Allah ım nevale nickli arkadaşımızın bu ay istediğini alnına yaz gönlüne göre veren iyisi ben gideyim bakkaldan alayımbugün pazar herifime güzel bir kahvaltı hazırlamam lazım. evde pattisde kalmamış olsa fırına verirdim şimdi. en iyisi ben gidip ekmek alayım sonra da bir menemeeen ohhh mis gibi yeriz başak ya bugünler yumurtlma günlerim bir içten dua etmedin ya bana alacağın olsun
bak senin açtığın topik yüzünden çayı zor demledim hatuuunbebiş bebiş derken adam bana bir hayrın yok deyip kapıya atacak bir kahvaltıyı bile hazırlayamaz bu karı diye
eniyisi ben çıkayım sende sobanı kur bir an evvel
ha bir de senin doğum ne zaman takvime göre az kalmış dikkat et kendine
☆ ☆ ☆ Eşim, benzerim yok benim. Eşim sen ol, benzerimi birlikte yaparız ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
senin kocanın totosu benmkinden büyük çıktıCok saol hayatim daha iyiyim
8/5uydurukcu kari
biz kurmadik bayram sonuna kaldi
saol hayatim
buyudu 3 yasinda kyzummm koca yanakim
cok guzelms
saracim hosgeldinnn
Krdesim enistemm 2 yigenim bizdeler yarinda kalacaklarrrrr
haber veriyimm didim
haber ver hemen merak ettiöm hayırlısı:18:canlarimmm nasılsınız?hiç ilerlememis sayfalar sevindim dicem ama nie yoksunuz yaaa ne zaman gelsem kimse olmuo:-( ben hala hastalanmadim yarın sabah olmazsam test yapcam bakalım nolcak...hayırlısı diorum...sizi seviom<3 Allah a emanet olun opuldunuz:-*
biz soba kurdukta yoruldum
☆ ☆ ☆ Eşim, benzerim yok benim. Eşim sen ol, benzerimi birlikte yaparız ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
demek evlenmeye ve benzerini yapmaya karar verdin aferin
anladım canım ben inşallah en yakın zamanda pozitif olur demek istemiştim
tamam yapalım ama ikimizde 1. oluruz
hadi gözün aydın bende kaloriferi yakacam soğuk bayağı
kimseye masraf olmaz bende dün kestane toplamıştım ablamın ordan
alıp gelirim artık senin sobada kestane keyfi yaparız
geçmş olsun sara ablacım hoşgeldin safalar getirdin çok mutlu oldummmmmmmgeldim başakcım nasılsın
boş bir oda sadece soba varoh şimdi sıcacık oturacaksınız ne güzel yorgunlukta kalmaz ısınırken
bu söze
bu yorum çok güzel olmuş
boş bir oda sadece soba var
Allah ım inşalah alırız kanepe
Soba kurmakta ne war tek kuruyom benbiz soba kurdukta yoruldum
kiz yok daha komur alinmadi acele etmiyok ewde misafir var hava guzel gidiyi hem benim klimam ve ufoom varsenin kocanın totosu benmkinden büyük çıktı
benmki kurdu sobayı
haber ver hemen merak ettiöm hayırlısı:18:
amma acımıklı surat olmş hee
boş bir oda sadece soba var
Allah ım inşalah alırız kanepe
saygılar nazocum teşekkkürler
saracim hosgeldinnn
kestane ağacı hiç görmeemiştim
geçmş olsun sara ablacım hoşgeldin safalar getirdin çok mutlu oldummmmmmm
sana yıldızlar dökiyimmmmmmmm Eki Görüntüle 537637 Eki Görüntüle 537637 Eki Görüntüle 537637 Eki Görüntüle 537637 Eki Görüntüle 537637 Eki Görüntüle 537637 Eki Görüntüle 537637 Eki Görüntüle 537637 Eki Görüntüle 537637
gidiyimde senin topiğe bakiyim dişin nasılmş
başakcım selam canım...bizim topice gelip bana yazmışsın ama tam çıkarken yazmışsın sanırım yeni farkettim tatlım...kusura bakma...bende gelip topicinde yazayım dedim...ben iyiyim canım..umarım sende iyisindir...doğuma az kalmış inşallah sağlıkla kurtulursun canım sende yavrunda..çok öpüyorum tatlişim...benmde misafirim geliyor gidiyimde eppek aliyim
