Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben de cıkayım barı herkeze ıyı geceler cuma sonucm cıkacak bana dua edın evde mısafr olursa hafta sonuna kadar giremem öpüyorum herkezleri

günaydın güzel dostlar mutlu bir gün olsun hepimize

kapıyı belinay akşam açık unutmuş girdim içeriiiiiiiiiii hemencecikkkk

günaydınn canım, hava çok soğuktu uykum açıldı vala benimde

evet hava bu gün çok soğuk aman dikkat edelim hasta olmayalım
dün akşam 9,30 du eve gittiğimde..pazar tatilide yapmadık ya sersem gibiyim hep geç çıkıoz bide..bugüne Allah kerim artık...

ne iş yapıyosun canım sen ya niye bukadar düzensiz bi çalışma şeklin var anlayamadım iş mi çok?:26:

günaydın myhos ve serayyyyyy nasılsınız bakalım

seray cım dün işten çıkabildin mi yoksa orda mı yattın

myhos cum senin işler nasıl kuzum sende sıkıldın mı:44:

evet hava bu gün çok soğuk aman dikkat edelim hasta olmayalım

ne iş yapıyosun canım sen ya niye bukadar düzensiz bi çalışma şeklin var anlayamadım iş mi çok?:26:

bi fabrikada personel işlerine bakıorum...işler kötü biraz o nedenle çalışıoz canım...

günaydın cnmmm..iyiyim uykusuzum sadece...sen nasılsın?çıktım canım geçde olsa...aslında burda yatsam daha iyiydi ama...

Evin uzak mı peki canım iş yerine:26::26:
eğer uzaksa daha kötü eve gitmeye hiç gerek yok

günaydın başağım işler iyi şükür ama 5 yıldır aralıksız çalışıyorum biraz yoruldum sanki

hayatımda değişiklik istiyorum bi bebişim olsa azcık onla ilgilensem sonra yine işe dönsem filan nasıl fikir

günaydın kızlar...hayırlı günler hepinize...

günaydın peliiinnncimm sana da hyırlı günler hava kapalı bizde mi kapalıyız biraz nedir?:26:

sagol canım nasılsın...evet hava kapalı ama dün bunalımdaydım bebiş yüzünden bugun daha iyiyim cok şükür...
günaydın pelincimmm sanada hayırlı günlerr...

sagol canım nasılsın...yogunmuşsun bu aralar kolay gelsin...

cık beğenmedim fikrini

sagol canım nasılsın...evet hava kapalı ama dün bunalımdaydım bebiş yüzünden bugun daha iyiyim cok şükür...

Sagol canım nasılsın...yogunmuşsun bu aralar kolay gelsin...

aynenn canım yoğun bu aralar...ocak 10 a kadar böle olacakmış patron öle dedi dün...bakalım 10unu da geçer gibi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…