Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Sewinc topik gorevin hayirli olsun demistim pihti topiginde cevap yazmadin

Hayirli olsun tekrardan

O topik de bisey daha var Seni gormus ken soylimm igne kullanmasina ragmen kaybedenleri yazki bu cok onemli
Mesela Ben beydagli burcugen bucu bunlar igneye ragmen kaybettiler o yuzden gebelikden once kimsi igneye basladi

arkadslar ben eylül ün 11 ine regl olmstm bu ay hala olmadım acaba hamılemym.5 - 6 gun gectı test yapsam bellı olurmuuu?

insan yumuşak yüzlü olunca bişide diyemiyorkomşu işte napcan

ayy nar ayıklarken ağzı suanıyor yemek için sabırsızlanıyor insan ne harika bi duyguuuuuuu

tamam senin tabğını veriyim kendin ayıkla

Nazo hosgeldin cnmmm
ben cikiyom kocam cagiriyor grsrz hanimlar

hoşbuldum canım sen git kocanı bekletme yarın görüşürüz

nazocum1000 okudum dusersin sayindan

sağol canım hemen ekliyorum

Aspirin yuzunden lekelenmelerim oluyorrr

benimde lekelenmem oluyordu hamileliğimde, aspirin içiyordum ondanmı oluyormuş:26:
bende bebeğin organları gelişirken lekelenme olabilir gibi bişey yazıyordu ondan sanıyordum:44:

Allah kolaylık versin zor

olişi neden kolay yaptıdın halbuki

oliştede varmıydı sorunların
Yook oglana ilk aydan gebe kaldim hayatimda yaptigim ilk gebelik testinde cift cizgiyi gordum test bozuk sandim 3 defa tekrarladim sonuc ayni olunca hayla inanmadim kanda baktirdim cunku bir ay durup korunacaktik iyiki gelmis oglum gebeligimde sorun yasamadim sadece 3,5 ay kustum o kadar .devamini biliyorsunuz Allahim beterinden esirgesin amin

Yook msj gormedim Alla alla kafam karisti saol tatlim

yoksa o yüzdenmi düştü bebek

kızlarrr doğurdum bennnn. kızım 1 gün daha bekleyemedi erken geldi.şimdi evimizdeyiz. sonra detayları yazarım

Ama milete sorarsin yinede senay ve cemocanda igneye rahmen kayip yasadilar
Gerci senay in durumu belli degil mucizesi olur insallah ama igneye ragmen sorunlar var

kıcan yatakta meyve verdi gitsene
Verdigi meyveleri toplayip yesin :101: oyle giderim ben
Aspirin kullanmiycwnmi???gebelikde?

Belirti yok artik gogus agrimda azaldi biraz
Kullanacam kiz lekelenmeden dolayi iliski yasak dedim.

Bende yapiyor 2-3 gun icmesrm kesiliyor tamamen birakinca kalbi duruyor offf piffff

kızlarrr doğurdum bennnn. kızım 1 gün daha bekleyemedi erken geldi.şimdi evimizdeyiz. sonra detayları yazarım

ayy cnmmmmm çok sevndmmmmmmmmm Allah analı bbalı büyütsün yine gel dört gözle bekliyoruzzzzzzzz

arkadslar ben eylül ün 11 ine regl olmstm bu ay hala olmadım acaba hamılemym.5 - 6 gun gectı test yapsam bellı olurmuuu?

test yap için rahatlasın öylemiydi böylemiydi diye düşünmekten daha iyidir
tabiki belli olur benimki geç döllenme olduğu halde 6. günde silikte olsa çıkmıştı

benimde yumuşak yüzümü gördüğünden kullanıyor işte

evet ben düşünürken bile ağzım sulanıyor ve insanlar neden üşenirki ayıklamaktan
ben çocukken annanemlerin bahçesinden olmamış narı koparttım diye, annanem yengem bana kızmışlardı hiç aklımdan çıkmaz
sanki koca ağaçtan bir narı kopartsam ne olacak

Amaniiiiin maasallah gozunaydin Allah anali babali buyutsun amin
bizede burdan boyle haber vermeyi nasip etsin insallah

aaaa saahimiii ay gözün aydın canım yaaa çok sevindiiim darısı bizimde başmıza inşallaaaah ne ara nasıl doğurdun kız? :26:

Verdigi meyveleri toplayip yesin :101: oyle giderim ben

Kullanacam kiz lekelenmeden dolayi iliski yasak dedim.

Bende yapiyor 2-3 gun icmesrm kesiliyor tamamen birakinca kalbi duruyor offf piffff

Lekelenmem oluyiiii aspirin den dolayimi dedim karisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…