demek pıhtılılıarın kadın olduğuna ikna oldu
senin bi yerini göremedik ama kadın gibi geliyon bana
Rabbim yaşatmasın tekrar canım benm yaşayan bilir çok zordur eminim
bizim smileyler yetmiyomu
inşalllah
mal deme kız adama ne bilsin kukuşu
bu gece gösterde öğrensin
hocam saygılarrrrrrrr:18:
evet cnm megapark ta ki
ahmet hakan beyazıttan sonra iyi en azından diğerlerinden iyi
ilgili bilgi veriyor tek tek anlatıyor
bide geçen bir bayanla tanıştım pıhtılıymış
6 aylık gebe bu dr sayesinde problemi bulunmuş
adam iğne tedavisine başlamış felan
iiyiaşamlar canım..seninde ellerine sağlık ,şimdimi yiceksiniz pastayı:125:
denesemmiki :125:
san naptın bakalım kan pıhtılaşma testi yaptırdınmı?
iyigeceler canım benimkide söylenmeye başlıyorrr,bende çıkıyorumherüf çağıriiyiii papaz olmadan çıkam
iyi geceler arkadaşlar..
kıslar kocam bugün erken geldi
evet cnm bi iki saat soğusun yeriikbuyrun berabeer yiyeliim
cnmmne zamandır karşılaşamadıık...adetim yeni bitti daha salı günü yaptırıcam bi aksilik çıkmassa inş tatlım...sanada üzüldüm yaa doktorların ..ok yimesi aferdersin nası iş yapmışlar öyle yaa şimdi nasılsın cnmm
evet cnm bi iki saat soğusun yeriikbuyrun berabeer yiyeliim
cnmmne zamandır karşılaşamadıık...adetim yeni bitti daha salı günü yaptırıcam bi aksilik çıkmassa inş tatlım...sanada üzüldüm yaa doktorların ..ok yimesi aferdersin nası iş yapmışlar öyle yaa şimdi nasılsın cnmm
aynen öle canım yaaaa onlara göre çok basitvalla dün çok kötüydüm derya kan kaybından heralde hiç halim yok yattım gün boyuuu.inşallah sende sonucunu alırsın hayırlısıyla
inşallah canım bakmaya çalışıyorum kendimeinş cnmmhepimiz için hayırlısı olsun...sıvı tüket meyve felan ye bari biraz vitamin olur gibi iyi gelir cnm okul nası gidiyoo alıştımı bebeler
inşallah canım bakmaya çalışıyorum kendime
valla çocuklarım çok yaramaz ama alıştım ya dün stajerime bıraktım sınıfı ağladım biraz hepsi başıma toplandı öğretmenim niye ağlıyosun ağlammaaaa diyolar daha kötü oldum attım kendimi sınıftann akşam yarıdan çoğu velim aradı çocuklar öğretmenimi ara ağladı giitti demişler yavrularım benimmm kuzularrıımmm
ayyyy kıyamammm küçücük yüreklerede bak senn ne tatlılaarkolay diil tabii ama üzülme cnm yaa hakkımızda hayırlısı ols inş
başak çok tatlısın ya pozitif enerji veriyosun insanasırf bazen moral bulmak için senin topiğine geliyorum
demli ve kacak olsun
hıhıııı bende şahidimmmm:26:hissederim ben
kız diğer topikte bir arkadaşımız vardı onun yüzünü görmeden ismen rüyamda gördüm bir hafta içinde hamile haberini aldık dumanda şahittir... bütün rüyalarım çıkar benim bazen bu durumdan hiç hoşlanmıyorum...
o nasıl iş yaa kürtajı neden yapmışlar madem o gerilernasılsınız ya ben hiç iyi değilim normal doğumdan sonra kürtaj yapmışlardı güya çok kötü kanamam var dün okulda heryeri batırdım rezil oldummkananama dayanamadım doktora gittim içerde parça var dedi iğne yaptı hap verdi dua edinde düşsün yoksa tekrar kürtaj yaaaa ben ne diyim ki bo dkotorlara:18::18::18::18::18:
Merhaba hanımlar,uzun zamandır yazamadım evin tadilatı,ülser,klomen derken zaman bulamadımsize güzel haberler vericem derken dün dünyam başıma yıkıldı...bhcg değerim 103 çıktı dünyalar benim oldu lekelenmem var diye doktor progestan verdi iki gün sonra tekrar bakıcaz dedi ama dün değerim düştü:''''''((((ilk klomen kullanmamda işe yaradı derken bu sonuç beni bitirdi sanki:'''''((((doktor normal adete dönecek ve atılacak dedi perşembede tekrar bhcg ye bakılacakmış eğer artış olursa dış gebelige döner dedi (((bende henüz regl falan yok lekelenme devam ediyor sadece okadar bu üzüntümün üstüne dış gebelikte eklenmez umarım fikri olan varmı bu konuda??
bengisunbr nslsn canım?
iyiyim datlum sen nasılsın?bu arada biz hamiş halimizle geliyoz diğerleri ne halt yiyoda gelmediler acep :26: onlardada bebiş için çalışmamı varki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?