• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

öğle yimeende ekmeksiz gıda tükettim aaşama alırım didimdi ekmee:26::26:

hatunlar birasdan kayınvalideciğim :110:gelcek bana
duyumlar aldım

zaten pazar gününden bu yana gelmemişti:30::30:

baya ara vermişti ziyaretine
onu atlatıyım inşallah damlarım:27::27:

kazan mubarek olsun

nazocan kusura bakma senden kaçar gibi olamsın:9::9::9:

şimdi çıkmam gerek öpüyorum seni istersen seni şöyle alabiliriz hayatım

http://www.kadinlarkulubu.com/arcade.php?act=Arcade&do=play&gameid=1033 :40::40::40::40:

hiçte çözemedim bu oyunu:25:

yok canım bende çıkarım zaten
ilerleyen saattlerde inşallah görüşürüz:38:

ben çok oynarım bu oyunu hem 37 bin puanımda var

Son düzenleme:
ellerine sağlık canımmm bayılırım mantıya olsada yisek,şimdi bir tabak:56:
Kız bende şuan mantı olsa yerdima ma benimki patates mantısı bak gösterem Eki Görüntüle 535723
pelin dediğiniz durumu:26: bende pelin67 sandım

oy maşallah 41 kere maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

neyi siliyorsunuz anlamadım:44:
aranızda bişey heralde:110:

benim evimde herzaman fazladan ekmek olur dilimler dondurucuya atarım
ekmek almaya üşendiğimde yada ekmek olmadığında ordan çıkarırım sende at dondurucuya rahat edersin

:60::60::60::60::60:

biz ne yapacaz ozaman adanaya geliptemi yiyecez:10:
yada siz gönderirisiniz artık:8:

sevgilin neden yemiyor sevmiyormu
birde evinin resimlerini gördüm çok güzel ALLAH huzurla oturmayı nasip etsin
manzarada çok güzel:16: izmirin neresi:26:

Yok böyle mantıyı sevmiyor :1: Çok saol daha güzelelri siizn olsun İzmirin Güzel yalı da oturuyoruz:16:

Kız bende şuan mantı olsa yerdima ma benimki patates mantısı bak gösterem Eki Görüntüle 535723

oy maşallah 41 kere maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ekmek almaya üşendiğimde yada ekmek olmadığında ordan çıkarırım sende at dondurucuya rahat edersin

Yok böyle mantıyı sevmiyor :1: Çok saol daha güzelelri siizn olsun İzmirin Güzel yalı da oturuyoruz:16:

Kız bilidğin mantı değil pataes mantısı bakınız Eki Görüntüle 535726 Eki Görüntüle 535728 kkdan öğrendim elossanın mutfagından tatesleri ezik yeşiklerle harmanla canak gibi yap içine kıyma koy ustune yogurt hop hop ye :9:

Saol cnaım daha güzelleri senin olsun. Bizimki böyle mantı sevmez bide diyete soktum ben onu:1: Güzel yalı cnaım otrudugumuz yer:16:

afiyet olsun çok güzel görünüyor:56:

aminnn inşallah olur:16:
bende tahmin etmiştim güzelyalı tarafları olduğunu ama yinede sorayım dedim

selam hatunlar..
börülcem hastaymış kaynoş öğleden sonra oraya gitti...

malum biz hala temizliğe başlayamamıştık kaynoşa dedim ben yapayım diye yapma dedi...ama nerde....

o gittikten sonra salona giriştim...camlarını sildim perdelerini yıkadım..bide ipli perde olduğu için tırstım ya dolaşıklığını açamazsam diye ama çok şükürki becerdim..kanat perdeleride hassasta yıkadım hemen astım ütülemedim öyle bi kırışıklık yok görülen...vitrinlerin içindeki cam eşyaları yıkadım..vitrinleri sildim..sonra yerleştirdim bi güzel..koltukları süpürdüm..tozlarını aldım...şimdi eşimi bekliyorum..bi silmem kaldı..tek başıma yemek masasını cekemiyorum...silince tamam olcak..halıları yıkayamadık bitek aman bea okadarınıda olsun kaynoş geldiğinde belki yıkarık bilmiyorum...

