Umudum belirti varmi annem
bende goguslerim cok agriyor
bide asiri kasik agrim var atesim dusuyor
sanirim tutturamadik hayirlisi :101:
içimden dedim ama yüzüne diyemedim
bir insan konuşmayı bukadarmı sever:99:
tmm geliyorum hemen aç kapıyıama kendim ayıklamayı severim ben
en sevdiğim şey ekşi ekşi bende yiyeyim aklıma gelmişken
Aspirin yuzunden lekelenmelerim oluyorrr
Aspirin kullanmiycwnmi???gebelikde?Umudum belirti varmi annem
bende goguslerim cok agriyor
bide asiri kasik agrim var atesim dusuyor
sanirim tutturamadik hayirlisi :101:
Nazo hosgeldin cnmmm
ben cikiyom kocam cagiriyor grsrz hanimlar
nazocum1000 okudum dusersin sayindan
Aspirin yuzunden lekelenmelerim oluyorrr
arkadslar ben eylül ün 11 ine regl olmstm bu ay hala olmadım acaba hamılemym.5 - 6 gun gectı test yapsam bellı olurmuuu?
Yook oglana ilk aydan gebe kaldim hayatimda yaptigim ilk gebelik testinde cift cizgiyi gordum test bozuk sandimAllah kolaylık versin zor
olişi neden kolay yaptıdın halbuki
oliştede varmıydı sorunların
Sewinc topik gorevin hayirli olsun demistim pihti topiginde cevap yazmadin
Hayirli olsun tekrardan
O topik de bisey daha var Seni gormus ken soylimm igne kullanmasina ragmen kaybedenleri yazki bu cok onemli
Mesela Ben beydagli burcugen bucu bunlar igneye ragmen kaybettiler o yuzden gebelikden once kimsi igneye basladi
hoşbuldum canım sen git kocanı bekletme yarın görüşürüz
sağol canım hemen ekliyorum
benimde lekelenmem oluyordu hamileliğimde, aspirin içiyordum ondanmı oluyormuş:26:
bende bebeğin organları gelişirken lekelenme olabilir gibi bişey yazıyordu ondan sanıyordum:44:
Verdigi meyveleri toplayip yesin :101: oyle giderim benkıcan yatakta meyve verdigitsene
Kullanacam kiz lekelenmeden dolayi iliski yasak dedim.Aspirin kullanmiycwnmi???gebelikde?
Belirti yok artik gogus agrimda azaldi biraz
hoşbuldum canım sen git kocanı bekletme yarın görüşürüz
sağol canım hemen ekliyorum
benimde lekelenmem oluyordu hamileliğimde, aspirin içiyordum ondanmı oluyormuş:26:
bende bebeğin organları gelişirken lekelenme olabilir gibi bişey yazıyordu ondan sanıyordum:44:
kızlarrr doğurdum bennnn. kızım 1 gün daha bekleyemedi erken geldi.şimdi evimizdeyiz. sonra detayları yazarım
arkadslar ben eylül ün 11 ine regl olmstm bu ay hala olmadım acaba hamılemym.5 - 6 gun gectı test yapsam bellı olurmuuu?
insan yumuşak yüzlü olunca bişide diyemiyorkomşu işte napcan
ayy nar ayıklarken ağzı suanıyor yemek için sabırsızlanıyor insan ne harika bi duyguuuuuuu
tamam senin tabğını veriyim kendin ayıkla
kızlarrr doğurdum bennnn. kızım 1 gün daha bekleyemedi erken geldi.şimdi evimizdeyiz. sonra detayları yazarım
Verdigi meyveleri toplayip yesin :101: oyle giderim ben
Kullanacam kiz lekelenmeden dolayi iliski yasak dedim.
Bende yapiyor 2-3 gun icmesrm kesiliyor tamamen birakinca kalbi duruyor offf piffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?