• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ama milete sorarsin yinede senay ve cemocanda igneye rahmen kayip yasadilar
Gerci senay in durumu belli degil mucizesi olur insallah ama igneye ragmen sorunlar var
Ewet canim farkindayim senayin durumu negatif yaa
anaaaa ne ara doluştunuz topiğeee :53::53: 8 sayfa olmuuuş :53:

:110: sensiz topik cok sessizdi yaa o tezini curutmus olduk :110:
diyiiimde cikiiim dedim :63::63:

test yap için rahatlasın öylemiydi böylemiydi diye düşünmekten daha iyidir
tabiki belli olur benimki geç döllenme olduğu halde 6. günde silikte olsa çıkmıştı

benimde yumuşak yüzümü gördüğünden kullanıyor işte

evet ben düşünürken bile ağzım sulanıyor:39: ve insanlar neden üşenirki ayıklamaktan
ben çocukken annanemlerin bahçesinden olmamış narı koparttım diye, annanem yengem bana kızmışlardı hiç aklımdan çıkmaz
sanki koca ağaçtan bir narı kopartsam ne olacak :19:

çoçuka bi nar için kızılırmı:20::20:
sankim ağaç küstü:19:
üzülme geçmiş gitmiş:29:ama çocukluğund ayaşadığı şeyler insanın beynine kazınıyor

test yap için rahatlasın öylemiydi böylemiydi diye düşünmekten daha iyidir
tabiki belli olur benimki geç döllenme olduğu halde 6. günde silikte olsa çıkmıştı

benimde yumuşak yüzümü gördüğünden kullanıyor işte

evet ben düşünürken bile ağzım sulanıyor:39: ve insanlar neden üşenirki ayıklamaktan
ben çocukken annanemlerin bahçesinden olmamış narı koparttım diye, annanem yengem bana kızmışlardı hiç aklımdan çıkmaz
sanki koca ağaçtan bir narı kopartsam ne olacak :19:

silikmiydi seninkiii :53: ben te 20. günümde yumurtladım 33 günde adet oluyodum tarihimden 5 gün sonra 38. günümde yaptım nettiii :34:

yoksa o yüzdenmi düştü bebek

valla bilmiyorum kalp atışını duyamamıştık ilaçları kullan 10 gün sonra gel demişti yinede duyamazsak kürtaj olacaktım ama doktora gittikten 6. gün sonra düştü nasip diyorum artık

kızlarrr doğurdum bennnn. kızım 1 gün daha bekleyemedi erken geldi.şimdi evimizdeyiz. sonra detayları yazarım

gözün aydın canım
ALLAH analı babalı huzurlu mutlu bir ailede büyütmeyi nasip etsin

Verdigi meyveleri toplayip yesin :101: oyle giderim ben

Kullanacam kiz lekelenmeden dolayi iliski yasak dedim.

Bende yapiyor 2-3 gun icmesrm kesiliyor tamamen birakinca kalbi duruyor offf piffff

bende içiyordum bebe aspirini
ama düştüğünde genetik test yaptırmak istedim onlar pahalı testler hem 2..3 tane düşük yapmadan gerek yok dedi bana doktor ve başka testlerede gerek görmedi

Ewet canim farkindayim senayin durumu negatif yaa

:110: sensiz topik cok sessizdi yaa o tezini curutmus olduk :110:
diyiiimde cikiiim dedim :63::63:

iyide ben vardımki sayfam hep açıktı gelen giden pek yok diye fazla bakmıyodum sadecene facete takılıyodum :63: yaani kısacası burdaydııımmm..:47::47:

bende çıkıyım kızlar yatma saatim geçiyor öptüm hepiniziiiiiiiii:54::54::54::54::54:

