Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben çıkıyom
başak sen dur kadınn
elbet sende resim beklersin
olmadı bu heç olmadı
siyahlarıda çekmişşşş
oturamayışından belli
zati ne kadar şiştiğin

evet şiştim belli oluyo

daha nazı koyıyım sanada bişi beğendiremiyok

bende sağlık ocağına gidicektim inşallah yetişirim

yorumlar için tşk ederimm arkadaşlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

börülceye bile bööle açmadım kıyafetlerisizis eviyom

bende çıkayım yavaş yavaş hazırlanayım, 4 de kociş gelecek almaya... dr a gidicez dua edin kızlar da bitmil olsun tamamen kanama alanı,çok heyecanlıyım:18:

hadi inşallah geçmiştir mubarek cuma hürmetine güzel haberlerle dönersin doktordan

maalesef kuzum yaa bende ikiside yok daha önce yazmıştım ya sana,ben buraya girene kadar hiç bu kadar bilgisayarda vakit geçirmezdim...

belki inanamzsın ama ben resim koymayı falanda bilmiyorum ki

merak etme bende bitek profil resmini değiştirebiliyorum
birde bitane resim koyabildim albüm yapıpta nasıl yaptım onuda bilmiyorum dahada gerisi yok

selamun aleykummm

nasilsiniz bakeeem???

ben sabah cok erken kalktim, uzakda bir hematologla randevum vardi... gittim geldim cok sukur... hava da bugun cok soguk dondum resmen...

hematolog mthfr1298 heterozigotun heterozigot olmasi nedeniyle homozigot olmadigi icin igne vermiyorum dedi..cunku bu dusuklere neden oluyor diye ortada bir calisma yok...

benim plt yani platelet denilen trombositlerim yuksekdi, onu sordum, onun icin ve d-dimer ve anti xa, ve birkac test daha istedi, kana gonderdi beni 9 tup kan verdim yine...

birde bu plt'nin yuksekliginin nedeni demir eksikligide olabilir dedi...onun icinde testin sonuca gore konusacak

anithrombin yuksekdi bende o da yuksekligi tehlikeli degil dusuk olmasi tehlikeli dedi...

ignelerimi kullanmama ragmen dusuk yapmamin bir aciklamasi yokmus..ne olur dualarinizi eksik etmeyin kizlar...hepinizi seviyommm

bir dahaki randevum 3 ay sonra...

hayirlisi artik...

Duman Rabbim yardimcin olsun.. ama ben guzel haberlerle gelecegine inaniyorum. Dualarim seninle.

Pasam kiz nerelerdesin tatli sey raporlarindan mahrum birakiyosun bizi olmuyo canim,soyle detayli detayli anlat... goremiyom ben rapor falan...

sewinconaber canim?yaaa dun yazmissin ciktim ben acele yemek yapicam diye..kusura bakma tatlim..dun ne pisirdigimi simdi soylimmm mercimek corbasi yogurtlu makarna tursu

nazo 2600 tane okudum Allah kabul etsin insallah.

Umudum hayirlisi annem
insallah bir dahakine kucagina alirsin
kuzz 9 tup kani nasil verdin ya gebeysen :18:
bu arada senin facen varmi ve aslan nerelisin vee aleykumselam

çay içiyom ben mis gibi davşan kanı gelin içek

DUMANIM kuzum hayırlı haberlerle gelirsin inşaallah

UMUDUM hayırlısı hakkında canım

Umudum hayirlisi annem
insallah bir dahakine kucagina alirsin
kuzz 9 tup kani nasil verdin ya gebeysen :18:
bu arada senin facen varmi ve aslan nerelisin vee aleykumselam

iyiki bir faceniz var beeegel çay dolduruyorum

boğazım yanıyo,başım ağrıyo sevinç banamı bulaştırdın ne ettin

yimeğimde hazır
patlıcan tavası,mercimekli bulgur pilavı iturşu,yoğurt

iyiki bir faceniz var beeegel çay dolduruyorum

boğazım yanıyo,başım ağrıyo sevinç banamı bulaştırdın ne ettin

yimeğimde hazır
patlıcan tavası,mercimekli bulgur pilavı iturşu,yoğurt

geliyommm agzimi burnumu kapadim ama bulastimi acepp:2:
gecmis olsun cnm basakin yuzune hapsurmustum ama
menu super ellerine saglik
eksili kofte yapiyom bendeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…