bende ölüyorum mide bulantısındannnkızlaaaaarr nassınızz
ben ölüom mide bulantısından herşey kokuyoosuyla besleniyorum 10 gündür
başak ne yiyim kız:26::26:
duman pıhtılı karılar topiki artık benimmmmmmmmmmmmm
bende ölüyorum mide bulantısındannnsonradan sonraya bi bulantı başladı bende kızlar yaa bu demir hapı öldürecek beni .43:
ayyy canım hadi hayırlı olsun daha sık gelirim o zaman artık
ay kızlar yaa az önce wc ye kalktığımda göbek deliğimin hemen sağında tamda bebeğin olduğu yerde sertlik var ya tam orda hafif bi batma oldu yav:26: niden acabaa bebeğin hareketi desem değil anca parmağını soksa batırsa öle acırdı heralde millet içinde baloncuk patlıyo gibi hissediyomuş bebişin hareketi diildi sanırsam hem 16.haftama yeni girdim hissdemem sanırım daha :26::26: ay bi hissedeydim yaaa dünyalar benim olcaktııı
saol hayatımm demir hapını gece yatmadan iç ve uyu ben öyle yapardım
canım zaten bebişin hareketi acıtmıyo öyle daha çok içerden biri gıdıklıyo gibi, hele gece sola dönüp yatınca ayakları belime kadar iniyo orda debeleniyo gülmekten katılıyorum o kadar gıdıklayıcı
allah ımm herkese yaşatsın yaaa dünyanın en güzel şeyi şuan bunu hissetmek benim için...
ay bende çok hevesleniyom ne zaman hissetcem diyeeebu arda sen ilk ne zaman hissettin pekii böle 4. ayda içinde kaydığını hissediyomuşsun 5. aydada tekmesini arkadaşın öle olmuş senin nasıl olduydu anlatsanaa :26: 16. haftama girdim ben
cnm ben ilk 18.haftada hissettim, arka arkaya 7-8 kere minik dokunuşlar olarak... içimde kaymalarını hareketini suan çok net hissediyorum ama daha önce yoktu...
aafiim içme tabi ay bende çok kızarım ona yaa çocuğun yanında içilirmi hiç ben nefret ederim kokusundan zatenay iyiki kocişim içmiyo vallaa melek ay benimkisi ne içkisi var ne sigarasııı ne kumarııı ne dışarı hayatııı tam istediğim gibiii
kız benım kocıste öle ıcmez banada kızıyo ama baktıkı ıcıyom dahada bısey demıyo sadece sen hamıleyken sur ağzına bunuda goruscez dıyoo sankım tanımıyo karısını ya ınsan cocuk ıcın canından vazgecer be sıgaradan neden vazgecemıyolar anlamıyom zatenbızım gelın cok ıctı hala ıcıyo gercı ama hamıleykende napayım abla tıksınmedım aksıne sıgara ası erdım resmen dıyodu allah kımseyı o kadar ıradesız bırakmasın ınşallah benıde
Gunaydin cilgin topikin cilginlariii
gununuz aydin neseniz bol olsun
hoş geldin canım aramızasende bizim paşa gibi depresyon takılıyon anlaşılan :26: ama böle kafaya taktıkça geleceği varsada gelmiyo bu sıpalar canım düşünmğycen aklını başka şeylere vercen bak benim 1 yıl olmadı tam taşınma zamanımızdan hemen sonra oldu aklım meşguldü yaani o dönemde gezdik tozduyduk sonrada zaten düünmeme zaman kalmadıydı böle kendini kaptırma gez toz düşünme hiç bişeyi canım elbet geleceği zamanı biliir ooo
Gunaydin cilgin topikin cilginlariii
gununuz aydin neseniz bol olsun
gunaydınnn kızlarrr
esım bugun ızınlı evımıze cıktık dus alıp yatacammm sıze bakayım dıdımmm ne kadar cok cene calmıssınız bırı bana ozet gecsınn
kızlaaaaarr nassınızz
ben ölüom mide bulantısından herşey kokuyoosuyla besleniyorum 10 gündür
başak ne yiyim kız:26::26:
sevinç selam bu arada ideal annenasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?