Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Gunaydun kizlar. Bu ara ne zaman baksam Topik bos bi denk gelemedik:26: Ben adet olmadim daha hap Verdi onla olcam ins. Sonrada bayramdan sonra asilama yaptircam

günaydın kızlarrr ve vilma diyecektim ki vilmada çıkmış. hayırslısı olsun vilmacım.
başaaakta kıcasının sıcak koynuna gitti ama benim kahvaltı hazırlayıp işe gitmemiz lazım offf. bende yoksa gitmek isterdim o sıcak yere

günaydın kızlarrrr gözümü açar açmaz buraya girdim...kahvaltı bileme yapmadım...evimize geldik biz dün akşam...ben hala hastalanmadım ...dün kanda gebelik yaptırdım çıkmadı...bekliom hala...sizler naptınızz?ama kimsecikler yokk

olsun sende sevinç gibi bişeyi bilmesende araştırıp bulaydıın ay karı bilmediğim halt kalmasın diye bilmesede buluyooo

kadın bilmediğim halt kalmasın diye değil, faydam olsun diye araştırıp buluyor tabi anlayana
bende zaman zaman araştırıp buluyorum birileri faydalansın diye ama şimdilerde zaten buraya girmeye zor vakit buluyorum
ama ben aklımdan bile geçirmedim bakmayı, acaba nette uçağa binerken neler götürülür diye ki zaten kendin araştırıp bulmuşun
zaten dişimin yanında yara olmuş kafam dağılsın diye oyun oynuyodum senin yanında ne götüreceğini düşüncek halim yoktu
ve eşim eve geldi diye yazmıştım tabi onuda okumamışın
o anda eşime az dur kadın yanına ne alacak sen az bekle ben onlarımı bulup yazayım deseydim

:124:

bende biz merak ettik kadın bizi sallamamış diye düşünürken aşağıdaki mesajı gördüm

iyiki varsın

boşver sen başkalarını normal doğumda bir gün sezeyanda ömür boyu çekecen doktor hangisini uygun görürse onu yap inşallahta normal olur

Kizz oglumdada 3 gun sanci cektim normal doguracam diyee
ama dayanilmaz sancilarim olmadi
ewet son dusukte 2 defa suni sanci verdiler korkma Rabbim yardimci oluyor
normal dogumda o anlik kicaya beddua
verebilirsin ama sezeryande omur boyu veriyon

çok doğru

bende makarnada mastır yaptım makarnamı sevmeyen yoktur

hayırlısı olsun inşallah yakında o testte pozitifi görürsün

Tansiyonum 5 e dusmus acildeyimmmm

geçmiş olsun canım dün kendini çok yordun demek ondanda düşmüş olabilir

bende biraz sonra gidicem yarın akşama anca gelirim yarına görüşürüz

Son düzenleme:

nazocummmm nasılsınn?test sonucu çıktı canım çıkmadı derken negatif çıktı yani hala hastalanmadım...garip garip akıntılarım oluyo 2 gündür...bünyem altüst oldu sanırım..

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun sevincimmmmm hayrolaaa yaaa nie düştükü ...nasılsın şimdi?
Saol cnm yorgunluktan tansiyonum dusmus
canım ne oldu geçmiş olsun inşlah bişey yoktur.. :26:

Saol tatlim cok yoruldum sanirsam iyiyim simdi hast gittik serum falan takildi
kan tahlillerime bakildi hersey iyi dinlenmeye ve huzura.ihtiyacim var

nazo saol canim

kıııızzzzz bende yarın kızılaya alışverişe gidicemm, bikaç mağaza var bildiğim bak sana tarif edeyim mesela sıhhıyeye doğru inerken bi iş bankası var tam köprünün dibinde orda bi pasaj var 2-3 tane hamile mağazası var tek umudum orası suan... izgi giyim var ebru maternity satıyo genelde ama çok uçuk fiyatlar..sunun surasında 2.5 ayım kaldı onun için ben o mağazaya girmeyi düşünmüyorum gerek yok:) hadi bakalım iyi yolculuklar..

Merhaba kızlar doktor kontrolümüz güzel geçti çok şükür iyi haberler aldık yavrumun gelişimi öndeymiş 16+5 tim bugün doktor 16 haftalıksın ama 17-18 haftalık gibi dedi çok mutlu oldum çoook :125: 196 grammış ve 15-16 santimmiş kilosuda çok güzel :125: bu arada 66 kilo olmuşum yaani sadece 1 kilo almışım hıh oda bebeme yaramış zaaten laf söylüyodunuz bide bana çok çeşitli şeyler yiyom diyee benden haberler böyle yaani amma gezdik bugün yaa sabah bi çıktık yeni geldik dahaa ayaklarım acıyo vallaaa ayakkabı vurdu birazcık sporduda ayakkabım ya anlamadım :26: neyse haber veriiimde gidiyim dedim ay gelişimi önde ya inşallah en kısa zamanda hisederim oğluşumu yaaa ha bide doktor dediki sen kız istiydun ama seninki şeyini gözümüze sokuyo dedi harbidende çok belliydi bu kez şeyiii bende iyi bari aldığımız onca kıyafet boşa gitmiycek kociş fişlerini attı değiştiremezdikte dedim bu arada istediğim bebepanın hastane çıkışı setinide buldum bayaa bi tuzlu oldu ama çok güzel rengarenk çizgili falan hastanede foto çektirirken 1 tane en güzelinden olsun yeterdi zate 110 lira bayıldık bi sete ama başkada almam bidaada yeter o neyse ben çıkiimde dinleniim biraz sizi habersiz bırakmayım dedim ee düşünceli hatunum nede olsa pazartesiden sonra görüşürüz artıkın hadi hoşçakalııın

hamile kadına ne kızıyon yaa ne dedikkiii küstüm işte sanaaa alt tarafı bi takıllım dediydik sana bidaada bişi dememde sormamda hıh çok küstüm çünküüüü... :84: dahada durmam bu topikteee hoşçakalın kızlar gidyom ben

sıhhiye tarafını pek bilmiyom canım yaa :26: ama annem biliyodur inşallah bulabiliriz o dediğin yeri sağol canım yaa

bengisu cnm gözünaydın ama bu kadar anlatma beebğini nazar değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…