Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Cnm aramıza hosgeldın sıkıntılarını anlıyoruz çünkü hemen hemen hepimiz aynı dertten muzderıbız ınsallah tez zamanda kavusursun bebegıne

Bu arada askerimin 32 gunü oldu delırtcek bu kıst benı yumurta artırıcı ıgneler yüzünden hayatımda ılk defa kıst sahıbı oldum ıyımı derın bır kısa hazırlık temızlığıme başladım gorumcem kızıyo hıç olmadık zamanda başlamışın ya bırsey varsa dıyo ama ben hıssedıyom olmadıgını zaten erken gebelık testımde negatıf çıktı 35 gunü tamamlıcam gelmezse gıdıcem doktora hem kanda bakar olmadı adet soktuğunu verır:18: geç döllenmede hemen çıkmaz dıyolar ama geç degıl benimki ayın 26 sında belkı catlar dmemişti doktor öle olsa ısrarda çıkması laIm değilim artık:26: neyse ben temızlığe devam mucukkkkk

selam..pazar yaa kimse yok.. bende bi bakayım dedim ne var ne yok diye : )

hala kırmızılarım gelmedi...göğüslerimde bi ağrı var am adet ağrısı gibi ucunda değil..göğüslerim zonkluyo özellikle sol göğsüm..

sen oyle zannet yoklugunda yuzlerce sayfa atladikkkk

ilk kazazedeyi verdikmi bizde klima ve ufoyla idare ediyok
aksamlari soguk oluyor soba isimiz haftaya kaldi

kazazede derken :26: dün ısınamadım bile yeterince soba yaktığımız halde gerçi kısıktaydı ondandır :26: bıcıda oldum hazır ev ıscakken iyi oldu vallaaa bu arada akşam pattismi atsam acaba sobaya kestanemiz mantarımız yok pişircek henüz pattis atiim bende gelirken memleketten getircem kestanemi ooh bol bol sobada közlerik artıkın

canım hoş geldi aramızaaa bu arada histereskopi ne olaki? :26: çok geçmiş olsun bu arada canım yaa inşallah bebişine bundan sonra kavuşursun canım darısı başına inşallah

canım sende hoş geldin bu arada serephone klomen gibi bişiii sanırım yumurtada büyüme sorunu var desem ilki anladığım kadarıyla kendiliğinden olmuşda düşmüş demeki hamile kalabiliyon ama 4 haftalık bebeğe niye kürtaj yaptılar anlamadım kendiliğinden düşmesi gerekirdi :26: neyse inşallah bu hap sonç verirde en kısa zamanda kalabilirsin ama hemen kalamazsan üzülme canım beimki evlendikten 1 yıl sonra geldi anca ben 5 ay klomen edavisi gördüm 5.ayımda oldu ondada pkoluyum diye kistlerimi eritsin diye soğan kürü yapmıştım oda işe yaradı yumurtadaki küçük kistler küçüldü ve yumurtam büyüyebildi 20 milim olmuştu çatlatma iğnesi istedim onu vuruldum ve yavrum geldiiii darısı başına inşallah canım o 1 yılda denemediğim şey kalmadıydı ama ümidimi yitirmedim ve pkolu olduğum halde 1 yılda hamiş kalabildim doktorda şaşırdıydı hattaaa didim soğan suyu sayesinde oyüzden illaki birşeyler vesile oluyor hamişliğe umudunu yitirme oyüzden canım bence sendede iişe yarıycaktır tedavin ama sendede pko varsa büyümezse yumurtan adetinle beraber 14 gün boyunca (yumurtlama zamanına kadar bitsin ama) sabah akşam soğan kürü iç canım sende tavsiye ederim

