Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aminnnnnnnnn inşalahh Allah dahada iyilik versin inşallah

sizinde bayramınz mübarek olsun

ama toipiğinze şeker almaya gelirim

hımmm güzelmiş,şansını fazla zorlamadan aldır hemen beğendiysen,kanepeye dönmesin buda

şimdiden hayırlı olsun,egecik uyusunda büyüsün içinde

ha bu arada sobayıda kurmuşsun hayırlı olsun:2::2:

hoşgeldin canım ,ne güzel gezip eğlenmişsin...

SEVİNÇ gözünaydın kardeşin gelmiş,hasret gider bol,bol..

benim kocişte bugünden itibaren tatile girdi,fırsat bulmuşken bir girip bakayım dedim neler oluyor bu topikte,bu arada ben fena grip oldum ya adan bir sıcak bir rüzgarlı denge iyice şaştı walla:2::2::2::2:

hhahahha inşalalh abalcım çaldım vlaha çooo hoşş

sende inşallah agrısız sızısız rahat dogum yaprsın canım Allah yardımcın olsun. meleğin huzurla dogara inşallahh amin

basaakkk bana kızıodun gelmıon dıye bak benım cıktıgım yok burdan sen yoksunn hıhhhhhhhhhh:) bana odul vermen lazım :)

eşim evde bugün onun için gelemiyorum
bitaraftanda çamaşır yıkıyıp kurutuyorom hazırlıklarla uğraşıyorum
arife günü gidiyorum çünkü

aynen ya çok haklısın şımarmadan aldırmak lazım:26:

sağol canım sobamda hayırlı uğurlu olur bol isli pisli olmaz inşallah gelde kestane yiyek kestaneni getir yanında

hatuna bak gelmiyo ama gelişmelerden habrdar
sen hala hastamısın kadın uzak dur benden virüsssssssssssssss:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:
napıyo bu kadın tek başına yaaaaaa

hayatım sureyi ezberledim tez vakitte Rabbim nasib etsn inşalah istihareye yatıcam
gerçek adını biliyorum. sadece isim söylemek yeterli olur sanırım dimi Allah kimin niyetine yattığımı biliyor sonuçta:26::26::26::26::26::26::26:
hhahahha inşalalh abalcım çaldım vlaha çooo hoşş

sende inşallah agrısız sızısız rahat dogum yaprsın canım Allah yardımcın olsun. meleğin huzurla dogara inşallahh amin
abovvvvvvvvvvvvv ablamııııııısen kaç yaşındasın annem olmadı bu şimdi
ben daha tazecik açlmamış gül goncası bi kızım
çok tatlıymış fiyatta iyi aldır bence hiç kaçırma
fiyattaa iyiymiş derken ucuzmuymuş demek istedin ablacım:26::26::26:

basaakkk bana kızıodun gelmıon dıye bak benım cıktıgım yok burdan sen yoksunn hıhhhhhhhhhh:) bana odul vermen lazım :)
ayy bi kaçgündür eşimin çalşma saatleri düzensizliği nedeni ile doğru düzgün giremiyorum
bide azar azar temzlik yapmaya çalışıyorum cnm
bi ara sana ödül verelim tamam

çok kalma

ayy bi kaçgündür eşimin çalşma saatleri düzensizliği nedeni ile doğru düzgün giremiyorum
bide azar azar temzlik yapmaya çalışıyorum cnm
bi ara sana ödül verelim tamam

çok kalma

ben gellldiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmi çok özledinizmi beni???? 2 günde gene sayfaları devirmişsiniz okumaya fırsatım yok,ama bugün şöyle bi bakayım derken bi bebek resmi gördüm kselin bebeği dimi....KSEL çok tatlı bebeğin maşallah Allah nazardan esirgesin...Sağlıklı mutlu huzurlu güzell bi ömrü olur inşallah..darısı hepimizin başına....
hepiniz iyisinizdir inşallah kızlar.... benim haftasonum güzeldi arkadaşlarla vakit geçirmek iyi geldi... iş de yogun geçti baya yarında fena olur çarşambada azıcık çalışıp sonra tatilllll inşallahh çoook mutluyummm

senin kocanın totosu benmkinden büyük çıktı
benmki kurdu sobayı

haber ver hemen merak ettiöm hayırlısı:18:

başakcımmm hastalanmadım hala...testte yapmadım aldım az önce eve gelirken şansıma karşıma nöbetçi eczane çıktı kocişe didim aldı ...sabah yapcam ilk çişimle hayırlısı bakalımmmm...

geçmiiş olsun canımmmm...Adana da herkes grip walla daha ben olmadım sıra ne zaman gelcek acaba :18::18::18::18:

senin kocanın totosu benmkinden büyük çıktı
benmki kurdu sobayı

haber ver hemen merak ettiöm hayırlısı:18:

başakcımmm hastalanmadım hala...testte yapmadım aldım az önce eve gelirken şansıma karşıma nöbetçi eczane çıktı kocişe didim aldı ...sabah yapcam ilk çişimle hayırlısı bakalımmmm...

geçmiiş olsun canımmmm...Adana da herkes grip walla daha ben olmadım sıra ne zaman gelcek acaba :18::18::18::18:

pardon bacım 18 yaşındayım ben

açmamışımı kalmıi gıııı kocan açmış işte

hoşgeldin dumancımmmmm...ohhh ne güzel bir zaman geçirmişsin arkadaşlarınla...:) banada lazım öle bi zaman ben iyiyim cnmm ..hastalanmadım onu bekliom...olmazsam test yapcam sabah..bakalım hayırlısı...bişşi sorcam free ps ne değeri bulamadımda protein s mi acaba?

fiyattaa iyiymiş derken ucuzmuymuş demek istedin ablacım:26::26::26:

hayır tatlım ucuz olurmu kız üçyüzküsür yazmışsın ya hem pahalı yada ucuz olması değil içine sinmesi beğenmen önemli olan dimi canım

bana sorarsan çok şeker ve bu sıralarda çok moda bu beşikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…