Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bende isterimmmmmmmmmmmmm bol cevizli ve tarçunluuuuuuuuuuuuu

saol datlum

gözlerin bozuk sanırım bugün temizledim

agzı gozu yuzu herseyı cok net bellı dıyoo allahın hıkmetı dıyo ne bılsın daha once gormedıkı :)
dimi cnm teknoloji işte çok net gösteriyor
kendi bebeğinide görür inşallah o zmana alışır bunlara
Bişi dicem o danteller seni rahtsız etmiyormu :26::26:ben nefret ediyroum

ne yaptı neeeee abovvvvvvvvvvvvvvvvvvv atom gibiiiiiiiii

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bende isterimmmmmmmmmmmmm bol cevizli ve tarçunluuuuuuuuuuuuu

sende seviyosun demek bizim buralarda doğum yapanlara gözaydınlıpına gittiğin zaman ikram ediyolar ne güzel oluyo dimi..hemen dolduruyorum kuzum bu biraz hastalık için olanından amaa

Basosss o kadar oldumu o besikler gerci biz 6 sene once 350 almistik uyku setinede 100 tl vermistik
belis marka cok memnunum

bizde belis marka aldık canım odayı ama büyüyen asansörlü beşik aldık çokta uyguna ve çoook güzel tavsiye ederim başakcım

dimi cnm teknoloji işte çok net gösteriyor
kendi bebeğinide görür inşallah o zmana alışır bunlara

ne yaptı neeeee abovvvvvvvvvvvvvvvvvvv atom gibiiiiiiiii

hee kız çok iyi geliyor bitirdim bir fincanı mis gibi karanfil kokuyooo walla,insanın kocası canının yarısı tabii karısıdaa

oğluşumu beğenip yorum yapan arkadaşlarım hepinizi öpüyorum teşekkür ediyorum ve olmayanlara tez zamanda bebiş diliyorummmm

bizde belis marka aldık canım odayı ama büyüyen asansörlü beşik aldık çokta uyguna ve çoook güzel tavsiye ederim başakcım

hoşgeldin yeşil güney bebek nasıl ..sende bu taraftansın bilirsin gelenlere kaynar yaptınızmı

kızlarrr ne oldu niye sustunuz yaaa niye kimse bişey yazmıyorrr:2::2::2:

prolu olcan yani iyi hadi bağalım hayırlı olsun şimdiden sana kuzum,

bu başakla sevinç nereye kayboldularsa

benm işim vardı geldim
sevinçi kocası saçından tuttu götürdü heralde

ayy saçıda yokki nası tutcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…