canım kocam bana kaynar yaptı içiyom başak sanada verimmii acayip içini ısıtı soğuk algınlığına iyi gelir dimi sevinç ama hamişler içermi bilmiyorum..
sesim borozan gibi çıkıyor düzeltir belki...kaynar ne diyorsanız içersinde zencefil,çubuk tarçın,karanfil,havlıcan,var başka bişey varmıydıki:44:isteyen dövülmüş cevizlede içebilir:2::2:
saol datlum
gözlerin bozuk sanırım bugün temizledim
dimi cnm teknoloji işte çok net gösteriyoragzı gozu yuzu herseyı cok net bellı dıyoo allahın hıkmetı dıyo ne bılsın daha once gormedıkı :)
Bişi dicem o danteller seni rahtsız etmiyormu :26::26:ben nefret ediyroum
ne yaptı neeeee abovvvvvvvvvvvvvvvvvvv atom gibiiiiiiiiicanım kocam bana kaynar yaptı içiyom başak sanada verimmii acayip içini ısıtı soğuk algınlığına iyi gelir dimi sevinç ama hamişler içermi bilmiyorum..
sesim borozan gibi çıkıyor düzeltir belki...kaynar ne diyorsanız içersinde zencefil,çubuk tarçın,karanfil,havlıcan,var başka bişey varmıydıki:44:isteyen dövülmüş cevizlede içebilir:2::2:
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bende isterimmmmmmmmmmmmm bol cevizli ve tarçunluuuuuuuuuuuuu
Basosss o kadar oldumu o besikler gerci biz 6 sene once 350 almistik uyku setinede 100 tl vermistik
belis marka cok memnunum
dimi cnm teknoloji işte çok net gösteriyor
kendi bebeğinide görür inşallah o zmana alışır bunlara
ne yaptı neeeee abovvvvvvvvvvvvvvvvvvv atom gibiiiiiiiii
dimi cnm teknoloji işte çok net gösteriyor
kendi bebeğinide görür inşallah o zmana alışır bunlara
ne yaptı neeeee abovvvvvvvvvvvvvvvvvvv atom gibiiiiiiiii
bizde belis marka aldık canım odayı ama büyüyen asansörlü beşik aldık çokta uyguna ve çoook güzel tavsiye ederim başakcım
oğluşumu beğenip yorum yapan arkadaşlarım hepinizi öpüyorum teşekkür ediyorum ve olmayanlara tez zamanda bebiş diliyorummmm
kızlarrr ne oldu niye sustunuz yaaa niye kimse bişey yazmıyorrr:2::2::2:
Allah bebişlerini bekliyenlere hayırlı ağrısız sorunsuz doğumlar nasip etsin inşallahhh...
bizde belis marka aldık canım odayı ama büyüyen asansörlü beşik aldık çokta uyguna ve çoook güzel tavsiye ederim başakcım
walla ben pro olmaya calısıorm kredı akrtı bılgılerını gırıom kıtlenıyo sayfa uyuz oldum :SS
kızlarrr ne oldu niye sustunuz yaaa niye kimse bişey yazmıyorrr:2::2::2:
hoşgeldin yeşil güney bebek nasıl ..sende bu taraftansın bilirsin gelenlere kaynar yaptınızmı
prolu olcan yani iyi hadi bağalım hayırlı olsun şimdiden sana kuzum,
bu başakla sevinç nereye kayboldularsa
ne renk hayatımmmmmmmm
senin hayla burnun akıyormu
merhaba canım bilmemmi canım bilirimde bi fırsatını bulupta yapamadım inanki :)
güneyde yatıyor şimdi uyanır ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?