salon bitsin geri yerler kolay...yarında oturma odası , kaynoşun odası bide yatak odamı yapcam..yazlıkları kaldırıp kışlıkları çıkarmıştım..dolaplarımı çekmecelerimi falan silip herbişeyimi yerleştirdim..bitek cam kapı silincek okadar...yani yarında benden ses çıkmıcak.. :) kaynoşu bekleyene kadar bayağı bi iş yapmış oldum : ) işte öylee hala gelmedi kocam tabiki :14:

gittim annem evet ilk defa nstye girdim bebeemi aletlerin lastikiyle sıkıştırdılar. bebek hareket ede ede lastiği oynattı yerinden:1::1:hiiççs es etmedim oh iyi oldu bebekimi sıkıştırmasınlar onlarda:43:ağladım bide orda yatarken:25::25::25::25:

sizede afiyet olsun pideniz bende ekmeğimi aldım geldim

börülcekin çiçuğunu filan yollamam ben Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin

tırnakın varken başını kaşı boşvirrrrrrr:ssz::ssz::ssz::ssz:
çok doğru tırnakın varsa başını kaşı.....anammmm yerim ben o yaramazı rahatsız ettiler demek paşayı anası gibi maymuş iştee:16:
kızzzzzzzz az önce pc çöktü habersiz çıkıverdim kusura bakma:30::30::30::30:adanalı sen şimdi arkamdan kızmışındır:110:
hıııı eminim pc çökmüştür:100: he walla dedimki insan bir nezaketen yazar çıkıyorum diyee ama nirdeee beni sap gibi diktin buraya ayıp beee ayıp,diye yazacaktım ama yazmadım neyse boşalttım içimi:21::21:
öğle yimeende ekmeksiz gıda tükettim aaşama alırım didimdi ekmee:26::26:

hatunlar birasdan kayınvalideciğim :110:gelcek bana
duyumlar aldım

zaten pazar gününden bu yana gelmemişti:30::30:

baya ara vermişti ziyaretine
onu atlatıyım inşallah damlarım:27::27:

ne olduda birden kaynoş dediğin kadaıncağıza kayınvalida deyiverdin acep:110: hadi bağalım kolay gelsin:110:

koyulaşmazsa sen naparsın devamlı karıştırrımısın:25:
hayır herzaman ölçüsüyle yaparım ve tuttururum koyulaşır yani :51::51:
ekmek almaya gitmem gerek:25::25::25::25:

evinde fazla ekmee olanvarmıııı:3::3::3::3:
:56::56::56::56:
:3::3::21::21::21::21::21::12::12::12:

ne yapıyonuzzz??

KSEL,YEŞİL kızlar gözünüzaydın ALLAH sağlıkla büyütsün bebişlerinizi:nazar:

BAŞAK kanepeleri aldınmı,daha doğurmadınmı,makarna kızarttınmı,fesleğinin hayatına son verdinmi:110:
:9::9::9::9::9::9::9::9::9:
vazgeçtim gidip ekmek almaktan kıcamı aradım adana pidesi getirecekk:21::21:
:56: süper olsada yiseeekkkkkk
yimek mi yiyosun yiyorsan ne yiyorsun ne püşürdün,ben balık yicemm:56:

canım olişe kıyak geçtik yimeem vardı ama dışarda yedik bugün:56::56:

Kız bilidğin mantı değil pataes mantısı bakınız Eki Görüntüle 535726 Eki Görüntüle 535728 kkdan öğrendim elossanın mutfagından tatesleri ezik yeşiklerle harmanla canak gibi yap içine kıyma koy ustune yogurt hop hop ye :9:

Saol cnaım daha güzelleri senin olsun. Bizimki böyle mantı sevmez bide diyete soktum ben onu:1: Güzel yalı cnaım otrudugumuz yer:16:

değişikmiş kız nasıl tadı güzelmi bari,ama yinede gerçek mantının yerini heç tıtmaz,adam haklı yimemekte..ellerine sağlık kuzum:56:

beydağlıı özledim seniiii :29::29::29::29:
bizde yimek yidik oğluma bayramcalık aldık :21:
ilk ve tek torun ama maalesef kimsenin umurunda değil :110:
Allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin valla :110:

