Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ay kızlar yaa az önce wc ye kalktığımda göbek deliğimin hemen sağında tamda bebeğin olduğu yerde sertlik var ya tam orda hafif bi batma oldu yav :26: niden acabaa bebeğin hareketi desem değil anca parmağını soksa batırsa öle acırdı heralde millet içinde baloncuk patlıyo gibi hissediyomuş bebişin hareketi diildi sanırsam hem 16.haftama yeni girdim hissdemem sanırım daha :26::26: ay bi hissedeydim yaaa dünyalar benim olcaktııı

kızlaaaaarr nassınızz

ben ölüom mide bulantısından herşey kokuyoo suyla besleniyorum 10 gündür

başak ne yiyim kız
:26::26:
bende ölüyorum mide bulantısındannn sonradan sonraya bi bulantı başladı bende kızlar yaa bu demir hapı öldürecek beni.43:
duman pıhtılı karılar topiki artık benimmmmmmmmmmmmm

ayyy canım hadi hayırlı olsun daha sık gelirim o zaman artık

bende ölüyorum mide bulantısındannn sonradan sonraya bi bulantı başladı bende kızlar yaa bu demir hapı öldürecek beni.43:

ayyy canım hadi hayırlı olsun daha sık gelirim o zaman artık

saol hayatımm demir hapını gece yatmadan iç ve uyu ben öyle yapardım

canım zaten bebişin hareketi acıtmıyo öyle daha çok içerden biri gıdıklıyo gibi, hele gece sola dönüp yatınca ayakları belime kadar iniyo orda debeleniyo gülmekten katılıyorum o kadar gıdıklayıcı
allah ımm herkese yaşatsın yaaa dünyanın en güzel şeyi şuan bunu hissetmek benim için...

bacılarım nasılsınız ben iyiyim çok şükürrr gelemdim kaç zamandır ama inşş gelirim artıkkkkk

ay bende çok hevesleniyom ne zaman hissetcem diyeee bu arda sen ilk ne zaman hissettin pekii böle 4. ayda içinde kaydığını hissediyomuşsun 5. aydada tekmesini arkadaşın öle olmuş senin nasıl olduydu anlatsanaa :26: 16. haftama girdim ben

cnm ben ilk 18.haftada hissettim, arka arkaya 7-8 kere minik dokunuşlar olarak... içimde kaymalarını hareketini suan çok net hissediyorum ama daha önce yoktu...

ben çıkıyorum kızlar uykum geldi çalışmak zor geldi bugün iyi geceleeer öptüm sizi

cnm ben ilk 18.haftada hissettim, arka arkaya 7-8 kere minik dokunuşlar olarak... içimde kaymalarını hareketini suan çok net hissediyorum ama daha önce yoktu...

hmm 2 hafta sonra falan olabilir yaani arkadaşta öle didi 2 hafta sonra başlarsın hissetmete diye ay hadi inşallah ama ilk zamanlar her gün hissedemiyın dimiii?

kız benım kocıste öle ıcmez banada kızıyo ama baktıkı ıcıyom dahada bısey demıyo sadece sen hamıleyken sur ağzına bunuda goruscez dıyoo sankım tanımıyo karısını ya ınsan cocuk ıcın canından vazgecer be sıgaradan neden vazgecemıyolar anlamıyom zaten bızım gelın cok ıctı hala ıcıyo gercı ama hamıleykende napayım abla tıksınmedım aksıne sıgara ası erdım resmen dıyodu allah kımseyı o kadar ıradesız bırakmasın ınşallah benıde

bööğ sigaramı aşerilirmiiiş :120: yaani çocuk için cannı verecek insanlar var insan içkisinden sigarasından vaz geçmezmi bi yaaa bence sen şimdiden bırak canım ciğerlerin temizlene dursun

ağzından bal damlıyor.....ahh ahh takmamayı deniyorum olmuyor....olmuyor......

gunaydınnn kızlarrr

esım bugun ızınlı evımıze cıktık dus alıp yatacammm sıze bakayım dıdımmm ne kadar cok cene calmıssınız bırı bana ozet gecsınn

kızlaaaaarr nassınızz

ben ölüom mide bulantısından herşey kokuyoo suyla besleniyorum 10 gündür

başak ne yiyim kız
:26::26:

myhoşşşşşşşşşşşşşş cnm yaa kıyamam pek zorluyo demek senin bebek
folika sit alıyosun dimi hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…