Aaaa evimde bi tanecik köpeğim var oda doberman onu kitleyemem ırkına aykırı ha hav apartmanı yıkarsenin evde hayvancıklar doluysa ben rahat edemem ama
onları bi odaya kitlersin öyle gelirim
oy maaşalllah cnm yaaaaaçok sağol resmini koyduğun için
çoks evndmmmmmmmmmmmmm
ayyyyyyyyyyyyy allahımmmmmmm ne tatlı bişesin sen öle maaşallaaahhhhkokla benim yerime bebişi annesiii....Allhım esirgesin....ne zaman oldu?
basmadan fistan giiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyymişşşşşşşşşşşşş
Allahhhhhhhhhhhhhh uzunn sağlıklıııı ömür versinn yağmur aaaaaaaaaaaa
Aaaa evimde bi tanecik köpeğim var oda doberman onu kitleyemem ırkına aykırı ha hav apartmanı yıkarama babanneme götüre biliirim orda bahçeli ev var kaldı orda 3 ay
oy oy oy .... MAşllah kırkbirkere maşalllahh allhım sağlıklı ömür versin.
elbette koyucam resmini. göbüşümde beraber büyüttük bu kızı :)
pazar günü oldu canım. pzartesi olucaktı ama sabırsızlandı kızım erken geldi :) doğduğu gün çekildi resmi
çok saol canımm...
ben çok korkarım köpüşlerden götür götür babaannene bırak
sağol hayatımmmmmmmm evet az kaldı hazırlıkları tamamlamaya çalışıyoruzbasoss oglusunun cıcılerı ne guzelmıs sekerlerıne de bayıldmmm :) az kaldı azz valla ege pasa gelıyoo :)
Eki Görüntüle 535561 kızzzzz bunun nesinden korkcannnn ağzını yedimmm çok oyuncu teyzesii çok cana yakın sadece erkek oldugu için bana çok düşkün benim yanımda sesizce oturur dik dik bakarkız bakasna bana bukadarken geldiiEki Görüntüle 535563 salakk seniiiiiiiiiiiiii adı alex
Bun alr benkinin fotoları değil söyleyimde üsteki şimdiki hali en sondaki fotoda bana gelişin küçüklüğü bebeğim footolarını koymuyorum nazar deyiyor hasta oluyor bebğim
malzemelerini aldım işte cnm çok severim bööle şeylerle uğraşmayınasıl yaptın kuzumm sekerlerııı :) marıfetlıı hatunumm benım.. bnde oglum olursa burak ege koycam:) begume burak erkana da ege uyuyo dıye :)
selam cnmmmmmmm ben burdayım ama çıkmam gerek işlerimi haledeyim yinw gwlirim akşam burda ol heeeeeeeeeeeeselam topiğin hatunları yoklama yapalım kimler burdaymış ben ne zaman gelsem kimse olmuyoooor. ay bugün ovu. testimi vaktinde yapamadım tam da 1. günümben hemen kop kop yapıp geleyim bakalım lh değerlerim artmış mı
malzemelerini aldım işte cnm çok severim bööle şeylerle uğraşmayı
sendemi ege koycan hadi bakalım hayırlısı tatlım inşalah
selam cnmmmmmmm ben burdayım ama çıkmam gerek işlerimi haledeyim yinw gwlirim akşam burda ol heeeeeeeeeeee
hmm inşallah kum falan diildir o halde kuzum yaa hamiş diilken bile zor oluyodur o ay :18::18: kistte olabilir belkim? :26:
kist yokmuş...ay varya nasıl ağrıyo bi bilsenbuscopan inş iyi gelir.. eğer devam ederse gidip görüncem doktora..
eee napıyonuz bakayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?