• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

laaa laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
koydum hadi gazamız mübarek olsun

yüzümü mozayikledim kusura bakmayın:101:

deşifre olamam

heee gördük BAŞAKK egenin herşeyi çok güzel annesi güle güle sağlıkla kullansın hepsini,en çok önlüklere bayıldım:16::16:

ama sen niye böle suç işlemişler gibi yüzünü mozaikliyon annem:9::9: birde nasıl beceriyosunuz bunları:26:kız birde hiç de öyle çok kilo almamışsın fıstık gibisin :nazar:

heee gördük BAŞAKK egenin herşeyi çok güzel annesi güle güle sağlıkla kullansın hepsini,en çok önlüklere bayıldım:16::16:

ama sen niye böle suç işlemişler gibi yüzünü mozaikliyon annem:9::9: birde nasıl beceriyosunuz bunları:26:kız birde hiç de öyle çok kilo almamışsın fıstık gibisin :nazar:

ne biliyonki resimdeki kadının başak olduğunu
yüzü gözü yokk :kkk: dahada resim koy demem valla
hep aynı şeyi yapıyor :63:
koymasın daha eyi :19::19::19:

bebeğin bi kaç parça bişiyinide koydum hepsini diil ama.

valla kendimide koycam ama dalga geçen olursa alınırım:30::30::30::30:

:57:

:57:
canım çok da şişmiş gibi durmuyosun,yani sadece göbek var belki önceden çok daha zayıftın ama biz önceki halini bilmediğimiz için normal geldi bu;)

Kizlar test sonucu negatif ki zaten Bende ole tahmin etmistim. Kist gecikmeye neden oldu,sanirim napalim kismet degilmis :ssz:

hayırlısı canım birsonraki aya inşallah

başka bir hamile mi bulmuş koymuş diyosun yani:9:heee olarmı olar...

heryerini görüyok yüzü yok:110:

canım çok da şişmiş gibi durmuyosun,yani sadece göbek var belki önceden çok daha zayıftın ama biz önceki halini bilmediğimiz için normal geldi bu;)

senide görseydim ne güzel olurdu:17:

cnm buraya koyamam da facen olsaydı keşke,yada mail filan olabilir..bende seni çok merak ediyorum amaaa:17:

maalesef kuzum yaa bende ikiside yok daha önce yazmıştım ya sana,ben buraya girene kadar hiç bu kadar bilgisayarda vakit geçirmezdim...

belki inanamzsın ama ben resim koymayı falanda bilmiyorum ki:17::17:

maalesef kuzum yaa bende ikiside yok daha önce yazmıştım ya sana,ben buraya girene kadar hiç bu kadar bilgisayarda vakit geçirmezdim...

belki inanamzsın ama ben resim koymayı falanda bilmiyorum ki:17::17:

biliyorum cnm ,neyse kısmet belki bigün yüzyüze görüşürüz kısmet;)

ben çıkıyom
başak sen dur kadınn
elbet sende resim beklersin
:19: olmadı bu heç olmadı
siyahlarıda çekmişşşş:19:
oturamayışından belli
zati ne kadar şiştiğin :19:

ben çıkıyom
başak sen dur kadınn
elbet sende resim beklersin
:19: olmadı bu heç olmadı
siyahlarıda çekmişşşş:19:
oturamayışından belli
zati ne kadar şiştiğin :19:

kız daha önce koymuştu ya resmini napsın kız daha niye kızıyosun deşifre olmak istemiyo :20::20:

bende çıkayım yavaş yavaş hazırlanayım, 4 de kociş gelecek almaya... dr a gidicez dua edin kızlar da bitmil olsun tamamen kanama alanı,çok heyecanlıyım:18:

amin canım benm çok sağollllllllllll:16::16:

mozayik yapmayımı diyosun, bi program var orda yapıyorum istediğim gibi yüzümle oynuyorum sivilcelerimi yok ediyorum
kilolarımla oynuyorum öyle koyuyorum:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

çok zayıf değildim ama tatlım sanırımd ediğim gibi etim sıkı olduğundan hiç fazlalığım olmadı pörtlemedim:1::1::1::1::1:

10kilo aldım diyorum beni tanıyanlaar inandıramıyorum

Back
X