Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

6 kürtaj ve 1 düşük yaşayan erkek olamaz heralde yiwrumm

pudingin soğudumu

seninde kocan evde yok galibaa

tamam kuzucum söz ona gidecemhadi sen herifine bak öpüldün

iiyiaşamlar canım..seninde ellerine sağlık ,şimdimi yiceksiniz pastayı:125:

denesemmiki :125:

evet cnm bi iki saat soğusun yeriikbuyrun berabeer yiyeliim

san naptın bakalım kan pıhtılaşma testi yaptırdınmı?

cnmmne zamandır karşılaşamadıık...adetim yeni bitti daha salı günü yaptırıcam bi aksilik çıkmassa inş tatlım...sanada üzüldüm yaa doktorların ..ok yimesi aferdersinnası iş yapmışlar öyle yaaşimdi nasılsın cnmm

sağol kuzum afiyet olsun size

aynen öle canım yaaaa onlara göre çok basitvalla dün çok kötüydüm derya kan kaybından heralde hiç halim yok yattım gün boyuuu.inşallah sende sonucunu alırsın hayırlısıyla

aynen öle canım yaaaa onlara göre çok basitvalla dün çok kötüydüm derya kan kaybından heralde hiç halim yok yattım gün boyuuu.inşallah sende sonucunu alırsın hayırlısıyla

inş cnmmhepimiz için hayırlısı olsun...sıvı tüket meyve felan ye bari biraz vitamin olur gibi iyi gelir cnmokul nası gidiyoo alıştımı bebeler

inş cnmmhepimiz için hayırlısı olsun...sıvı tüket meyve felan ye bari biraz vitamin olur gibi iyi gelir cnmokul nası gidiyoo alıştımı bebeler
inşallah canım bakmaya çalışıyorum kendime
valla çocuklarım çok yaramaz ama alıştım ya dün stajerime bıraktım sınıfı ağladım biraz hepsi başıma toplandı öğretmenim niye ağlıyosun ağlammaaaa diyolar daha kötü oldum attım kendimi sınıftannakşam yarıdan çoğu velim aradı çocuklar öğretmenimi ara ağladı giitti demişler yavrularım benimmm kuzularrıımmm

başak çok tatlısın ya pozitif enerji veriyosun insana sırf bazen moral bulmak için senin topiğine geliyorum

ayyyy kıyamammm küçücük yüreklerede bak senn ne tatlılaarkolay diil tabii ama üzülme cnm yaa hakkımızda hayırlısı ols inş

durucuum seni gördüğüme sevindiim cnmben çıkıyorum kociş çağrıyooo pastama bakiim da soğuduysa koyayım da yiyeliiim öpt cnm

ayyyy kıyamammm küçücük yüreklerede bak senn ne tatlılaarkolay diil tabii ama üzülme cnm yaa hakkımızda hayırlısı ols inş

he ya valla insan onlara bakınca kıyamıyor hepsi çok yaramaz ama olsunnn çok tatlılarrr çoooooooookkkkkkkkkinşallah deryacım herkesin içindede bizim sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olsun dualarımız herkese canım benim kib eşimin yanına gidim biraz

demli ve kacak olsun

hıhıııı bende şahidimmmm:26:

o nasıl iş yaa kürtajı neden yapmışlar madem o geriler adam gibi neden yapmıyolar deneme tahtasımı bu rahim tövbe tövbe yaaa...

canım 1 kere düşmeye başlamış tekrar dan yükselenini duymadım ben,korkma dış gebelik diildir inşallah.kimyasal gebelik geçiriyosun,üzülme kimyasal gebelik normal gebelik kadar etkilemiyo vücudu kısa bi süre içinde tekrardan hamile kalabiliyosun... geçmiş olsun...

Huu huuu noolmuş bu topiğe yaa bensiz sakinleşmiş iyiceneee ben olmayınca gelen pek olmuyo herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…