Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar bugun kocısıme ozel bısey yapayım dıyrm
sole mumlar falan

vay vay vay diyorum sana tertemiz atlıcan tabi adama...öğlen dolunaya akıl veriyordum... ben yaşlı başlı kadın...çikolata sosları var ya pınarın ketçap gibi onu al karnının ve memelerin üzerine sık...... aaaa yeter ama

gecmısı okuyunca ıcın ıısınden cıkamıyrm
ya ben cıkolata hastasıyım puhahah esımdem once kendım yerım ama bunuda deneyım

Allah iyiliğinizi versin emiii
eee başka başkaaaaa

üzülme kızım sen çok seviyorsan o sıksın artıkın bi yerlerine sen ye bi güzel (abdestimi bozdurcanız)

allahım yaaa
aksam aksam hıc gulecegım yoktu supersın
kılzar ben gelıyrm mumlarım hep erımıs bı muj laıp geleyım sole kocısıme gusel bı masa hazrlayım

adam kac gundur sdıyo eve geldıgımde suslen dıye
dıyrm kapının ordam yatak odasına kaar mum yapyım kırmırmızı gulle atayım
kırmızı güller bayanlara yapılan bir jesttir ama bilmem ki anlayan erkek var mıdır krımızı gülden

kırmızı güller bayanlara yapılan bir jesttir ama bilmem ki anlayan erkek var mıdır krımızı gülden

sırf masa suslemek ıcın yapay beyaz kırmızı sımlı gul aldık ozel gunlerımızd ekullanıyz kılzar kocısım cook romantıkdrı hatta sevgılı ıken balkonun bı cıktım yola benzınlı kalp yalmıs ve yakmıstı

ya cnm lazer nasıl oluyo genetal bolgeye uygulaya bılıyrzmuyuz ben adata yapamyrm

oluyo canım genital bölge bacak koltuk altı hepsine yaptırdım bitti gitti çok az kaldı genitalde 1-2 seans sonra nerdeyse hiç kalmaz iğneli lazer acıtıyor da buzlu lazer yaptırdım ben o bölgeyi soğutuyor acı hissetmiyorsun canım ama maliyetli biraz

wuuuuuwwwwwwww azgın gacı taktiklere bak hele en güzeli krem şantiyle oluyo annem çilek krem şanti ormantik bi film oofff diyorum sabahlar olmasınnn parise yolcu kalmasın

bende size küçük bi taktik verem en çok tutan taktiğim bu benim

adamın işten gelme saatine yakın yapın

pantolonunuzu kapının girişine bırakın

bluzunuzu bir atım ötesine

sonra atlet

sonra iç çamaışırının altı

sonra iç çamaşırının üstü bunları bööööllleee yatak odasına kadar dizin

bi de yorganın altına girip uyuyo numarası yapın görün bakiim noluyooo

yolun sonu pariiiiiiiiisss

ben genetal bolge ıstyrm bacgmda az zaten epılasynla ala bılyrm ne kadar cnm

oyyyy maşallah sizeee canımmm
ben evlilik yıldönümümüzde süslemiştim öyle masadada mumlar falan vardı benim kocişin eli yanmış masadakilere uzanacam diye
üfleyiverdi baktım mumu söndürdü bizimkide böle romantik işteee

ben genetal bolge ıstyrm bacgmda az zaten epılasynla ala bılyrm ne kadar cnm

canım şimdi burda fiyat vermem ne kadar doğru olur bilmiyorum ben paket fiyat almıştım 1 yıl önce
kimi seans başına fiyat veriyo ve bölgeden bölgeye değişiyo nerde oturuyosun bilmiyorum ama ordaki güzellik merkezlerinden fiyat alsan daha iyi olur makinenin özelliklerine ve epilasyonun özelliklerine göre de değişebiliyor tatlım

BEN ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim.
Hamileliğim esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.

ANNE OLMASAYDIM EĞER;
O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.
Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç.
Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.
Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.

ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.
Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.
Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.

ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.
Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.
Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.
Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktım.

ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.
Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.
Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.

ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.
Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.
38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.

ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.

SEN OLMASAYDIN EĞER; yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.

SEN OLMASAYDIN EĞER; ben asla "anne" olmayacaktım. Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım!

kızlar biz bunları yaşıycakmıyız

woaaaaaawwww annenler görmşmydü
valla benimki işten gelince yorgun olur hiç gözü görmez.
manyak mısın giy üstünü der

bana tutmAZ bu taktik

eşimde yorgun ama gelince ole goruncee bayram edyo
sabah gorduler tabı ben hıc ustume alınmadım aylarca gecmedeı ız

woaaaaaawwww annenler görmşmydü

valla benimki işten gelince yorgun olur hiç gözü görmez.
manyak mısın giy üstünü der

bana tutmAZ bu taktik

Amaaaan bu adamların ruhu kaçmış canım beeee bizimki de sürünerek geliyo ama bana dayanamaz KoCaCık hele naz girdimi işin içine hiç dayanamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…