kız 12 kişi vardı balkonda çökücez sandım
ohhh kaymak gibi oldum diyusuuun ben lazer yaptırdım kızlar imkanınız varsa tavsiye ederim komle rahatlık
kızlar bugun kocısıme ozel bısey yapayım dıyrm
sole mumlar falan
vay vay vay diyorum sana tertemiz atlıcan tabi adama...öğlen dolunaya akıl veriyordum... ben yaşlı başlı kadın...çikolata sosları var ya pınarın ketçap gibi onu al karnının ve memelerin üzerine sık...... aaaa yeter ama
vay vay vay diyorum sana tertemiz atlıcan tabi adama...öğlen dolunaya akıl veriyordum... ben yaşlı başlı kadın...çikolata sosları var ya pınarın ketçap gibi onu al karnının ve memelerin üzerine sık...... aaaa yeter ama
gecmısı okuyunca ıcın ıısınden cıkamıyrm
ya ben cıkolata hastasıyım puhahah esımdem once kendım yerım ama bunuda deneyım
üzülme kızım sen çok seviyorsan o sıksın artıkın bi yerlerine sen ye bi güzel (abdestimi bozdurcanız)
kırmızı güller bayanlara yapılan bir jesttir ama bilmem ki anlayan erkek var mıdır krımızı güldenadam kac gundur sdıyo eve geldıgımde suslen dıye
dıyrm kapının ordam yatak odasına kaar mum yapyım kırmırmızı gulle atayım
kırmızı güller bayanlara yapılan bir jesttir ama bilmem ki anlayan erkek var mıdır krımızı gülden
ya cnm lazer nasıl oluyo genetal bolgeye uygulaya bılıyrzmuyuz ben adata yapamyrm
oluyo canım genital bölge bacak koltuk altı hepsine yaptırdım bitti gitti çok az kaldı genitalde 1-2 seans sonra nerdeyse hiç kalmaz iğneli lazer acıtıyor da buzlu lazer yaptırdım ben o bölgeyi soğutuyor acı hissetmiyorsun canım ama maliyetli biraz
wuuuuuwwwwwwww azgın gacı taktiklere bak hele en güzeli krem şantiyle oluyo annem çilek krem şanti ormantik bi film oofff diyorum sabahlar olmasınnn parise yolcu kalmasın
sırf masa suslemek ıcın yapay beyaz kırmızı sımlı gul aldık ozel gunlerımızd ekullanıyzkılzar kocısım cook romantıkdrı hatta sevgılı ıken balkonun bı cıktım yola benzınlı kalp yalmıs ve yakmıstı
ben genetal bolge ıstyrm bacgmda az zaten epılasynla ala bılyrm ne kadar cnm
kızlar ben gidiyorum yarında yokum herkesi öpüyorumiyi aksamlarr canlarım benimmmmm
woaaaaaawwww annenler görmşmydüsırf masa suslemek ıcın yapay beyaz kırmızı sımlı gul aldık ozel gunlerımızd ekullanıyzkılzar kocısım cook romantıkdrı hatta sevgılı ıken balkonun bı cıktım yola benzınlı kalp yalmıs ve yakmıstı
valla benimki işten gelince yorgun olur hiç gözü görmez.bende size küçük bi taktik verem en çok tutan taktiğim bu benim
adamın işten gelme saatine yakın yapın
pantolonunuzu kapının girişine bırakın
bluzunuzu bir atım ötesine
sonra atlet
sonra iç çamaışırının altı
sonra iç çamaşırının üstü bunları bööööllleee yatak odasına kadar dizin
bi de yorganın altına girip uyuyo numarası yapın görün bakiim noluyooo
yolun sonu pariiiiiiiiisss
woaaaaaawwww annenler görmşmydü
valla benimki işten gelince yorgun olur hiç gözü görmez.
manyak mısın giy üstünü der
bana tutmAZ bu taktik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?