• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Teldeyim :1: bide fox daki yemekteyize bakiyom kariii rezil etti ortaligi
beceriksiz :19:
ay gördüm o kadından midem bulandı benim:25:
sagol beydaglim...

:110: noliiii? :110:
bişey değil.. hiç beni sormamışsında:110:
He kiz eyi giderrr hee bir yandanda tikiniyomm

dıkın kız dıkın yarasın..bir tabak ekşili kofte gönder ıscak ıscak eyi gider zaten nezle bulaştırdın bana:2:

duman rabbim yardimcin olsun.. Ama ben guzel haberlerle gelecegine inaniyorum. Dualarim seninle.

pasam kiz nerelerdesin tatli sey :9: Raporlarindan mahrum birakiyosun bizi olmuyo canim,soyle detayli detayli anlat... Goremiyom ben rapor falan...

sewinconaber canim?yaaa dun yazmissin ciktim ben acele yemek yapicam diye..kusura bakma tatlim..dun ne pisirdigimi simdi soylimmm mercimek corbasi yogurtlu makarna tursu

nazo 2600 tane okudum allah kabul etsin insallah.
canımın sıkıntısından rapor versin yok bebem b eşimin sülalesi beni birgün öldürücek bgün eymenimi emesende gördüm allahım sanki ben dogrdmda elimden aldılar görünce on pcde yavrum dedim kokusu burnumda tütüyor:14::14:kocaman olmuş alta 2 dişi çıkmış annemde çok agladı beni görünce yavrm dedi ban ozaman koptum :14::14:annem dedimözledim yavrum bayrama gel dedi paranı ben yolym gel dedi anne dedim eşim hasta onnla gel dedi nasıl olr dedim eşim gelmezki anasını bırakıp dedim :14::14:ay hep sevindim annemi oglmu gördügüme hemde üzüldüm fazla konuşamadık aglamaktan kapadım emeseni sonrası malum agladım :14::14::14:annemi çok özleidm eymenimide özledim dedimki keşke benim oglm olsaydım kokna hasretim yavrum dedim :14::14::14::14:
fox da artikk :63: Sonuc ne soylesene yetisemedinmi yoksaaa
su kadini gidip dovecem ne salak yaaa hayatinda hec yemek yapmamis bence :53:
:1::1::1:canım bu karıyı görünce ben dedim zaten iş yok diye :30::30:
pasa karisi senin herifin dogumgunuymus :63: Baska topiclerde okudum :63:
Iyiki dogmusta seni almis :63:
canım burya yazıcektim zaten dogm gününü kuru kuru ktladım b sene böyle gider dedim sabah kahvaltıda dogum günün ktl olsn dedim dilerim rabbimden dedim seneye evladımla gireriz yaşına dedim başladım aglamaya kızdı ban paşa yapma dedi geçen sene ömürüm 12 dogabilrdi belkim rahimdeki dikişler alınıcekti doktor muhtemelen dogar demişti ama olmadı :14::14::14::14::14:yavrm drsaydı 1 yaş dicektiii içim yanıyor içimmmmmmmm:14::14::14:

canımın sıkıntısından rapor versin yok bebem b eşimin sülalesi beni birgün öldürücek bgün eymenimi emesende gördüm allahım sanki ben dogrdmda elimden aldılar görünce on pcde yavrum dedim kokusu burnumda tütüyor:14::14:kocaman olmuş alta 2 dişi çıkmış annemde çok agladı beni görünce yavrm dedi ban ozaman koptum :14::14:annem dedimözledim yavrum bayrama gel dedi paranı ben yolym gel dedi anne dedim eşim hasta onnla gel dedi nasıl olr dedim eşim gelmezki anasını bırakıp dedim :14::14:ay hep sevindim annemi oglmu gördügüme hemde üzüldüm fazla konuşamadık aglamaktan kapadım emeseni sonrası malum agladım :14::14::14:annemi çok özleidm eymenimide özledim dedimki keşke benim oglm olsaydım kokna hasretim yavrum dedim :14::14::14::14:

:1::1::1:canım bu karıyı görünce ben dedim zaten iş yok diye :30::30:

canım burya yazıcektim zaten dogm gününü kuru kuru ktladım b sene böyle gider dedim sabah kahvaltıda dogum günün ktl olsn dedim dilerim rabbimden dedim seneye evladımla gireriz yaşına dedim başladım aglamaya kızdı ban paşa yapma dedi geçen sene ömürüm 12 dogabilrdi belkim rahimdeki dikişler alınıcekti doktor muhtemelen dogar demişti ama olmadı :14::14::14::14::14:yavrm drsaydı 1 yaş dicektiii içim yanıyor içimmmmmmmm:14::14::14:

paşam kuzum biliyorum içindeki fırtınaları am ne olur yeni gelecek bebeğini düşün canım ben inanıyorum senin çok güzel çocukların olacakkkhepimizin içinde ne yangınlar var ama çoğunu yazamıyoruz işte gırgıra vuruyoruz burda hepimiz öyle olmadığını bilsekte...
RABBİM çok büyük canım hakkımızda hayırlısı,hem annenlere gitsen keşke biraz değişiklik olur..

Son düzenleme:
Sevinç karısı bireyselde 3 olmşm onda gördünmü çüzelgeme baktınmı yavrlarıma kavşmak için kilo veriyorm sırf eşimi baba yapayım diye inan kendimi bıraktım artık eşim bir çock sevse içim acıyor ben adamı baba yapamadım 3 kere yaptım hevesi krsagında kaldı ya bu seferkilerden sonrada giderse doktor çok pahalı altından nasıl kalkıcem para lazım olsa borç kimin kapısını çalıcem :43::43::43::43:canım şan okadar acıyorki sormayın :43::43:

Sevinç karısı bireyselde 3 olmşm onda gördünmü çüzelgeme baktınmı yavrlarıma kavşmak için kilo veriyorm sırf eşimi baba yapayım diye inan kendimi bıraktım artık eşim bir çock sevse içim acıyor ben adamı baba yapamadım 3 kere yaptım hevesi krsagında kaldı ya bu seferkilerden sonrada giderse doktor çok pahalı altından nasıl kalkıcem para lazım olsa borç kimin kapısını çalıcem :43::43::43::43:canım şan okadar acıyorki sormayın :43::43:

Gordum cnm aferin sanaa :29: uzulme hersey duzelecek insallah dua ediyoruz :38:

:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:

Back
X