çoçuka bi nar için kızılırmı:20::20:
sankim ağaç küstü:19:
üzülme geçmiş gitmiş:29:ama çocukluğund ayaşadığı şeyler insanın beynine kazınıyor

evet hiç unutmuyorum ve sanki inadına narı daha çok seviyorum:39:

silikmiydi seninkiii :53: ben te 20. günümde yumurtladım 33 günde adet oluyodum tarihimden 5 gün sonra 38. günümde yaptım nettiii :34:

bende 30 günde adet oluyodum ama benimki geç döllenmeymiş ondan 6. gün silik çıkmıştı

ılk sayfayı nasıl degıstrmısler pekı:44::44:

kıxlarr ben bu adet oldugumda aşılama yaptracakrım bı kac gun erken oldumm esım maas gunune cok vardı yaptıramadıkk moralım cok bozuldu szaten bı kac gun once kaynanama dedım kı asılama yapamıyacaz para bulamadık hee bekleyın dedı ondan once bız asılama yapcaz dedık he halladerız dedı kapıdan cıkarken esıme bana bızım bu ay borcumuz var sonrada kurban dedı yanı kısacası vermeyız demek ıstedı esım dedım 100 200 verırlerse alma hıc bulamyınca ben agladım annem aradı bend e 3 tane kucuk altın var gelın alın dedı esım yok artık obur ay yapılacak dedı babam aradı ben ark borc bulurum abın oder sız merak etmeyın dedı yok falan dedık annem tel ıcım rahat degıl gelın bızde oturun yemek yapaım yıyın dedı ben aglıyodum babam gedı bızı aldı ne kayın babam aradı ne kaynanam kaynam bı aradı agrın varmı oo cok moralımzı bozuldu hıc bı destek gostermedıler ne babası ne anası esım cok uzuldu bacısıda calısyo oda hıc aramdıı bırınden bulak de oedeyın bıle demedılerr komsuları bıle aradı para vereyı mutlakka yaptrsın dıyee sımdı aklıam geldıkc esınır oluyrm yarın oaray gıdecem gıtmek ıstemıyorum:31::31::31:

anam hep erkek tarafımı faydasız olur yaaa :19: ne varsa kendi ailemizde var zaten :16: üzülme kuzum yaa gitmede kaynoşa belli et tavrını biraz mesafe koy araya anlasınlaar.. :19::19:

ben bu ıdrar yollarından bıktım kadın doguma gıtmekden buraya fırsatım kalmıyo:36: son 3. 4 gundur ıdrarım varmıs gıbı gıdıyorum 1 2 damla yapıyorum sankı varmıs gıbı agrı kasıklarımı kadıyorumm ne bela bıseyy yaa bu coprasızz gezemıyorum :25::25:

ben bu ıdrar yollarından bıktım kadın doguma gıtmekden buraya fırsatım kalmıyo:36: son 3. 4 gundur ıdrarım varmıs gıbı gıdıyorum 1 2 damla yapıyorum sankı varmıs gıbı agrı kasıklarımı kadıyorumm ne bela bıseyy yaa bu coprasızz gezemıyorum :25::25:

doktor ne diyor peki:26:

doktor ne diyor peki:26:

hep kadın doguma gıttım ıdrar bısey cıkmadı ya bıkere suya katılan bı ılac verdı o son bı hafyadr boyle ozellıkle aklsmalrı suan oyl ebı agrım varkı kasıkalrım kasıyorum sıkıyorum cıkmıyo bı damlaa delırecem esım fırsatı yok hergun ıse gdıyo gunduze gıtsın uroljye gıtcm:14::14::14::14:

hep kadın doguma gıttım ıdrar bısey cıkmadı ya bıkere suya katılan bı ılac verdı o son bı hafyadr boyle ozellıkle aklsmalrı suan oyl ebı agrım varkı kasıkalrım kasıyorum sıkıyorum cıkmıyo bı damlaa delırecem esım fırsatı yok hergun ıse gdıyo gunduze gıtsın uroljye gıtcm:14::14::14::14:

biran önce gitte öğren sorunu, ilacını kullan

Back
X