seni takip edecem diye başım döndü tızımmmmm..nerelerdesin yahuuuuuuuuugünaydın kızlaaaaaaaaaar
yeni hafta yeni umutlar yeni başlangıçlar demek her şey gönlünüzden geçtiği gibi olsun
seni takip edecem diye başım döndü tızımmmmm..nerelerdesin yahuuuuuuuuu
Allah ım nevale nickli arkadaşımızın bu ay istediğini alnına yaz gönlüne göre ver
hakkında hayırlısını nasib ettt inşalllahhhhhhhh
sağol aşkım
kasımın sonunda olcak inşallah dikkat etmem lazım evet
çok güz<el bir sözzzzz
demek evlenmeye ve benzerini yapmaya karar verdin aferin
Soba kurmakta ne war tek kuruyom ben
kiz yok daha komur alinmadi acele etmiyok ewde misafir var hava guzel gidiyi hem benim klimam ve ufoom var
sağol sara abla inşallah alırız ama haklısın evet bazen kızıyorum kendime üzüldüğüm için ama gerçekten önce sağlık ve huzur gerisi teferruatkıyamam canım menim inşallah yakında gönlünce alırsın kanapeni ama önemli olan kanape değil o sıcak sobanın başında eşinle bebeğinle mutlu olman zamanla herşeyin en güzeli olur
bu ne güzel bi karşılama olmuş tatlım menim sağol
dişim bugün biraz daha iyi ama yüzüm hala şiş bayrama kadar inse bari şişi :44::44::44::44::44::44::44:
aynen yeni umutlarrrrgünaydın kızlaaaaaaaaaar
yeni hafta yeni umutlar yeni başlangıçlar demek her şey gönlünüzden geçtiği gibi olsun
başakcım selam canım...bizim topice gelip bana yazmışsın ama tam çıkarken yazmışsın sanırım yeni farkettim tatlım...kusura bakma...bende gelip topicinde yazayım dedim...ben iyiyim canım..umarım sende iyisindir...doğuma az kalmış inşallah sağlıkla kurtulursun canım sende yavrunda..çok öpüyorum tatlişim...
Evelnecem tabikiama 2 sene var. Ama bebek fikri sizlerle konuştukça gördükçe imrenmeye başladım hani
Slm arkdşlrr
Sonunda ewime döndüm
Kuzenimin düğünü wardı istanbuldaydımm
Dün gece geldik
Özlemişim topik ahalisini
Sizler nasılsınızz
Yeni hbrler warmıı
Geçmişi okuyodum arada ama kaçırdıklarım olabilir son 3 günüde okucam daha
Öpüyorum hepiciniziiiiii
çok istedim adı "neşeyle yumurtlayıp zevkle doğurma" topiği olsun
evet canım her hamilenin yaşadıklarını yaşıyorsun..sona doğru iyice ağırlaşıyor insan..Rabbim sağlıkla kurtarsın canım...ben ve kızımda iyiyiz çok şükür teyzesi..ilgine teşekkür ederim tatlım...şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun..
---------
anca sarılıyon hiç kaynoşumla görüşüp bu işi halletmeye çalşamzsın
sağol sara abla inşallah alırız ama haklısın evet bazen kızıyorum kendime üzüldüğüm için ama gerçekten önce sağlık ve huzur gerisi teferruat
ama insan oğlu doyumsuz hep istiyor hatta daha güzelini.ben bi bebeğimi alıyımda kucağıma sağlıkla inşallah
şımarmıyım
aynen yeni umutlarrrr
senin de inşallah
hoşgeldn leylacım çk tşk ederimmm. bel ağrıları sırt ağrıları yorgunluk hissi gece uyuyamamak gündüzde uyuyamamak nefes darlıklarını saymazsak iyiyim
güzel dileklerin için çok sağol Rabbim herkesi kavştursun bebeğine.
sen ve kızında iyisiniz inşallah
çok sevindim.sen accık daha gel buraya 2 seneyi beklemeden evlenip çocuk yaparsın
yıldız döken smileyimide almşgüzel ama dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?