Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

çok güzelmş cnm payalşımın için sağol.

biz niçin yaşamayalım.

kadın değilmiyiz biz
bizden de anne olur inşalllah.

umut bittiği zaman ölür insan

canım rabbim nasip ederse yaşıycaz tabiki...bizden cok güzel anneler olur hemde inş rabbim en kısa zamanda nasip eder...umut her zaman var canım sadece bugun bunalım takılıyorum...

canım rabbim nasip ederse yaşıycaz tabiki...bizden cok güzel anneler olur hemde inş rabbim en kısa zamanda nasip eder...umut her zaman var canım sadece bugun bunalım takılıyorum...
bende öleydim meğer kocişimin sesini duymadım bugün ondanmışş
telim kapanmışş,akşam ödemiş aşkımmm
yüzünü görünce geçtiiii
kanka benim mesai bitti

hadi gözün aydın kuzummm

bende öleydim meğer kocişimin sesini duymadım bugün ondanmışş
telim kapanmışş,akşam ödemiş aşkımmm
yüzünü görünce geçtiiii

hadi gözün aydın kuzummm

dogru diyosun valla benim kocişimde şimdi aradı moralım düzeldi biraz...biz kocişlerimizi ozlemiş demekki

aşure yapıyodum oldu diye altını kapattım sandım açık kalmış gitmesem görmesem bütün emeğim çöpe gidecekti
aslında dün akşam yapacaktım aşureyi ama dün akşamda buğdayı unutmuşum yakmışım nedir bendeki bu unutkanlık :44:

ohh hemende bize geldinnnn gel gelll

ellerine sağlık bi kase de bana yolla

kızlar internetten halı buldum bilindik bi sitede acaba alsam sorun çıkarmı kiiiiii
yani halı güzel istediğim gibi resimdeki gibi gelirmiiii???
deneyimi olan varmı

ohh süper olmuş ablacımmmm kesene bereket ....

kızlar internetten halı buldum bilindik bi sitede acaba alsam sorun çıkarmı kiiiiii
yani halı güzel istediğim gibi resimdeki gibi gelirmiiii???
deneyimi olan varmı

ben hiç almadım öyle bi deneyimim yok
bende 2 hafta önce aldım burda bi marketten markalı halıları yarı fiyatına satıyolar

selammmmm
yukarda bi taktik maktik okudum,acaba nedir ki?
bide bayat ekmek tarifi güzel olan,onu da alayım ben bi

selammmmm
yukarda bi taktik maktik okudum,acaba nedir ki?
bide bayat ekmek tarifi güzel olan,onu da alayım ben bi

hemen yazıyımmm canımm
yarım ekmeği kuşbaşı kes ,1 çorba kaşığı tereyağı tavaya koy,salçada koyy azıcık tuz kavur 1,5 su bardağı su ekle kaynatt
ekmekleri tepsiye koy fırına sür hafiften kızarsınlarr üzerine kaynayan salçalı suyu dök, 5 dk daha koy fırına,
fırından çıkınca üzerine sarmısaklı yoğurtu dökk,kıymayı soğanla kavur domates ekle ,kekik falan ekle, kıymalı harcı üzerine ser
afiyet olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…