Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ama milete sorarsin yinede senay ve cemocanda igneye rahmen kayip yasadilar
Gerci senay in durumu belli degil mucizesi olur insallah ama igneye ragmen sorunlar var
Ewet canim farkindayim senayin durumu negatif yaa
anaaaa ne ara doluştunuz topiğeee 8 sayfa olmuuuş

sensiz topik cok sessizdi yaa o tezini curutmus olduk
diyiiimde cikiiim dedim

çoçuka bi nar için kızılırmı
sankim ağaç küstü
üzülme geçmiş gitmişama çocukluğund ayaşadığı şeyler insanın beynine kazınıyor

silikmiydi seninkiii ben te 20. günümde yumurtladım 33 günde adet oluyodum tarihimden 5 gün sonra 38. günümde yaptım nettiii

yoksa o yüzdenmi düştü bebek

valla bilmiyorum kalp atışını duyamamıştık ilaçları kullan 10 gün sonra gel demişti yinede duyamazsak kürtaj olacaktım ama doktora gittikten 6. gün sonra düştü nasip diyorum artık

kızlarrr doğurdum bennnn. kızım 1 gün daha bekleyemedi erken geldi.şimdi evimizdeyiz. sonra detayları yazarım

gözün aydın canım
ALLAH analı babalı huzurlu mutlu bir ailede büyütmeyi nasip etsin

Verdigi meyveleri toplayip yesin :101: oyle giderim ben

Kullanacam kiz lekelenmeden dolayi iliski yasak dedim.

Bende yapiyor 2-3 gun icmesrm kesiliyor tamamen birakinca kalbi duruyor offf piffff

bende içiyordum bebe aspirini
ama düştüğünde genetik test yaptırmak istedim onlar pahalı testler hem 2..3 tane düşük yapmadan gerek yok dedi bana doktor ve başka testlerede gerek görmedi

Ewet canim farkindayim senayin durumu negatif yaa

sensiz topik cok sessizdi yaa o tezini curutmus olduk
diyiiimde cikiiim dedim

iyide ben vardımki sayfam hep açıktı gelen giden pek yok diye fazla bakmıyodum sadecene facete takılıyodum yaani kısacası burdaydııımmm..

bende çıkıyım kızlar yatma saatim geçiyor öptüm hepiniziiiiiiiii

çoçuka bi nar için kızılırmı
sankim ağaç küstü
üzülme geçmiş gitmişama çocukluğund ayaşadığı şeyler insanın beynine kazınıyor

evet hiç unutmuyorum ve sanki inadına narı daha çok seviyorum

silikmiydi seninkiii ben te 20. günümde yumurtladım 33 günde adet oluyodum tarihimden 5 gün sonra 38. günümde yaptım nettiii

bende 30 günde adet oluyodum ama benimki geç döllenmeymiş ondan 6. gün silik çıkmıştı

anam hep erkek tarafımı faydasız olur yaaa ne varsa kendi ailemizde var zaten üzülme kuzum yaa gitmede kaynoşa belli et tavrını biraz mesafe koy araya anlasınlaar..

ben bu ıdrar yollarından bıktım kadın doguma gıtmekden buraya fırsatım kalmıyo son 3. 4 gundur ıdrarım varmıs gıbı gıdıyorum 1 2 damla yapıyorum sankı varmıs gıbı agrı kasıklarımı kadıyorumm ne bela bıseyy yaa bu coprasızz gezemıyorum

doktor ne diyor peki:26:

doktor ne diyor peki:26:

hep kadın doguma gıttım ıdrar bısey cıkmadı ya bıkere suya katılan bı ılac verdı o son bı hafyadr boyle ozellıkle aklsmalrı suan oyl ebı agrım varkı kasıkalrım kasıyorum sıkıyorum cıkmıyo bı damlaa delırecem esım fırsatı yok hergun ıse gdıyo gunduze gıtsın uroljye gıtcm

biran önce gitte öğren sorunu, ilacını kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…