Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Hosgeldin hayatimmm benimde misafirlerim.varr
sevinç bak biricik gezmelerdeymiş
hoşgeldn cnm
evet baktim gordum okudum
basak goruntusu guzrl ama cok yatamaz bundaaa akilli ol asarsorlu mobilya besik aldir

saol canim tesekkurlerrr
sanada cok gecmis olsunn iyi bak kendineeee

Son düzenleme:
yorma kendnı cnm cook.. bıde acıılmamıs goncayım lafına cok guldum he :) nasılsın ıyımsn kuzum
yormadanda olmuyo tabbiki hayatım senin eşin nasıldır bilmeem ama benmki pek yardım etmezo yüzden accık yoruluyorum maalesef
tatile çokmus evindin
çık işten kurtul diyrum sana şu asansörlü beşiğin fotosunuda koyda bakak

kselin bebeeeeeeeeeeeeeeeeee evett çok tatlııııııı
haklısın ablacım dur bakalım eş,im ne diycek
pardon bacım 18 yaşındayım ben

açmamışımı kalmıi gıııı kocan açmış işte
yaşında küçükmüş heeeeeeee
doğru senden bi7yaş felan büyüküm galiba tühh
tahlili yaptım dayanamadım sonuç negatif (
ayy bu ay hatunlarımızın kırmızıları keyfinden geç kalıyo
vilma pollyy ve seninkiler yok yere gecikti

basak goruntusu guzrl ama cok yatamaz bundaaa akilli ol asarsorlu mobilya besik aldir
:
misafiri varmş

üzülme tatlım inşallah tez vakitte gelir bebeğin

saol canim tesekkurlerrr

gözün aydın canım kardeşin gelmişmiş

asansörlü beşikde ne sevinç:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

kızlar temizlik maratonna bende başladım işşallah bugün işim biticek akşama görüşrüz
NOT anam agladı temizlik yapıcem diye sabah kalkamadım birde hiç yapmsam düşünemiyorum bileya benim elim agır yada ben çok titizleniyorum anlamış degilim görüşrüz sonra

cnm pıhtı topiğine bi sorsana ben emin diilim...inş.hamişsindir diyorum ama test yapmışsın sanırım

bi ara koyarım yavrum.ama sevinç ablanın sözünü dinle o beşik çok hoş ama en fazla 6 ay yatar sonra sığmaz asansörlü aldır 3 yaşına kadar kullan

saol canim tesekkurlerrr
sağol canım,walla geçenki çok hafifti u sefer çok kötü oldum tam bayram üstü kimse öpmesin benii:2::2:
üzülme kuzum hayırlısı inşaallah bir dahaki ay tutar
dua ve sevgiyle günaaaaaaaaaydın
sara dönmene çok sevindim canım aynı dilekler bizden sana
kolay gelsin kuzum bende bayramdan sonra yapıcamm,evet titiz insanların temizliği maalesef daha geç bitiyor:2::2:
kız geçen sefer hafif atlattım bu kez kötüyüm yaa:2::2:kestaneyide çok severim haa merak etme gelirsem getiririm kaç kilo istiyon,yakında bizde kurarık nasılolsainşaallah doğurmadan yatarsın walla çok merak ediyorum başoşş:18:
kız senin neren açılmamış tazecik gül goncası sen patlak ,üstelik karnında tomurcuğuyla olan bir gülsün,ablasısın işte kediciğin:2:

sen özlenmezmisin bidenemne güzel arkadaşlarınla vakkit geçirmişsin,tatilde geldi keyfini çıkar:2::2:

erenayımmmmmmmmmmm ....maşallahhhh bitanemmmm çok sevindim inannnn..tüylerim diken diken oldu inan mutluluktan.
canımmmmmm inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…