• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Abbooo :19: ne kadar kiskandin sabit topikimi :63:
herkes cok memnun :21:
ama sen :110: bu suratla geldin kutladin
uzuldum ben :25:

ılk sayfayı nasıl degıstrmısler pekı:44::44:

kıxlarr ben bu adet oldugumda aşılama yaptracakrım bı kac gun erken oldumm esım maas gunune cok vardı yaptıramadıkk moralım cok bozuldu szaten bı kac gun once kaynanama dedım kı asılama yapamıyacaz para bulamadık hee bekleyın dedı ondan once bız asılama yapcaz dedık he halladerız dedı kapıdan cıkarken esıme bana bızım bu ay borcumuz var sonrada kurban dedı yanı kısacası vermeyız demek ıstedı esım dedım 100 200 verırlerse alma hıc bulamyınca ben agladım annem aradı bend e 3 tane kucuk altın var gelın alın dedı esım yok artık obur ay yapılacak dedı babam aradı ben ark borc bulurum abın oder sız merak etmeyın dedı yok falan dedık annem tel ıcım rahat degıl gelın bızde oturun yemek yapaım yıyın dedı ben aglıyodum babam gedı bızı aldı ne kayın babam aradı ne kaynanam kaynam bı aradı agrın varmı oo cok moralımzı bozuldu hıc bı destek gostermedıler ne babası ne anası esım cok uzuldu bacısıda calısyo oda hıc aramdıı bırınden bulak de oedeyın bıle demedılerr komsuları bıle aradı para vereyı mutlakka yaptrsın dıyee sımdı aklıam geldıkc esınır oluyrm yarın oaray gıdecem gıtmek ıstemıyorum:31::31::31:

kıxlarr ben bu adet oldugumda aşılama yaptracakrım bı kac gun erken oldumm esım maas gunune cok vardı yaptıramadıkk moralım cok bozuldu szaten bı kac gun once kaynanama dedım kı asılama yapamıyacaz para bulamadık hee bekleyın dedı ondan once bız asılama yapcaz dedık he halladerız dedı kapıdan cıkarken esıme bana bızım bu ay borcumuz var sonrada kurban dedı yanı kısacası vermeyız demek ıstedı esım dedım 100 200 verırlerse alma hıc bulamyınca ben agladım annem aradı bend e 3 tane kucuk altın var gelın alın dedı esım yok artık obur ay yapılacak dedı babam aradı ben ark borc bulurum abın oder sız merak etmeyın dedı yok falan dedık annem tel ıcım rahat degıl gelın bızde oturun yemek yapaım yıyın dedı ben aglıyodum babam gedı bızı aldı ne kayın babam aradı ne kaynanam kaynam bı aradı agrın varmı oo cok moralımzı bozuldu hıc bı destek gostermedıler ne babası ne anası esım cok uzuldu bacısıda calısyo oda hıc aramdıı bırınden bulak de oedeyın bıle demedılerr komsuları bıle aradı para vereyı mutlakka yaptrsın dıyee sımdı aklıam geldıkc esınır oluyrm yarın oaray gıdecem gıtmek ıstemıyorum:31::31::31:

canım Allah sana doğal yoldan versin inşallah, maddi olarak çok zorluyo bu bebek meseleleri hepsi halledilir bi şekilde üzülme sen boşver düşünen düşünüyo seni yeter...

hadi kızlar kaçtım ben iyi geceleeerrr

Canim yonetim degistirdi

offf belosum offf bunlar boyle kimseden kimseye hayir yok annem
tirnagin varsa basini kasi Allah anani babani basindan eksik etmesin
gerisi bos Rabbim asilamaya gerek kalmadan gondersin insallah bebegini :29:

Abbooo :19: ne kadar kiskandin sabit topikimi :63:
herkes cok memnun :21:
ama sen :110: bu suratla geldin kutladin
uzuldum ben :25:

Canim yonetim degistirdi

offf belosum offf bunlar boyle kimseden kimseye hayir yok annem
tirnagin varsa basini kasi Allah anani babani basindan eksik etmesin
gerisi bos Rabbim asilamaya gerek kalmadan gondersin insallah bebegini :29:

bıktım bunlardan ha allah raz olsun ev aldılar ama bı ev aldılar dıyee sankı dunyayı bana verdıler ya ne bı eksık alırlar ne ılgıı

bugun ruyamda kayınbabam benı dovmustu uyurz gece 5 falan ben hala aglıyorum esıme nasıl ızın verdın dıyorum o ara kuzenlre gelıyo gece yarısı evımı karısıır cekmecemı acıyo o sınırle uyandım ya:36::36: sankı gercek gıbıydıı bugun cok gergınım :31::31:

Umudum belirti varmi annem :21:
bende goguslerim cok agriyor
bide asiri kasik agrim var atesim dusuyor
sanirim tutturamadik hayirlisi :101:

:60::60::60:
tkb olmuş:110:

:100: de git işin yokmu kadın diyemedinmi:45:

:110::110: artı orda takılıyo zaar

:110:
içimden dedim ama yüzüne diyemedim
bir insan konuşmayı bukadarmı sever:99:

nstye girdim herşey normal

40haftayı doldurmadan doğurcak göz yoks ende didi doktor:110:

nar yiyom gelin nar yiyek elleimle ayıklayıp tabaka koyuyom

tmm geliyorum hemen aç kapıyı:10:ama kendim ayıklamayı severim ben:56:

bi meyve tabağı hazırlamışızki kocişler,incirden ayvaya herşey var:56: bi narı ayıklamaya üşendik:30:

en sevdiğim şey ekşi ekşi bende yiyeyim aklıma gelmişken

Back
X