inş canım...Lekelenmem vardı zaten progestan vermişti dün bıraktırdı neyse yarında bekleyeyim olmadı baktıracam yine hayırlısı dediğin gibi vardır bir bildiği ama nasılda hazırız anneliğe bir günde nasılda alıştım anlatamam ne kesesini gördüm ne kalp atışı ama çok kötü oldu allah beterinden korusun herkesi...
nasılsınız ya ben hiç iyi değilim normal doğumdan sonra kürtaj yapmışlardı güya çok kötü kanamam var dün okulda heryeri batırdım rezil oldummkananama dayanamadım doktora gittim içerde parça var dedi iğne yaptı hap verdi dua edinde düşsün yoksa tekrar kürtaj yaaaa ben ne diyim ki bo dkotorlara:18::18::18::18::18:
iyim bende kocişi bekliyorum yatmak içinvalla herhalde herkes çalışmada suan
kocişin evdemi yok canım? :26: yoksa tv falan izliyoda onun bitmesinimi bekliyon sendeçalışsınlar çalışsınlar boş duranı allah sevmez hem çoğalcaz dahada çalışmaları lazım
dimi yaa çalışmadan olmazee sen napıyosun tatil bitti mutlumusun evine döndüğün için:)
ivet ama soğumuş buralar yaaa sobayı yaktık artık akşam zar zorda olsa :26:
mobilyacıların çoğu pazarları açık olur
kız puding de katkı maddesi var
kakao nişasta süt kendi pudingini yapsana
uff o kadar soğuduysa kış zor geçecek demek oralarda...aman dikkat et kendine bebişine,ayaklarını filan sıcacık tutmaya çalış..
canım çok uykum geldi çıkıyorum ben iyi geceler yarın görüşürüz ..
evet kukuş
kimileri pasta der
kimileri pamuk
kimileri kutu
kimileri cükko
kimileride kukuş
canım benmkini normal doğumla aldılar hemen arkasına kürtaj yaptılar 33 gün oldu kanamam durmadı işte parça kalmış geriler valla inşallah düşer sen hamilesin dua etde kürtaja gerek kalmasın
Huu huuu noolmuş bu topiğe yaa bensiz sakinleşmiş iyiceneeeben olmayınca gelen pek olmuyo herhalde
ivet ama soğumuş buralar yaaa sobayı yaktık artık akşam zar zorda olsa :26:
başak çok tatlısın ya pozitif enerji veriyosun insanasırf bazen moral bulmak için senin topiğine geliyorum
kıskanç elekçi maymuşbiz olmasak o hec bise
hiç yaaa bu karıdan bi cacık olmaztutmuş hazır şeyler kullanıyoo bu kesin hazır çorba neyimde yapıyodur ben hazır olarak bitek et suyu tablet kullanırdım lezzet versin diye artıın onu bilem kullanmıyoom kız o pudingin vaniyalısını yapsın hatta içine damla sakızıda süper oluyo kakao bozar tadını yada çikolatalısı için çikolata kullansın öle daha güsel olur
abovvv bu nası nick böölearkadaşlar beni de listeye ekler misiniz bende hamile kalmaya çalışıyorum ama daha 3 ayım var histereskopi oldum ve beklemedeyim.konu başlığınız çok hoşuma gitti ve yazmak istedim öğretmenim 1buçuk senedir evliyim 2 defa kürtaj oldum ve kalp şeklinde rahmim vardı cuma günü ameliyat oldum şimdi hamile kalacağım günü bekliyorum
serephone klomenin muadilimi oluyor hayatım:26::26::26::26::26:merhaba arkadaslar ben dün kayıt oldum ve ılk defa yazıorum.nasıl nereye yazıorum onu daha tam olarak bılmıorum ama dogru yazıorumdur ınsallah...ben gecen yıl 10 aralıkta 4 haftalık bebegım gelısmemıs ve kürtaj olmustum.aradan 10 bucuk ay gectı ve hıc korunmamıza ragmen hamıs olamadım.benım adetımın 3 günüydü dün ve doktorumm gel demıstı gıttım.cocuk tedavısıne baslayalımmı dedı evet dedım ve serephone 5gün boyunca sabah aksam kullan gel dedıı.kafama cok takılıodu acaba benım bebısım olmıcakmı dıye ıyıkı bu sayfayı buldum.bleenım gıbı olupta serephone kullanıp hamıs olan varmı
:78::78::78::78::78:
çok sevindim hayatımmm
:78:
Hyırlı sabaklar kukuşlulaaaaaarrrrrrrrrrrrr:92::92::92::92::92::92:
Kocişlerin koynunda hepsiiiiiiiiiiiii
Bi nazo ve ben değilim
Bizimkilerde yarın izinli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?