sen yeterki iste kuzum ama buda sıcakken çok güzel yaaaaa:56:

nazo olsa 41kera nazar boncuku takardı diye düşünmştüm bende:13:
----------------
evet aramızda bi mevzu ama önemli bişi değil:9::9::9::9::9: sevinç hatun silecek ve bitecek:51::51::51:
------------
dondurucumu:59:

derin mi:59:

uğur derin dondurucumu:59:

benm yokki:59:

nazo olsa 41kera nazar boncuku takardı diye düşünmştüm bende:13:
----------------
evet aramızda bi mevzu ama önemli bişi değil:9::9::9::9::9: sevinç hatun silecek ve bitecek:51::51::51:
------------
dondurucumu:59:

derin mi:59:

uğur derin dondurucumu:59:

benm yokki:59:

:21::21: benim varrrrrrrrrrrr:8::8::8::8::8:

selam hatunlar..
börülcem hastaymış kaynoş öğleden sonra oraya gitti...

malum biz hala temizliğe başlayamamıştık kaynoşa dedim ben yapayım diye yapma dedi...ama nerde....

o gittikten sonra salona giriştim...camlarını sildim perdelerini yıkadım..bide ipli perde olduğu için tırstım ya dolaşıklığını açamazsam diye ama çok şükürki becerdim..kanat perdeleride hassasta yıkadım hemen astım ütülemedim öyle bi kırışıklık yok görülen...vitrinlerin içindeki cam eşyaları yıkadım..vitrinleri sildim..sonra yerleştirdim bi güzel..koltukları süpürdüm..tozlarını aldım...şimdi eşimi bekliyorum..bi silmem kaldı..tek başıma yemek masasını cekemiyorum...silince tamam olcak..halıları yıkayamadık bitek aman bea okadarınıda olsun kaynoş geldiğinde belki yıkarık bilmiyorum...

salon bitsin geri yerler kolay...yarında oturma odası , kaynoşun odası bide yatak odamı yapcam..yazlıkları kaldırıp kışlıkları çıkarmıştım..dolaplarımı çekmecelerimi falan silip herbişeyimi yerleştirdim..bitek cam kapı silincek okadar...yani yarında benden ses çıkmıcak.. :) kaynoşu bekleyene kadar bayağı bi iş yapmış oldum : ) işte öylee hala gelmedi kocam tabiki :14:
ellerine sağlık canım birsürü iş yapmışsın walla darısı bana olsun:8:
hayır herzaman ölçüsüyle yaparım ve tuttururum koyulaşır yani :51::51:

:56::56::56::56:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

:56: süper olsada yiseeekkkkkk

canım olişe kıyak geçtik yimeem vardı ama dışarda yedik bugün:56::56:

oohhhh afiyet olsun yarasın hakanaaa:16::16:

oğlumu yatağa yatırmak için hazırladım
yatağına yattı vee
..anne benim neden kardeşim yokkk
..hiiiç yoookkk :50::50:
ben : dua et oğlum Allahım versin
..ben dua etmeyi bilmiyomkii
ben : Allahım bana bir kardeş gönder amin diceksin.
..diyorum diyorum vermiyor!! :59::59:
ben : veriri oğlum inşallahh
..hep yanlızım ben bir tek siz varsınız hep tekim tekmi kalacammm :59:
ben : yok oğlum kardeşin olur inşallah
..iyi geceler anne :110:
ben : :14::14::14::14::14::14::14:

:50::50::50::50::50::50::50::50::50::50:

beydağlıı özledim seniiii :29::29::29::29:
bizde yimek yidik oğluma bayramcalık aldık :21:
ilk ve tek torun ama maalesef kimsenin umurunda değil :110:
Allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin valla :110:

bende seni çok özledim:29::29:hepinizi çok özledimm:29:
amin kız walla bende kocamla yaşayıp ölmek isterim sevinç yaa,halbuki tek torun onu el üstünde tutmaları lazım ama nerde,aman boşver ALLAH sana ve eşine sağlık versin ayırmasın...

kızlar çayım demlendi kociş bekliyor doldurayım da içelim,çıkıyorum şimdilik:7::7:

sizede dolduruyom ha başak hariç:110: nar ve üzüm var evde oda onlardan yisin..

Back
X