Saol hayatim cabuk uzar benim sacguzel olmstrr gule gule kullan cnmm :) bnm ole uzundukı bnde gcn sene kestrdm uzamıo dıye uyuz oluorm :)
bıtmek uzeremıı ya ben cok az okumustum devamı okuyamadım sukur evıme dun gece cıktım yarın gerı gıdecemm
ne ara gördün akdın resmi yeni kotdum. babasının ağzı kocaman benm diil
ne ara okudun kadın
benm msj hakkım hep olur sorarık
bence hava dışında bi artısı olmuyoama tams evince göre her dakka msj atıyosun üyelere
------------
daha 6 aylıklı teyzesi orda gözlerini ağzını falan kımıldatmıyordu öylece duruyodu. benm abimin dudakları böyle salllama dudak sanırım abime benzemiş
--------------
bence de hanımhanımcık olarak sana yada nazoya yada sara ya veririlerdi
sevince ne veririlerdi acaba
evet canım okulunu bitirdi ama maalesef benim annem 2 yıl önce felçlik geçirdi o yüzden ben ve kızkardeşim bir çok işimizi hayat planlarımızı bile ona göre ayarlamak zorunda kaldık..ikimiz ilgileniyoruz,oda o yüzden şimdilik evde hayatta en önemli şey sizin ve sevdiklerinizin sağlığı bunu sakın unutmayın..
tamam beklicez meraklaa
tamamm görmem bende benim face im yok
:
teyzesi mıncırsın onu daha 6 aylıktı hee başak albüm yaparsın onları ne güzell
ben teknolojiyi pek sevmiyorum ama böyle güzel taraflarıda var işte:2::2:
bu avatarındaki resim son halinmi böyle boyu güzel zaten eğer son hali buysaa,sen ablalara sallamayınmı dedin yoosam ben mi öyle okudumkızlar bende boyun hizasında kestirmek istiyorum saçalrımı sizce gidermi bi bakın fotolarımı öyle diyin sallamayınn
dogru dıosun ablacm bnm annemdede gogus kanserı var sukur 2 seneyı atlattı ıyı suan allah herkese sıfa ve gonlundekı herseyı versın ınsallah..
kızlar bende boyun hizasında kestirmek istiyorum saçalrımı sizce gidermi bi bakın fotolarımı öyle diyin sallamayınn
Bu avatradaki 2sene önceki halim şuan saçalrım göğüd hizasında..bu avatarındaki resim son halinmi böyle boyu güzel zaten eğer son hali buysaa,sen ablalara sallamayınmı dedin yoosam ben mi öyle okudum
amin canımmm...ALLAH anne ve babalarımız başımızdan eksik etmesin amin..
Hadi yaahayırrrrrrrrrrrrrrrrrr
hayırlıs akşamlar arkadaşlar ben ekim topiğindeydim ama burdaki başlığıda görünce yazayım dedim sizlere bende dört gözle hamiş kalmak isteyenlerdenim 7 aydır çabalıyoruz fakat hala bi olumlu sonuç alamadık sizinle dertleşmek istedim açıkçası benide alırmısınız aranıza acaba( ( (
Bu avatradaki 2sene önceki halim şuan saçalrım göğüd hizasında..
Hadi yaa
alırız hayatımmmm aramzıda çok yer varrrrrrrrrrr
inşallah bebekin çok bekletmez seniiiiiii
sevinçç hayatımmmm kalk rdan misafirimz otursun hadi aşkımmmmmmmmm
yok canım yasak değilll:))kızlr ya burda paylasmak yasakmı facede ekleseydınız ya benıde ozel msj ne ya 10 dakıkada bır atılıyo uyuz ettı benı
yoook canım sevinç dışlamaz beni yapmazsın dimi SEVİNNÇÇÇevet aşkım hep dışlıyor bu sevinç seni üzülme
benm varda noluyo kıcamdan gizli bi işe yaramıyo
evet aslında teknoloji hem güzel hem kaka bişi
şimdide videosunu aldıkhatıra olur büyüyünce gösteririk inşallah
yinede teknolojinin gelişmilş olmadığı zmanalar huzur vardı
Ay ebnimkide öyle diyor ama küt saçlı kadın başka bir havası oluyor yea.. Zaten hayatımda şlk defa bukadar uzattı hep Kısa kullandıma ma şimdi pek bi güzel oldum ya şöyle Öff hatun daş beyler moduna soksam kendimi bu saçla Amann rengim hoş herkez bayılıor kızalr çatlıyor sevgilime sviy ama Ben farklılıgı seviyodum eskiden.. kendimi untumak istemiyorum. çok değiştim benkinden sonra eskisi gibi Farklı olmak istiyimm.ben kısa saç sevmeemde:101:
uzat totona kadar ne kestiriyon
yok canım yasak değilll:))
yoook canım sevinç dışlamaz beni yapmazsın dimi SEVİNNÇÇÇ
benim kocamda izin vermiyo zaten hoş bende pek hevesli değilim ama sizlere bu konuda takılmak hoşuma gidiyo ve sinirleniyorum yani napimm
inşaallah gösteririsinizz
evet yaa bencede teknoloji ilerledikçe toplum değerleri,iletişim,huzur vs, vs. hepsi yok oluyor benceee
hoşgeldiiinn canımhayırlıs akşamlar arkadaşlar ben ekim topiğindeydim ama burdaki başlığıda görünce yazayım dedim sizlere bende dört gözle hamiş kalmak isteyenlerdenim 7 aydır çabalıyoruz fakat hala bi olumlu sonuç alamadık sizinle dertleşmek istedim açıkçası benide alırmısınız aranıza acaba( ( (
Bu avatradaki 2sene önceki halim şuan saçalrım göğüd hizasında..
Hadi yaa
Ay ebnimkide öyle diyor ama küt saçlı kadın başka bir havası oluyor yea.. Zaten hayatımda şlk defa bukadar uzattı hep Kısa kullandıma ma şimdi pek bi güzel oldum ya şöyle Öff hatun daş beyler moduna soksam kendimi bu saçla Amann rengim hoş herkez bayılıor kızalr çatlıyor sevgilime sviy ama Ben farklılıgı seviyodum eskiden.. kendimi untumak istemiyorum. çok değiştim benkinden sonra eskisi gibi Farklı olmak istiyimm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?