yaptırıcıım cnm

kadin kaadiinnnn kendine gel yolarin seniiiiu rezil edecekmis beni git bakam didikle
gecmisiii dunku kariya bak seeeeennnnn
cvp virmediysem isime gelmemistir :101:
ayagimin altina aldirtma kendunuuu
kiz pihtilasmaya bakiyoz diye kan alip ogleden sonraya veriyolar
ona kanma arastirma hastanesine git
trombofili paneli testi yaptiracam dersin

Kizlar Simdi gittim test aldim hemde saglam olsun diye erken gebelik testi aldim ama yapmaya korkuyom ya kistten dolayi gecikmistir muhtemelen gene tek cizgi gorcem offf ama korkunun ecele faydasi yok idrarim biriksin biraz yapcam. Ama umudum yok denecek kadar az bilin yani

Olsun cnm en azindan kafan rahatlarr onumuzdeki maclara bakarsinn uzulme

aaaaa utanmaz bide işime gelmemiştir deyiiiiiidaha da sana sormam bişe o zaman işine gelene cvp ver işine gelmiyene verme tıh tıh tıhdünkü bugünkü anlamam ben neysem oyum yolumdan şaşmamben zekai tahir burak var ank da o iyi diyolar ona gidecem bakalım

olsun cnm ya olumsuz olsada üzülme aylar bizim nasılsa bidahaki ay inş.... bakarsın olumlu çıkarrr

en kötü gününde yanındaydım
sen bana ÇEMKİR küstüm işte

sen de hemen benim vicdanıma dokunuyon uyanık hatun biliyon hassas olduğumuneyse küsmeyelim baaak ben seni seviiyoom da ondan çemkiriomama sende az değilsiiiin haaaaa

gel o zaman
hee çok fenayımdır ben
ne yemek yapıyon kızzzz
ekşili köfte yapcem ben

gel o zaman
hee çok fenayımdır ben
ne yemek yapıyon kızzzz
ekşili köfte yapcem ben

balık alıp onu pişirmeyi düşünüyorum fırında daha kışlıkları çıkarcam gardolabı değiştircem alışverişe gidecem doktora öööf sen naptın kışlık kıyafetleri çıkardın mı cnm

yarın halledecem dolapları içini
yatakları çevirdik kışlık modaaa
o kadar işin var sen buralardasın kadın

hayırdır annem nesine güldün bu kadar anlayamadıım
Yorumuna guldum canım çok komıktı hoşuma gitti lafları
:118:

yarın halledecem dolapları içini
yatakları çevirdik kışlık modaaa
o kadar işin var sen buralardasın kadın

arkadasımı bekliom yardıma çağardıım dottorada beraber gidiciik...oof iş çok bugün gidiyim ben bi çay suyu koyayım sonra başlayım bakiim hadi öpt cnmakşama görüşürüük

arkadasımı bekliom yardıma çağardıım dottorada beraber gidiciik...oof iş çok bugün gidiyim ben bi çay suyu koyayım sonra başlayım bakiim hadi öpt cnmakşama görüşürüük

ne rahat kadınlar var Allahımmmm şöyle rahat olamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…