Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sizi sallamaz olurmuyum ayol

iyiki varım diimi bende ööle düşünmüştüm

bi gün senle karşılıklı makarna yarışması yapak

yarın aqkşama mı gelşcen

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine o kadar yoruluyorsun tabi olacağı bu,şu bayram tatilinde dinlenebilirsen dinlen bari

afidirsinizzz mesacların yekrarı beni çok seviyorda:))

Son düzenleme:

maaşallah canım olişine ne iyi güzel haberler almışsın

çık,çık,çık misafir yolda geliyor sen daha ekmek almadınmı dahaaa

ne yapıyım kuzum eşim yoldaymış gelene kadar bakım napıyo bu kızlar dedim sen ne yapıyosun??

hmmmmm ii bakalımmm..napim bende oturuom çok sıkıldım içim sıkılıo depremmi olcak ne diom yine geçenlerdede dedim deprem olmuştu bu seferde olursa korkacaklar benden iice hastalanmadım daha bebekde yok bekliom öleee...

kız sus ağzını hayra aç,tövbe,tövbe hayra yor hayır çıksın..

eminmisin yani test yaptırdınmı ,yoksada üzlme canım bu ay daha sıkı çalış

dıkın,dıkın,afiyet olsun bebeamm,bendede tavuk haşlama,bulgur pilavı,turşu ve yoğurt var

afiyet olsun sizeee...hahahaaa bende bişi yok kocişle kardeş acıkırsa naparım bilmemm...2 gibi yedik kibap getirmiş kociş yemeyiz heralde bidaha

afiyet olsun sizeee...hahahaaa bende bişi yok kocişle kardeş acıkırsa naparım bilmemm...2 gibi yedik kibap getirmiş kociş yemeyiz heralde bidaha

oohh afiyet olsun adana kebabını götürmüşsün,ama saat 2 de yemişsiniz acıkırlar heralde sende pratik bişeyler yaparsın hemencecik mesele makarna

kız sus ağzını hayra aç,tövbe,tövbe hayra yor hayır çıksın..

eminmisin yani test yaptırdınmı ,yoksada üzlme canım bu ay daha sıkı çalış

hayra açim açmayada ben geçendede böle olduydum ruhum daralıo evde durasımda gelmio biyere gidesimde gelmio...idrarda yaptım kanda verdim hiçbirinde cıkmadı hastada olmadım...walla bakcaz sıkı çalışmaya çalışıcam...

oohh afiyet olsun adana kebabını götürmüşsün,ama saat 2 de yemişsiniz acıkırlar heralde sende pratik bişeyler yaparsın hemencecik mesele makarna

hee saol cnmm yaparım bişiler artık ...endo mi die küçük paket makarnalar var ondan yaptınmı hiç ben beğendim güzel bişe 5 dkda hazırlanıo

inşaallah geç döllenme olmuşturda ondan çıkmamıştır canım hayırlısı artık...şimdi anladım sıkıntının sebebini

ben çıkıyorum kuzum kociş geldigörüşürüz..

hee saol cnmm yaparım bişiler artık ...endo mi die küçük paket makarnalar var ondan yaptınmı hiç ben beğendim güzel bişe 5 dkda hazırlanıo

yok kuzum denemedim,ben makarna hastasıyım çokta güzel yaparım ama onu denemedim..

inşaallah geç döllenme olmuşturda ondan çıkmamıştır canım hayırlısı artık...şimdi anladım sıkıntının sebebini

ben çıkıyorum kuzum kociş geldigörüşürüz..

inşallahhh diyelim cnmmm...

yok kuzum denemedim,ben makarna hastasıyım çokta güzel yaparım ama onu denemedim..

dene bigün cnm..damak zevkine uygunsa beğenirsin...bazıları güzel...köri sosluyu beğenmedim amagörüşürüzz...kendine ii bak...öpüldün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…