Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Benim kocamda evde oglanla oyun oynarken oyuncagini kirmis
oglan aglayincaa oyuncakci aramaya ciktilar

kızlar selam gene gezmedeydim öff evimi özledim artık vallaanneciime gittim bugünde çay demledik kek mek yaptık komşular geldi özlemişim eski komşularımıda yedik içtik az gezdik yiimemiide annecime yaptırdım aldım geldim ısıttık yedikk ooh missanam karılar ne çok konuşmuşunuz geneeeyarın pıhtı testi yaptırmayı düşünüyorum bi gidicem bakalımöfff ütülerde birikti azcıkumutsuz ev kadınlarını izliyorum ayy pek komik haaaa

ancaa gez sen
kek mek yerken dikkat et de 100 kilo olma
yaptir testi 1 ayda cikar anca sonucu :18:
kalk utuyu yap
bende izliyom o diziyi

hayatımda heç sigara içmedimki ben
karı iyice bunadın sen

tüylü karı sen 10sene bu tarihleri uygulasan hiç bi işe yaramaz

can sıkıntısından saçmalamaya başladık

beni öpüyosun farkındaysan:100:

iyii yapıyosun cnm bide ben bırakabilseemeşimde içiyoo gerçi gene ben az içiyorum

ancaa gez sen
kek mek yerken dikkat et de 100 kilo olma
yaptir testi 1 ayda cikar anca sonucu :18:
kalk utuyu yap
bende izliyom o diziyi

abooowheeç bu saatte ütü neyiim yapamam amaann kaçmıyoyaa yarın yapiciiiim:97::97:en sevmediğim işde ütüüüüanaa gerçekten bi aydamı çıkıyo sonuççsevinç hayatım acaba şu tam kan sayım testimi yaptırsam diyorum doktor sadece pıhtı verdi ilk düşük diye dedi ama bilmiyoruum:26:

hiirkeees kocişiyle küs mü neeeanaaa satürn matürn diyonuz du bakalım bizimki şimciik iyi gidiiiyii satürn kaymassa

hatun nerdesiin:125:gene mi çociiğii çimdiriin kız derileri yüzüldü bebeniinsen şimdi bide sıcak suyla mı yıkıyon yoksa:125:

evet kısmet tabiki sen ne iş yapıyorsun peki ?

işletme mezunuyum şimdi çalışmıyorum ama muhasebede çok çalışmışlığım var evlenince bıraktım eşimle bebişimiz olsun istiyoruz inş olur..ondan sonra inş olurda şöyle biraz büyüyünce tekrar çalışmayı düşünüyorum kısmetse bakalım

Bende uzun zmandır kk deyım lakın bu topıke bakıyorum ara ara kımınız hamıle kımınız anne tavırlar halilelik hormonalrın veriği tepkiler çok iyi yansıtıyorsunuz buda benim hoşuma gidiyor :92:

evet cnm öyleyiz hepimiz gel sende katııılvar mı bebiiş felan..?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…