Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

guzel olmstrr gule gule kullan cnmm :) bnm ole uzundukı bnde gcn sene kestrdm uzamıo dıye uyuz oluorm :)
Saol hayatim cabuk uzar benim sac
bıtmek uzeremıı ya ben cok az okumustum devamı okuyamadım sukur evıme dun gece cıktım yarın gerı gıdecemm
offf ofcfcf
ne ara gördün akdın resmi yeni kotdum. babasının ağzı kocaman benm diil

ne ara okudun kadın

benm msj hakkım hep olur sorarık

jetgillllll

teyzesi mıncırsın onu daha 6 aylıktı hee başak albüm yaparsın onları ne güzell

ben teknolojiyi pek sevmiyorum ama böyle güzel taraflarıda var işte:2::2:

kızlar bende boyun hizasında kestirmek istiyorum saçalrımı sizce gidermi bi bakın fotolarımı öyle diyin sallamayınn

dogru dıosun ablacm bnm annemdede gogus kanserı var sukur 2 seneyı atlattı ıyı suan allah herkese sıfa ve gonlundekı herseyı versın ınsallah..

kızlr ya burda paylasmak yasakmı facede ekleseydınız ya benıde ozel msj ne ya 10 dakıkada bır atılıyo uyuz ettı benı

teyzesi mıncırsın onu daha 6 aylıktı hee başak albüm yaparsın onları ne güzell

ben teknolojiyi pek sevmiyorum ama böyle güzel taraflarıda var işte:2::2:

evet aslında teknoloji hem güzel hem kaka bişi

şimdide videosunu aldıkhatıra olur büyüyünce gösteririk inşallah

yinede teknolojinin gelişmilş olmadığı zmanalar huzur vardı

kızlar bende boyun hizasında kestirmek istiyorum saçalrımı sizce gidermi bi bakın fotolarımı öyle diyin sallamayınn
bu avatarındaki resim son halinmi böyle boyu güzel zaten eğer son hali buysaa,sen ablalara sallamayınmı dedin yoosam ben mi öyle okudum

dogru dıosun ablacm bnm annemdede gogus kanserı var sukur 2 seneyı atlattı ıyı suan allah herkese sıfa ve gonlundekı herseyı versın ınsallah..

amin canımmm...ALLAH anne ve babalarımız başımızdan eksik etmesin amin..

hayırlıs akşamlar arkadaşlar ben ekim topiğindeydim ama burdaki başlığıda görünce yazayım dedim sizlere bende dört gözle hamiş kalmak isteyenlerdenim 7 aydır çabalıyoruz fakat hala bi olumlu sonuç alamadık sizinle dertleşmek istedim açıkçası benide alırmısınız aranıza acaba ( ( (

nazodan ses çıkmadı cevap bekliyorum

Son düzenleme:
bu avatarındaki resim son halinmi böyle boyu güzel zaten eğer son hali buysaa,sen ablalara sallamayınmı dedin yoosam ben mi öyle okudum

amin canımmm...ALLAH anne ve babalarımız başımızdan eksik etmesin amin..
Bu avatradaki 2sene önceki halim şuan saçalrım göğüd hizasında..
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hadi yaa

alırız hayatımmmm aramzıda çok yer varrrrrrrrrrr

inşallah bebekin çok bekletmez seniiiiiii

sevinçç hayatımmmm kalk rdan misafirimz otursun hadi aşkımmmmmmmmm

kızlr ya burda paylasmak yasakmı facede ekleseydınız ya benıde ozel msj ne ya 10 dakıkada bır atılıyo uyuz ettı benı
yok canım yasak değilll:))
evet aşkım hep dışlıyor bu sevinç seni üzülme
benm varda noluyo kıcamdan gizli bi işe yaramıyo
yoook canım sevinç dışlamaz beni yapmazsın dimi SEVİNNÇÇÇ

benim kocamda izin vermiyo zaten hoş bende pek hevesli değilim ama sizlere bu konuda takılmak hoşuma gidiyo ve sinirleniyorum yani napimm
evet aslında teknoloji hem güzel hem kaka bişi

şimdide videosunu aldıkhatıra olur büyüyünce gösteririk inşallah

yinede teknolojinin gelişmilş olmadığı zmanalar huzur vardı

inşaallah gösteririsinizz
evet yaa bencede teknoloji ilerledikçe toplum değerleri,iletişim,huzur vs, vs. hepsi yok oluyor benceee

ben kısa saç sevmeemde:101:
uzat totona kadar ne kestiriyon
Ay ebnimkide öyle diyor ama küt saçlı kadın başka bir havası oluyor yea.. Zaten hayatımda şlk defa bukadar uzattı hep Kısa kullandıma ma şimdi pek bi güzel oldum ya şöyle Öff hatun daş beyler moduna soksam kendimi bu saçla Amann rengim hoş herkez bayılıor kızalr çatlıyor sevgilime sviy ama Ben farklılıgı seviyodum eskiden.. kendimi untumak istemiyorum. çok değiştim benkinden sonra eskisi gibi Farklı olmak istiyimm.

aman zaten açsamda facei iki dakka zor duruyorum sarmıyki beni

hoşgeldiiinn canım
Bu avatradaki 2sene önceki halim şuan saçalrım göğüd hizasında..

Hadi yaa

bencede kestirme hafif uçlarını aldırabilirsin yada kat verdirebiirsin ama boyunu çok kısaltmadan

sevgilinde böyle beğeniyorsa,kalsın bence elleme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…