sizi sallamaz olurmuyum ayolbende biz merak ettik kadın bizi sallamamış diye düşünürken aşağıdaki mesajı gördüm
iyiki varsın
boşver sen başkalarını normal doğumda bir gün sezeyanda ömür boyu çekecen doktor hangisini uygun görürse onu yap inşallahta normal olur
çok doğru
bende makarnada mastır yaptım makarnamı sevmeyen yoktur
bende biraz sonra gidicem yarın akşama anca gelirim yarına görüşürüz
Merhaba kızlar doktor kontrolümüz güzel geçti çok şükür iyi haberler aldıkyavrumun gelişimi öndeymiş 16+5 tim bugün doktor 16 haftalıksın ama 17-18 haftalık gibi dedi çok mutlu oldum çoook :125: 196 grammış ve 15-16 santimmiş kilosuda çok güzel :125: bu arada 66 kilo olmuşum yaani sadece 1 kilo almışım hıh oda bebeme yaramış zaaten laf söylüyodunuz bide bana çok çeşitli şeyler yiyom diyee benden haberler böyle yaani amma gezdik bugün yaa sabah bi çıktık yeni geldik dahaa ayaklarım acıyo vallaaa ayakkabı vurdu birazcık sporduda ayakkabım ya anlamadım :26: neyse haber veriiimde gidiyim dedim ay gelişimi önde ya inşallah en kısa zamanda hisederim oğluşumu yaaa ha bide doktor dediki sen kız istiydun ama seninki şeyini gözümüze sokuyo dedi harbidende çok belliydi bu kez şeyiii bende iyi bari aldığımız onca kıyafet boşa gitmiycek kociş fişlerini attı değiştiremezdikte dedim bu arada istediğim bebepanın hastane çıkışı setinide buldum bayaa bi tuzlu oldu ama çok güzel rengarenk çizgili falan hastanede foto çektirirken 1 tane en güzelinden olsun yeterdi zate 110 lira bayıldık bi sete ama başkada almam bidaada yeter o neyse ben çıkiimde dinleniim biraz sizi habersiz bırakmayım dedim ee düşünceli hatunum nede olsa pazartesiden sonra görüşürüz artıkın hadi hoşçakalııın
çık,çık,çık misafir yolda geliyor sen daha ekmek almadınmı dahaaabenmde misafirim geliyor gidiyimde eppek aliyim
beydagli+, basakss+ napıonuz kızlarrr nasılsınız?
Heyyyyy bulgur pilavı türlü yogurttbugunki menum bu tıkınayım gelcem yanınızaa
çık,çık,çık misafir yolda geliyor sen daha ekmek almadınmı dahaaa
ne yapıyım kuzum eşim yoldaymış gelene kadar bakım napıyo bu kızlar dedim sen ne yapıyosun??
hmmmmm ii bakalımmm..napim bende oturuom çok sıkıldım içim sıkılıo depremmi olcak ne diom yinegeçenlerdede dedim deprem olmuştu bu seferde olursa korkacaklar benden iice hastalanmadım daha bebekde yok bekliom öleee...
dıkın,dıkın,afiyet olsun bebeamm,bendede tavuk haşlama,bulgur pilavı,turşu ve yoğurt var
afiyet olsun sizeee...hahahaaa bende bişi yok kocişle kardeş acıkırsa naparım bilmemm...2 gibi yedik kibap getirmiş kociş yemeyiz heralde bidaha
kız sus ağzını hayra aç,tövbe,tövbe hayra yor hayır çıksın..
eminmisin yani test yaptırdınmı ,yoksada üzlme canım bu ay daha sıkı çalış
oohh afiyet olsun adana kebabını götürmüşsün,ama saat 2 de yemişsiniz acıkırlar heralde sende pratik bişeyler yaparsın hemencecik mesele makarna
hayra açim açmayada ben geçendede böle olduydum ruhum daralıo evde durasımda gelmio biyere gidesimde gelmio...idrarda yaptım kanda verdim hiçbirinde cıkmadı hastada olmadım...walla bakcaz sıkı çalışmaya çalışıcam...
hee saol cnmmyaparım bişiler artık ...endo mi die küçük paket makarnalar var ondan yaptınmı hiç ben beğendim güzel bişe 5 dkda hazırlanıo
inşaallah geç döllenme olmuşturda ondan çıkmamıştır canım hayırlısı artık...şimdi anladım sıkıntının sebebini
ben çıkıyorum kuzum kociş geldigörüşürüz..
yok kuzum denemedim,ben makarna hastasıyım çokta güzel yaparım ama onu denemedim..
saaada afiyet olsun cnıommdıkın,dıkın,afiyet olsun bebeamm,bendede tavuk haşlama,bulgur pilavı,turşu ve yoğurt var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?