bir aydır korunmayı bıraktım sonuc negatif yanlız ben cok hecanlıyım ya ne zamann nezaman olur bu :/
ekmek almaya gitmem gerek
evinde fazla ekmee olanvarmıııı
sen nerelerdesin önce rapor vir
ne yapıyonuzzz??
KSEL,YEŞİL kızlar gözünüzaydın ALLAH sağlıkla büyütsün bebişlerinizi
BAŞAK kanepeleri aldınmı,daha doğurmadınmı,makarna kızarttınmı,fesleğinin hayatına son verdinmi
cnm ya inşallah tez vakitt6e yoluna girercanım onu değiştirmeye fırsatım olmadı valla
sende anlicaksın doğunca egemiz
emiyor canım ama benim canımçok yanıyor meme ucum yok benim hep yara oldu bide ağlaya ağlaya emziriyom
abovv adanalıya bak heleabooooww iyiki hatırlattın bende almamıştım gidip alayım hem sanada alırım,sen gidene kadar ekmek biter zaten
vazgeçtim gidip ekmek almaktan kıcamı aradım adana pidesi getirecekk
sen nerelerdesin önce rapor vir
cnm ya inşallah tez vakitt6e yoluna girer
çok kötü bişidir eminim bebeki emzirememek
abovv adanalıya bak hele
oofff boşver şimdi uzun sürer yazması üşeniyorum yazmaya,ama yüzde 70 i annemle alakalı canım..walla uzun uzun yazanlara hayran oluyorum..bakınız- PAŞAM...
heee ADANALIYIKekmek aldınmı
adana pidesine ne oluyomuş
benm gidip almam şart hiç epmek yok evde
geç kalıyom haa hava kararıyo
hayırlı haberlerle gelkızlar ben doktora gıttım bugn adetımın 36. gunu dedım negatıf cıkıyo testlerım ama adet olamıyom dedım. doktorumda yat bakalım dedı alttan bı baktı.. bu ay ıkı yumurtam vardı bırı catlamamıstı zaten.. kıstımın ölecenek bı resmını cektı. ama diğerı kaybolmuş ıdrar testlerıne guvenemeyız bı bakalım dedı. kan testı yaptırdım. yarım saate sonucu öğrencem.. gercı ben emınım gebelık olmadığını hıssedıyom. doktor adet olabılmem ıcın bı ılac verdı onuda aldım sonucu öğrendıkten sonra baslıcam. bu ay asılama yapmayı dusunuyorum dedı. gebelık testı negatıf cıkarsa adet olunca gel detayları konusalım dedı... ayyy cok heycanlıyım ya inş.. asılamam tutarbenden haberler sımdılık böle gorusuruz yıne mucuukkk
almadım işeniyom gitmeye
paşam a mı hayran oluyongit yaa karının yazdıkları roman gibi
okumaya gözüm almıyoaramısda kalsın
ayy bi an kocacına yapcan sanrım mantıyı
burası hep kocalı hatuunlarla doluda
benim kocam yok ama sevgilim varr
onunla kalıyorum yaaa ona yapmcam ama o yemicek ben yicem mantıyı
şahanedir adana pidesi bence hiçbiryerde yapamıyolar öyle...
kız git al bari anca gidersin,yada börülcenin çicukları gidemezmi onlardan birisini gönder sepeti sarkıt al:26:
sen toktura gittinmi ne oldu:26:
yimek mi yiyosun yiyorsan ne yiyorsun ne püşürdün,ben balık yicemm
kız nasıl öyle üşenmeden yazmasına hayran oluyorum...
bende aynennnn
üşenirsin tabiii sen öğle yimeğinde görmedinmi ekmeğinin olmadığını
sanırım bu taraflar hep toplar 19 mayısta kalkar halılar 29 ekim gibide serilirsiz kaldırmıomusunuz?
konustum dün daha yeni haberim oldu ilaç vermiş dr öle düşürmüş..bana ilaç vermişti hastaneden çıkarken vermemiş peline..
çok güzellllll
evet yaaaa salak dr nasıl vermez ilaç yaaa..çok kanaması olmuş ama yaaa okulda rezil oldum dedi...canım benimmm...
yimedimişendim aşağı inmeye evim yüüsekte de benim
silersin
ekmek almaya gitmem gerek
evinde fazla ekmee olanvarmıııı
ne yapıyonuzzz??
KSEL,YEŞİL kızlar gözünüzaydın ALLAH sağlıkla büyütsün bebişlerinizi
BAŞAK kanepeleri aldınmı,daha doğurmadınmı,makarna kızarttınmı,fesleğinin hayatına son verdinmi
şahanedir adana pidesi bence hiçbiryerde yapamıyolar öyle...
kız git al bari anca gidersin,yada börülcenin çicukları gidemezmi onlardan birisini gönder sepeti sarkıt al:26:
sen toktura gittinmi ne oldu:26:
benim kocam yok ama sevgilim varr
onunla kalıyorum yaaa ona yapmcam ama o yemicek ben yicem mantıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?