koydum hadi gazamız mübarek olsun
yüzümü mozayikledim kusura bakmayın:101:
deşifre olamam
koydum hadi gazamız mübarek olsun
yüzümü mozayikledim kusura bakmayın:101:
deşifre olamam
heee gördük BAŞAKK egenin herşeyi çok güzel annesi güle güle sağlıkla kullansın hepsini,en çok önlüklere bayıldım
ama sen niye böle suç işlemişler gibi yüzünü mozaikliyon annembirde nasıl beceriyosunuz bunları:26:kız birde hiç de öyle çok kilo almamışsın fıstık gibisin
heee yaaa...
BAŞAKK hadi koysana bebeam çıkarım birazdan ben yaaa..
sevinç yimeğimi erken yaptım ya bugün çok rahatım
canım çok da şişmiş gibi durmuyosun,yani sadece göbek var belki önceden çok daha zayıftın ama biz önceki halini bilmediğimiz için normal geldi bubebeğin bi kaç parça bişiyinide koydum hepsini diil ama.
valla kendimide koycam ama dalga geçen olursa alınırım
Kizlar test sonucu negatif ki zaten Bende ole tahmin etmistim. Kist gecikmeye neden oldu,sanirim napalim kismet degilmis
ne biliyonki resimdeki kadının başak olduğunu
yüzü gözü yokkdahada resim koy demem valla
hep aynı şeyi yapıyor
koymasın daha eyi
canım çok da şişmiş gibi durmuyosun,yani sadece göbek var belki önceden çok daha zayıftın ama biz önceki halini bilmediğimiz için normal geldi bu
hayırlısı canım birsonraki aya inşallah
senide görseydim ne güzel olurdu
cnm buraya koyamam da facen olsaydı keşke,yada mail filan olabilir..bende seni çok merak ediyorum amaaa
maalesef kuzum yaa bende ikiside yok daha önce yazmıştım ya sana,ben buraya girene kadar hiç bu kadar bilgisayarda vakit geçirmezdim...
belki inanamzsın ama ben resim koymayı falanda bilmiyorum ki
biliyorum cnm ,neyse kısmet belki bigün yüzyüze görüşürüz kısmet
ben çıkıyom
başak sen dur kadınn
elbet sende resim beklersin
olmadı bu heç olmadı
siyahlarıda çekmişşşş
oturamayışından belli
zati ne kadar şiştiğin
kız daha önce koymuştu ya resmini napsın kız daha niye kızıyosun deşifre olmak istemiyo
oraya koyduğun resmi hemen kaldırabiliyorsun
siyah niye giymiş o zaman
hem yüzünü saklamış
hemde bişi belli değilkii
heee gördük BAŞAKK egenin herşeyi çok güzel annesi güle güle sağlıkla kullansın hepsini,en çok önlüklere bayıldım
ama sen niye böle suç işlemişler gibi yüzünü mozaikliyon annembirde nasıl beceriyosunuz bunları:26:kız birde hiç de öyle çok kilo almamışsın fıstık gibisin
ne biliyonki resimdeki kadının başak olduğunu
yüzü gözü yokkdahada resim koy demem valla
hep aynı şeyi yapıyor
koymasın daha eyi
canım çok da şişmiş gibi durmuyosun,yani sadece göbek var belki önceden çok daha zayıftın ama biz önceki halini bilmediğimiz için normal geldi bu
hayırlısı canım birsonraki aya inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?