30 Kasım benimde doğumgünüm. umarım sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur.
evet canım her hamilenin yaşadıklarını yaşıyorsun..sona doğru iyice ağırlaşıyor insan..Rabbim sağlıkla kurtarsın canım...ben ve kızımda iyiyiz çok şükür teyzesi..ilgine teşekkür ederim tatlım...şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun..
kızlar börülceye aldırmak istediğim beşik modelini paylaşmak istiyorum
350tl ucuz mu acaba biraz dahamı pahalı aldırsam:26:yada satıcı ile önceden konuşuyum pahalıya versin:44:
Eki Görüntüle 537955
Slm arkdşlrr
Sonunda ewime döndüm
Kuzenimin düğünü wardı istanbuldaydımm
Dün gece geldik
Özlemişim topik ahalisini
Sizler nasılsınızz
Yeni hbrler warmıı
Geçmişi okuyodum arada ama kaçırdıklarım olabilir son 3 günüde okucam daha
Öpüyorum hepiciniziiiiii
hhahahha inşalalh abalcım
---------
anca sarılıyon hiç kaynoşumla görüşüp bu işi halletmeye çalşamzsın
sağol sara abla inşallah alırız ama haklısın evet bazen kızıyorum kendime üzüldüğüm için ama gerçekten önce sağlık ve huzur gerisi teferruat
ama insan oğlu doyumsuz hep istiyor hatta daha güzelini.ben bi bebeğimi alıyımda kucağıma sağlıkla inşallah
şımarmıyım
aynen yeni umutlarrrr
senin de inşallah
hoşgeldn leylacım çk tşk ederimmm. bel ağrıları sırt ağrıları yorgunluk hissi gece uyuyamamak gündüzde uyuyamamak nefes darlıklarını saymazsak iyiyim
güzel dileklerin için çok sağol Rabbim herkesi kavştursun bebeğine.
sen ve kızında iyisiniz inşallah
çok sevindim.sen accık daha gel buraya 2 seneyi beklemeden evlenip çocuk yaparsın
yıldız döken smileyimide almşgüzel ama dimi
kızlar börülceye aldırmak istediğim beşik modelini paylaşmak istiyorum
350tl ucuz mu acaba biraz dahamı pahalı aldırsam:26:yada satıcı ile önceden konuşuyum pahalıya versin:44:
Eki Görüntüle 537955
hımmm güzelmiş,şansını fazla zorlamadan aldır hemen beğendiysen,kanepeye dönmesin buda
şimdiden hayırlı olsun,egecik uyusunda büyüsün içinde
ha bu arada sobayıda kurmuşsun hayırlı olsun:2::2:
sen hala hastamısın kadın uzak dur benden virüsssssssssssssss:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:SEVİNÇ gözünaydın kardeşin gelmiş,hasret gider bol,bol..
benim kocişte bugünden itibaren tatile girdi,fırsat bulmuşken bir girip bakayım dedim neler oluyor bu topikte,bu arada ben fena grip oldum ya adan bir sıcak bir rüzgarlı denge iyice şaştı walla:2::2::2::2:
napıyo bu kadın tek başına yaaaaaa:2::2::2:
abovvvvvvvvvvvvv ablamıııııııhhahahha inşalalh abalcımçaldım vlaha çooo hoşş
sende inşallah agrısız sızısız rahat dogum yaprsın canım Allah yardımcın olsun. meleğin huzurla dogara inşallahh amin
fiyattaa iyiymiş derken ucuzmuymuş demek istedin ablacım:26::26::26:çok tatlıymış fiyatta iyi aldır bence hiç kaçırma
ayy bi kaçgündür eşimin çalşma saatleri düzensizliği nedeni ile doğru düzgün giremiyorumbasaakkk bana kızıodun gelmıon dıye bak benım cıktıgım yok burdan sen yoksunn hıhhhhhhhhhh:) bana odul vermen lazım :)
eşim evde bugün onun için gelemiyorum
bitaraftanda çamaşır yıkıyıp kurutuyorom hazırlıklarla uğraşıyorum
arife günü gidiyorum çünkü
ayy bi kaçgündür eşimin çalşma saatleri düzensizliği nedeni ile doğru düzgün giremiyorumbasaakkk bana kızıodun gelmıon dıye bak benım cıktıgım yok burdan sen yoksunn hıhhhhhhhhhh:) bana odul vermen lazım :)
eşim evde bugün onun için gelemiyorum
bitaraftanda çamaşır yıkıyıp kurutuyorom hazırlıklarla uğraşıyorum
arife günü gidiyorum çünkü
ayy bi kaçgündür eşimin çalşma saatleri düzensizliği nedeni ile doğru düzgün giremiyorum
bide azar azar temzlik yapmaya çalışıyorum cnm
bi ara sana ödül verelim tamam
yorma kendnı cnm cook.. bıde acıılmamıs goncayım lafına cok guldum he :) nasılsın ıyımsn kuzum
senin kocanın totosu benmkinden büyük çıktı
benmki kurdu sobayı
haber ver hemen merak ettiöm hayırlısı:18:
SEVİNÇ gözünaydın kardeşin gelmiş,hasret gider bol,bol..
benim kocişte bugünden itibaren tatile girdi,fırsat bulmuşken bir girip bakayım dedim neler oluyor bu topikte,bu arada ben fena grip oldum ya adan bir sıcak bir rüzgarlı denge iyice şaştı walla:2::2::2::2:
senin kocanın totosu benmkinden büyük çıktı
benmki kurdu sobayı
haber ver hemen merak ettiöm hayırlısı:18:
SEVİNÇ gözünaydın kardeşin gelmiş,hasret gider bol,bol..
pardon bacımaynen ya çok haklısın şımarmadan aldırmak lazım:26:
sağol canım sobamda hayırlı uğurlu olur bol isli pisli olmaz inşallah gelde kestane yiyekkestaneni getir yanında
hatuna bak gelmiyo ama gelişmelerden habrdar
sen hala hastamısın kadın uzak dur benden virüsssssssssssssss:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:
napıyo bu kadın tek başına yaaaaaa
hayatım sureyi ezberledim tez vakitte Rabbim nasib etsn inşalah istihareye yatıcam
gerçek adını biliyorum. sadece isim söylemek yeterli olur sanırım dimi Allah kimin niyetine yattığımı biliyor sonuçta:26::26::26::26::26::26::26:
abovvvvvvvvvvvvv ablamııııııısen kaç yaşındasın annem olmadı bu şimdi
ben daha tazecik açlmamış gül goncası bi kızım
fiyattaa iyiymiş derken ucuzmuymuş demek istedin ablacım:26::26::26:
ben gellldiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmiçok özledinizmi beni???? 2 günde gene sayfaları devirmişsiniz okumaya fırsatım yok,ama bugün şöyle bi bakayım derken bi bebek resmi gördüm kselin bebeği dimi....KSEL çok tatlı bebeğin maşallah Allah nazardan esirgesin...Sağlıklı mutlu huzurlu güzell bi ömrü olur inşallah..darısı hepimizin başına....
hepiniz iyisinizdir inşallah kızlar.... benim haftasonum güzeldi arkadaşlarla vakit geçirmek iyi geldi... iş de yogun geçti baya yarında fena olur çarşambada azıcık çalışıp sonra tatilllll inşallahh çoook mutluyummm
fiyattaa iyiymiş derken ucuzmuymuş demek istedin ablacım:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?