Kızlar bakın oğluşa aldığım kıyafetlerin bi kaçının resmi

bu arada ilk tulumun turuncusunu aldım

Eklentiler

• $B991-sevnur-.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:

hazır puding yapıyorum diye hangi msjda söylediysem ben göremedim de

kiz kaavaltiya gel hade karisik kizartma yaptim
peynirli yumurta sigara boreeee :101:
ben çıktıktan sonra yazmışın görmedim görsem gelirdim
ama kızartma yimem yağlı yağlı:120ek sağlıklı olmaz şu dönemde kilo milo alırım
Basak senun heruf ne o oyle erken erken geliiiii
bizimkiler markete ekmeee gittiii bende karilara bakim didim
yimekten sonra oglumu parka goturecezz
kanepeye ni zaman bakacan
iki kanepe 2 berjer aldir servis sehbasinida alsinlar
benm kinin işi erken biterse erkenden çıkıyo, hıldır hıldır eve geliyo

hanfendi toplantıdaymış akşama gidelim dedi bu iş yarına kalcak sankim

ben berjer düşünmüyorumiki adet kanepe düşünüyorumkendimiz salona şık bir takım aldığımızda bu odayı çiçuğa vercez kanepenin biri çiçuk odasında
diğeride pcnin olduğu oda da kalır diye düşünüyoruz. berjerleri naparımki:101:fazlalık olmasın

aynı annem gibisin annemde tembihledi " servis sehpası aldır he" tamam didim
gunaydinnnnnnnn millet!

Guzel bir pazar gunu diliyorum

Dun kocis evdeydi giremedim

Sewinc nasilsin tatlim?

Basakkk huhuuu

Kahvalti hazirliycammmmmm gorusurukkkksonra

umudum huuuuuuuuu beni niye çığırmıyon kaavaltıya

Bugün kocam geceye gidiyor

aramızda kalsın kaynışcım duyarsa pılını pırtısını toplayıp gelir:83::83::83:

kadın cep tlf sesini açık tut korkarsam ararım gece

gerçi korkarsam arayacağım oynaşım çok ama

olsun sen yine de açık tut

Filmin adı "yukarı bak"

film hiiçç düşündüğümüz gibi etkileyici filan değil

o klipteki sahneler en başta gösteriliyor, aynı şekilde konuşma olmadan hızlı hızlı geçiyor o güzel sahneler

kadın öldükten sonra yaşlı adam neler yapıyor onları gösteriyor

zaten isminden de beli aşkla meşkle bi alakası olamdığı

ben izledim sen sakın izleme, o filmi öyle romantik harika bir filmmiş gibi hayal etmeye devam et

keşke bende ööle yapsaydım

mola mı verdin kolay gelsin

aman fazla mola verme sonra kalıveriyo işler

Aman kalirsa kalsin hergun bi oda temizliyom zaten dip bucak bu ev yerine uc gunden once oturmaz hala adet olmadigim icinde cok yormuyom kendimi hos gerci umudum yok ama.bisey varsada riske atmuyim kendimi

güzelmiş oğlun güle güe sağlıkla giysin inşalah

accık erken başlamadınmı hanfendi

benden bi cacık olmaz da senden oluyomu abri

cacık bengisu

hıh benim doğumum kış sonuna gelcek bi kerem kaçıncı kez diycem bunları yaa niye takip etmiyon kışın ortasında bidaa nerden alışveriş yapcam ben çocuğa yaa şubatta 34. haftamda memlekete gitcem ordada kışın ortasında koca göbişimle ne kadar alış veriş yapabiliirimkii şimdiden başladım bende memlekete gidincede alcam bişiiler ben beğencem annemler alcak daha hıh yeni doğan fazla yok nevresim takımı, beşik, bebek çantası falanda alıncak daha ohooo eksik çok yavaş yavaş alıyoz işte işimi son dakkaya bırakmayı sevmem ben yavaş yavaş alıyom işte ne vaaar

Tmm zati hep acikkk
bizde carrefourdayik

hazır puding yapıyorum diye hangi msjda söylediysem ben göremedim de

hıh sen sahicisini beceremenki hazır kullanıyondur kesün niyeyse sevinçte benim gibi düşündüğünden didik biz sana kendin yap daha sağlıklı diyeee seni düşünende kabahat zaten hıh egeciğe yazık vallaa

Bengi cnm bebisinin kiyafetleri hayirli olsun gule gule kullansin kuzucuk
sen haftaya pazarmi ucuyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…