günaydın kızlaarrrrrrrrr...çok uykum varrrrr...Eki Görüntüle 311566
günaydın seraycım benim de çok uykum var allahtan bu gün fazla iş yok rahatım biraz
günaydın seraycım benim de çok uykum var allahtan bu gün fazla iş yok rahatım biraz
günaydınn canım, hava çok soğuktu uykum açıldı vala benimde
dün akşam 9,30 du eve gittiğimde..pazar tatilide yapmadık ya sersem gibiyim hep geç çıkıoz bide..bugüne Allah kerim artık...
evet hava bu gün çok soğuk aman dikkat edelim hasta olmayalım
ne iş yapıyosun canım sen ya niye bukadar düzensiz bi çalışma şeklin var anlayamadım iş mi çok?:26:
günaydın myhos ve serayyyyyy nasılsınız bakalım
seray cım dün işten çıkabildin mi yoksa orda mı yattın
myhos cum senin işler nasıl kuzum sende sıkıldın mı:44:
Evin uzak mı peki canım iş yerine:26::26:bi fabrikada personel işlerine bakıorum...işler kötü biraz o nedenle çalışıoz canım...
günaydın cnmmm..iyiyim uykusuzum sadece...sen nasılsın?çıktım canım geçde olsa...aslında burda yatsam daha iyiydi ama...
Evin uzak mı peki canım iş yerine:26::26:
eğer uzaksa daha kötüeve gitmeye hiç gerek yok
günaydın myhos ve serayyyyyy nasılsınız bakalım
seray cım dün işten çıkabildin mi yoksa orda mı yattın
myhos cum senin işler nasıl kuzum sende sıkıldın mı:44:
günaydın kızlar...hayırlı günler hepinize...
günaydın kızlar...hayırlı günler hepinize...
günaydın tatlımmmgünaydın kızlar...hayırlı günler hepinize...
sagol canım nasılsın...evet hava kapalı ama dün bunalımdaydım bebiş yüzünden bugun daha iyiyim cok şükür...günaydın başağım işler iyi şükür ama 5 yıldır aralıksız çalışıyorum biraz yoruldum sanki
hayatımda değişiklik istiyorum bi bebişim olsa azcık onla ilgilensem sonra yine işe dönsem filan nasıl fikir
günaydın peliiinnncimm sana da hyırlı günler hava kapalı bizde mi kapalıyız biraz nedir?:26:
günaydın pelincimmm sanada hayırlı günlerr...
cık beğenmedim fikrinigünaydın başağım işler iyi şükür ama 5 yıldır aralıksız çalışıyorum biraz yoruldum sanki
hayatımda değişiklik istiyorum bi bebişim olsa azcık onla ilgilensem sonra yine işe dönsem filan nasıl fikir
günaydın tatlımmm
yataktan hangi tarafınla kalktın:26:
sagol canım nasılsın...evet hava kapalı ama dün bunalımdaydım bebiş yüzünden bugun daha iyiyim cok şükür...
Sagol canım nasılsın...yogunmuşsun bu aralar kolay gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?