Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Allah ım nevale nickli arkadaşımızın bu ay istediğini alnına yaz gönlüne göre ver
hakkında hayırlısını nasib ettt inşalllahhhhhhhh

ha bir de senin doğum ne zaman takvime göre az kalmış dikkat et kendine
sağol aşkım
kasımın sonunda olcak inşallah dikkat etmem lazım evet
☆ ☆ ☆ Eşim, benzerim yok benim. Eşim sen ol, benzerimi birlikte yaparız ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

çok güz<el bir sözzzzz

demek evlenmeye ve benzerini yapmaya karar verdin aferin

Cok saol hayatim daha iyiyim

8/5 uydurukcu kari

biz kurmadik bayram sonuna kaldi

saol hayatim

buyudu 3 yasinda kyzummm koca yanakim

cok guzelms

saracim hosgeldinnn
senin kocanın totosu benmkinden büyük çıktı
benmki kurdu sobayı
Krdesim enistemm 2 yigenim bizdeler yarinda kalacaklarrrrr
haber veriyimm didim

haber ver hemen merak ettiöm hayırlısı:18:

kestane ağacı hiç görmeemiştim
geldim başakcım nasılsın
geçmş olsun sara ablacım hoşgeldin safalar getirdin çok mutlu oldummmmmmm

sana yıldızlar dökiyimmmmmmmm Eki Görüntüle 537637 Eki Görüntüle 537637 Eki Görüntüle 537637 Eki Görüntüle 537637 Eki Görüntüle 537637 Eki Görüntüle 537637 Eki Görüntüle 537637 Eki Görüntüle 537637 Eki Görüntüle 537637

gidiyimde senin topiğe bakiyim dişin nasılmş

boş bir oda sadece soba var
Allah ım inşalah alırız kanepe

saygılar nazocum teşekkkürler

kıyamam canım menim inşallah yakında gönlünce alırsın kanapeni ama önemli olan kanape değil o sıcak sobanın başında eşinle bebeğinle mutlu olman zamanla herşeyin en güzeli olur

saracim hosgeldinnn

hoşbulduk tatlım

bu ne güzel bi karşılama olmuş tatlım menim sağol

dişim bugün biraz daha iyi ama yüzüm hala şiş bayrama kadar inse bari şişi :44::44::44::44::44::44::44:

günaydın kızlaaaaaaaaaar

yeni hafta yeni umutlar yeni başlangıçlar demek her şey gönlünüzden geçtiği gibi olsun

benmde misafirim geliyor gidiyimde eppek aliyim
başakcım selam canım...bizim topice gelip bana yazmışsın ama tam çıkarken yazmışsın sanırım yeni farkettim tatlım...kusura bakma...bende gelip topicinde yazayım dedim...ben iyiyim canım..umarım sende iyisindir...doğuma az kalmış inşallah sağlıkla kurtulursun canım sende yavrunda..çok öpüyorum tatlişim...

Evelnecem tabiki ama 2 sene var. Ama bebek fikri sizlerle konuştukça gördükçe imrenmeye başladım hani

Slm arkdşlrr
Sonunda ewime döndüm
Kuzenimin düğünü wardı istanbuldaydımm
Dün gece geldik
Özlemişim topik ahalisini
Sizler nasılsınızz
Yeni hbrler warmıı
Geçmişi okuyodum arada ama kaçırdıklarım olabilir son 3 günüde okucam daha
Öpüyorum hepiciniziiiiii

Soba kurmakta ne war tek kuruyom ben

kiz yok daha komur alinmadi acele etmiyok ewde misafir var hava guzel gidiyi hem benim klimam ve ufoom var

---------
anca sarılıyon hiç kaynoşumla görüşüp bu işi halletmeye çalşamzsın
sağol sara abla inşallah alırız ama haklısın evet bazen kızıyorum kendime üzüldüğüm için ama gerçekten önce sağlık ve huzur gerisi teferruat
ama insan oğlu doyumsuz hep istiyor hatta daha güzelini.ben bi bebeğimi alıyımda kucağıma sağlıkla inşallah
şımarmıyım
günaydın kızlaaaaaaaaaar

yeni hafta yeni umutlar yeni başlangıçlar demek her şey gönlünüzden geçtiği gibi olsun
aynen yeni umutlarrrr
senin de inşallah
hoşgeldn leylacım çk tşk ederimmm. bel ağrıları sırt ağrıları yorgunluk hissi gece uyuyamamak gündüzde uyuyamamak nefes darlıklarını saymazsak iyiyim
güzel dileklerin için çok sağol Rabbim herkesi kavştursun bebeğine.
sen ve kızında iyisiniz inşallah
Evelnecem tabiki ama 2 sene var. Ama bebek fikri sizlerle konuştukça gördükçe imrenmeye başladım hani
çok sevindim.sen accık daha gel buraya 2 seneyi beklemeden evlenip çocuk yaparsın

yıldız döken smileyimide almşgüzel ama dimi

Son düzenleme:

sevinç bak biricik gezmelerdeymiş
hoşgeldn cnm

evet canım her hamilenin yaşadıklarını yaşıyorsun..sona doğru iyice ağırlaşıyor insan..Rabbim sağlıkla kurtarsın canım...ben ve kızımda iyiyiz çok şükür teyzesi..ilgine teşekkür ederim tatlım...şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun..

kızlar börülceye aldırmak istediğim beşik modelini paylaşmak istiyorum

350tl ucuz mu acaba biraz dahamı pahalı aldırsam:26:yada satıcı ile önceden konuşuyum pahalıya versin:44:

Eki Görüntüle 537955

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…