Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

oyyy kuzum kıyamam ben ona yaaa ay tüylerim diken diken oldu yaaa RABBİM tez zamanda kardeşini gönderir inşaallah..
sevincim üzülme canım yaaaa,hayırlı zamanda gelecek bebeğin inşaallah

amin canım afiyet olsun
ben içerim davşan ganı

oyyy kuzum kıyamam ben ona yaaa ay tüylerim diken diken oldu yaaa RABBİM tez zamanda kardeşini gönderir inşaallah..

beydağlıı özledim seniiii
bizde yimek yidik oğluma bayramcalık aldık
ilk ve tek torun ama maalesef kimsenin umurunda değil
Allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin valla
nasıl bir dyg evlada bayramlık almak acaba
şuan gözlerim doldu inan rabbim ona saglıklı saatli kardeş versin işşallah tez zamanda

yaaa ben stres olmak istemiyom acelemde yok bunlar baba oğul bebek diye ölüyorlar

nasıl bir dyg evlada bayramlık almak acaba

şuan gözlerim doldu inan rabbim ona saglıklı saatli kardeş versin işşallah tez zamanda

kuzum rabbim olmayan herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın
inan hep dualarımdasınız sadece kendime değil
hepinize dua ediyorum Rabbim versin inşallah amin.

kuzum rabbim olmayan herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın
inan hep dualarımdasınız sadece kendime değil
hepinize dua ediyorum Rabbim versin inşallah amin.
amin canım rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin dogrudün kaynanam aramış eşimi konşmuş geline selam söyle demiş dememişki karın ne yapıyor birde ban bayrama gidin diyosnz b karıya nasıl gidem halen sinirim geçmedi ona
ben hala kocamı bekliyorum sen napıyosun bakayım : )

naber panigim atagım benim atakları sorarsan sag olsn kaynanam sayesinde gitmiyor

kaynana deme bana paşaa
bayramağzı kudurdular yine

değişikmiş kız nasıl tadı güzelmi bari,ama yinede gerçek mantının yerini heç tıtmaz,adam haklı yimemekte..ellerine sağlık kuzum
hahah evet değişik ebnde dun gördüm bugun yaptım. bende pek begnmedima ma hoş yani .. Ama şimdi bi hangel mantı olcaktı ohhhhhhh ayyy ayy yarında normal mantı yapım
kız kedi o nasıl mantıymış annem :120:

Hahaahhahahahah

ay vaLLa neolsun bitanem... iş güç herzamanki şeyler...

nedir bu kaynoşlardan yakınılan dertler : D

ellerine sağlık hayatım işe girişmişsin eyi yapmışsın misss ohhhhh

saol canım...napayım kaynoşu beklesem nolcakki yine ben yapcaktım çoüu şeyi cam sildiremezdim ya kadına...yarın bitiririm kalan işlerimide..cumartesi günü bizde börülceye gitcez oğlunun doğum günü...mutfak kalcak onuda pazartesi falan yaparım...banyoyla tuvaletide arife günü yaparım olur biter...: )

beydağlıı özledim seniiii
bizde yimek yidik oğluma bayramcalık aldık
ilk ve tek torun ama maalesef kimsenin umurunda değil
Allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin valla

aminnnnnnn

öyle deme belkim durumları yoktur

hee olur ellerine sağlık ben bayramda adanaya gidecem yazlık kışlık felan hallettim o yüzden bayramdan sonra halledecem temizliği zaten ev temizde camlar silinmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…