Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

laaa laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
koydum hadi gazamız mübarek olsun

yüzümü mozayikledim kusura bakmayın:101:

deşifre olamam

heee gördük BAŞAKK egenin herşeyi çok güzel annesi güle güle sağlıkla kullansın hepsini,en çok önlüklere bayıldım

ama sen niye böle suç işlemişler gibi yüzünü mozaikliyon annem birde nasıl beceriyosunuz bunları:26:kız birde hiç de öyle çok kilo almamışsın fıstık gibisin

ne biliyonki resimdeki kadının başak olduğunu
yüzü gözü yokk dahada resim koy demem valla
hep aynı şeyi yapıyor
koymasın daha eyi

bebeğin bi kaç parça bişiyinide koydum hepsini diil ama.

valla kendimide koycam ama dalga geçen olursa alınırım

canım çok da şişmiş gibi durmuyosun,yani sadece göbek var belki önceden çok daha zayıftın ama biz önceki halini bilmediğimiz için normal geldi bu

Kizlar test sonucu negatif ki zaten Bende ole tahmin etmistim. Kist gecikmeye neden oldu,sanirim napalim kismet degilmis

hayırlısı canım birsonraki aya inşallah

hep aynı şeyi yapıyor
koymasın daha eyi

başka bir hamile mi bulmuş koymuş diyosun yaniheee olarmı olar...

heryerini görüyok yüzü yok

canım çok da şişmiş gibi durmuyosun,yani sadece göbek var belki önceden çok daha zayıftın ama biz önceki halini bilmediğimiz için normal geldi bu

senide görseydim ne güzel olurdu

cnm buraya koyamam da facen olsaydı keşke,yada mail filan olabilir..bende seni çok merak ediyorum amaaa

maalesef kuzum yaa bende ikiside yok daha önce yazmıştım ya sana,ben buraya girene kadar hiç bu kadar bilgisayarda vakit geçirmezdim...

belki inanamzsın ama ben resim koymayı falanda bilmiyorum ki

maalesef kuzum yaa bende ikiside yok daha önce yazmıştım ya sana,ben buraya girene kadar hiç bu kadar bilgisayarda vakit geçirmezdim...

belki inanamzsın ama ben resim koymayı falanda bilmiyorum ki

biliyorum cnm ,neyse kısmet belki bigün yüzyüze görüşürüz kısmet

ben çıkıyom
başak sen dur kadınn
elbet sende resim beklersin
olmadı bu heç olmadı
siyahlarıda çekmişşşş
oturamayışından belli
zati ne kadar şiştiğin

ben çıkıyom
başak sen dur kadınn
elbet sende resim beklersin
olmadı bu heç olmadı
siyahlarıda çekmişşşş
oturamayışından belli
zati ne kadar şiştiğin

kız daha önce koymuştu ya resmini napsın kız daha niye kızıyosun deşifre olmak istemiyo

bende çıkayım yavaş yavaş hazırlanayım, 4 de kociş gelecek almaya... dr a gidicez dua edin kızlar da bitmil olsun tamamen kanama alanı,çok heyecanlıyım:18:

amin canım benm çok sağollllllllllll

mozayik yapmayımı diyosun, bi program var orda yapıyorum istediğim gibi yüzümle oynuyorum sivilcelerimi yok ediyorum
kilolarımla oynuyorum öyle koyuyorum

hep aynı şeyi yapıyor
koymasın daha eyi

çok zayıf değildim ama tatlım sanırımd ediğim gibi etim sıkı olduğundan hiç fazlalığım olmadı pörtlemedim

10kilo aldım diyorum beni tanıyanlaar inandıramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…