Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar ben doktora gıttım bugn adetımın 36. gunu dedım negatıf cıkıyo testlerım ama adet olamıyom dedım. doktorumda yat bakalım dedı alttan bı baktı.. bu ay ıkı yumurtam vardı bırı catlamamıstı zaten.. kıstımın ölecenek bı resmını cektı. ama diğerı kaybolmuş ıdrar testlerıne guvenemeyız bı bakalım dedı. kan testı yaptırdım. yarım saate sonucu öğrencem.. gercı ben emınım gebelık olmadığını hıssedıyom. doktor adet olabılmem ıcın bı ılac verdı onuda aldım sonucu öğrendıkten sonra baslıcam. bu ay asılama yapmayı dusunuyorum dedı. gebelık testı negatıf cıkarsa adet olunca gel detayları konusalım dedı... ayyy cok heycanlıyım ya inş.. asılamam tutar benden haberler sımdılık böle gorusuruz yıne mucuukkk

Ay kızlar yaa... 3su bardagı pirinç 2kilo süt koydum namm koca tencere oldu bu ya kım yicek buakdarını ay yesin napayım o istedi Sabah akşam sütlaç yer gari.. :18:

vallaha oldu ama çoook koyu hatta koyudan bir sınıf ote lapaa

simdi dura dura pilav olmustur eminim
sekerli pilavvvv
canim aklinda bulunsun kilo basina
bir kahve fincani harika oluyor
iki kilo sute 2 turk kahvesi fincani yeterdi
iku su bardagi hemide baldooo

vayy vayy süpermıs cnm aferın sanaa :) basosum sen istanbulun neresınde oturuosun
sendemi ist.daydın cnm deşifre olmıyım şimdi burda:18:
Ay kızlar yaa... 3su bardagı pirinç 2kilo süt koydum namm koca tencere oldu bu ya kım yicek buakdarını ay yesin napayım o istedi Sabah akşam sütlaç yer gari.. :18:
naptın annem sen
ben gelcem diyemi o kadar çok yaptın ben en iyisi ailecek geliyim

kselcim yağmur saçlıymış maaşalah
banyo ettrdinizmi

simdi dura dura pilav olmustur eminim
sekerli pilavvvv
canim aklinda bulunsun kilo basina
bir kahve fincani harika oluyor
iki kilo sute 2 turk kahvesi fincani yeterdi
iku su bardagi hemide baldooo
hahahahahahha vallaha pilav oldu 10 tabak çıktı Tama öyle yapıcam 1litre süte 2 fincan ama ilkti bu ya
sendemi ist.daydın cnm deşifre olmıyım şimdi burda:18:

naptın annem sen
ben gelcem diyemi o kadar çok yaptın ben en iyisi ailecek geliyim

hahahahahahahahhahahahahahha vallah senın telaşına yaptım yoksa ben Zaten biliodum 2fincan koyuncagını

hahahahahahha vallaha pilav oldu 10 tabak çıktı Tama öyle yapıcam 1litre süte 2 fincan ama ilkti bu ya

hahahahahahahahhahahahahahha vallah senın telaşına yaptım yoksa ben Zaten biliodum 2fincan koyuncagını

Kizzz okudugunudami anlamadin bir kiloya bir fincan
iki kiloya iki fincan dedim anneeemmmm

eminimtüh benm yüzümden oldu demek
keşke alıştıra alıştıra söyleseydim gelceğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…