merhaba arkadaslar ben dün kayıt oldum ve ılk defa yazıorum.nasıl nereye yazıorum onu daha tam olarak bılmıorum ama dogru yazıorumdur ınsallah...ben gecen yıl 10 aralıkta 4 haftalık bebegım gelısmemıs ve kürtaj olmustum.aradan 10 bucuk ay gectı ve hıc korunmamıza ragmen hamıs olamadım.benım adetımın 3 günüydü dün ve doktorumm gel demıstı gıttım.cocuk tedavısıne baslayalımmı dedı evet dedım ve serephone 5gün boyunca sabah aksam kullan gel dedıı.kafama cok takılıodu acaba benım bebısım olmıcakmı dıye ıyıkı bu sayfayı buldum.bleenım gıbı olupta serephone kullanıp hamıs olan varmı
sen oyle zannet yoklugunda yuzlerce sayfa atladikkkk
ilk kazazedeyi verdikmibizde klima ve ufoyla idare ediyok
aksamlari soguk oluyor soba isimiz haftaya kaldi
arkadaşlar beni de listeye ekler misiniz bende hamile kalmaya çalışıyorum ama daha 3 ayım var histereskopi oldum ve beklemedeyim.konu başlığınız çok hoşuma gitti ve yazmak istedim öğretmenim 1buçuk senedir evliyim 2 defa kürtaj oldum ve kalp şeklinde rahmim vardı cuma günü ameliyat oldum şimdi hamile kalacağım günü bekliyorum
merhaba arkadaslar ben dün kayıt oldum ve ılk defa yazıorum.nasıl nereye yazıorum onu daha tam olarak bılmıorum ama dogru yazıorumdur ınsallah...ben gecen yıl 10 aralıkta 4 haftalık bebegım gelısmemıs ve kürtaj olmustum.aradan 10 bucuk ay gectı ve hıc korunmamıza ragmen hamıs olamadım.benım adetımın 3 günüydü dün ve doktorumm gel demıstı gıttım.cocuk tedavısıne baslayalımmı dedı evet dedım ve serephone 5gün boyunca sabah aksam kullan gel dedıı.kafama cok takılıodu acaba benım bebısım olmıcakmı dıye ıyıkı bu sayfayı buldum.bleenım gıbı olupta serephone kullanıp hamıs olan varmı
Kızlar bakın oğluşa aldığım kıyafetlerin bi kaçının resmi
Eki Görüntüle 532896 Eki Görüntüle 532893 Eki Görüntüle 532895 Eki Görüntüle 532891
bu arada ilk tulumun turuncusunu aldım
hiç yaaa bu karıdan bi cacık olmaztutmuş hazır şeyler kullanıyoo bu kesin hazır çorba neyimde yapıyodur ben hazır olarak bitek et suyu tablet kullanırdım lezzet versin diye artıın onu bilem kullanmıyoom kız o pudingin vaniyalısını yapsın hatta içine damla sakızıda süper oluyo kakao bozar tadını yada çikolatalısı için çikolata kullansın öle daha güsel olur
ben çıktıktan sonra yazmışın görmedim görsem gelirdim
kiz kaavaltiya gel hade karisik kizartma yaptim
peynirli yumurta sigara boreeee :101:
benm kinin işi erken biterse erkenden çıkıyo, hıldır hıldır eve geliyoBasak senun heruf ne o oyle erken erken geliiiii
bizimkiler markete ekmeee gittiii bende karilara bakim didim
yimekten sonra oglumu parka goturecezz
kanepeye ni zaman bakacan
iki kanepe 2 berjer aldirservis sehbasinida alsinlar
umudum huuuuuuuuugunaydinnnnnnnn millet!
Guzel bir pazar gunu diliyorum
Dun kocis evdeydi giremedim
Sewinc nasilsin tatlim?
Basakkk huhuuu
Kahvalti hazirliycammmmmm gorusurukkkksonra
vilmaaaaaaaaaaaaaaaa
napıyon
Napayim sekerim temislik yapiyom sen napiyon
mola mı verdin kolay gelsin
aman fazla mola verme sonra kalıveriyo işler
güzelmiş oğlun güle güe sağlıkla giysin inşalah
accık erken başlamadınmı hanfendi
benden bi cacık olmaz da senden oluyomu abri
cacık bengisu
Bugün kocam geceye gidiyor
aramızda kalsın kaynışcım duyarsa pılını pırtısını toplayıp gelir:83::83::83:
kadın cep tlf sesini açık tut korkarsam ararım gece
gerçi korkarsam arayacağım oynaşım çok ama
olsun sen yine de açık tut
hazır puding yapıyorum diye hangi msjda söylediysemben göremedim de
Bengi cnm bebisinin kiyafetleri hayirli olsun gule gule kullansin kuzucuk
sen haftaya pazarmi ucuyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?