Evine hosgeldin cnm ellerine saglik bende temizlik yapiyomslm kılzar naıslsınızz kızz basak kanepemı aldın reısmlerı nerde eledın mı gecmıse bakamadım
artıkkk evıme cıktım temızlık yaptım etlerımı dogradımmm sımdık otrdumm
sızlerr nasılsınızzzz
hosgeldin dumanncanlarım ben geldim hepiniz için güzel bi bayram olmuştur inşallah... benim için güzeldi:) dinlendim iyi geldi, dönüşte arabayla döndük 9 sattlik yol çok zorladı beni ama dinlenince rahatladım...görüşmek üzere öpüyorum hepinizi...
Cook gecmis olsun hayatimm ohhh sicacik bizde hafta sonu sobamizi kuracazSlm kızlarr
Bn bayramın 2.günü çift yönlü hastalandım
Hem regli oldum hemde fena grip oldum
Ama gezmelerden geri kalmadım :))
Dün gece kocişle geldik ewe
Kendimi dinlenmeye çektimm
Şimdide ıhlamur kaynattım boll limon sıktım koca bi kupada içiyorumm
İsteyen warmıı
Burda bugün yağmur yağıyoooo ama kalorüferler 1haftadır yanıyoo sıcak sıcak yatıyorum çok şkür
Sizler nasılsınızzz
Başakcmm güle güle kullan koltuklarınıı
Bu arada cumhuriyet bayramınızıda kutlarımm
Evine hosgeldin cnm ellerine saglik bende temizlik yapiyomyarisindan cogu bitti
hosgeldin dumanngezgincii karnin burnunda nirelere gittin
ciks ciks ciks
Cook gecmis olsun hayatimm ohhh sicacik bizde hafta sonu sobamizi kuracaz
bende beklerim kestane sefasina
selam kızlarrrrrrrrr iyiakşamlar nasılsınız?
ben iyiyim canım sen nasilsin nasıl gidio hamilelik
iyiiyim cnm şükür güzel gidio hamişliğimaz kaldı merakla bekliyoruz maaile
hadi hayırlısı kuzucummm ...bende hastalanmadim 11 gündür bekliom bebiste yok :-(
kızlar hadi öpüyom hepinizi..Başağım:)hamişlik nasıl canım son aya gelmişsin tatlımm..Allahım yardım etsin canım..
sağlıkla al bebişini kollarına:)bizde resimlerini yolla emi:)
hepinizi çok seviyorum ve laf olsun diye demiyorum gerçekten iyiyim..
saracımmm sevincim moodum pelinim nikocum nazemirimm hepinizi sevgiyle selamlıyomm:)
adını yazamadıklarım kusuruma bakmasın nolur:)
hepinizin kurban bayramını kutluyorum,hayırlara vesile olmasını diliyorum...
aaaaaaaaaaaaa sanada hadi hayırlısı olsun tatlım test yaptınmı dktra gittinmi?niye gelmio?
yaptım cnm negatif kan testini 10 gün önce vermiştim negatifti ondan sonra 2 kez idrar yaptım yine negatif...bekliom hayırlısı bakalım yarın tahlil verebilirsem verecem yine...
anladım tatlım peki neden gecikti acaba?:26:neyse hakkında hayırlısı olsun güzelim herşey gönlünce olsun inşallah hamişsindir
selam canımselam saracım dumancım nasılsınız?
gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin:) güzel taktikler ama dediğin gibi Allah istesin yeter bunların hiç birine gerek bile kalmazMerhaba canlar.. 2 Aylık denemeden sonra 3. ayda hamile kaldım. Çok şükür Allahım a. Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah. Denediğim bir kaç yöntemi paylaşmak istedim. Tabi öncelikle Allahım ol diyecek ki olacak ama herşeyin de bir sebebi vardır değil mi. Şimdi yaptıklarımı yazıyorum inşallah yardımcı olur sebep olur canlar.
1. Kuru incir yumurtlamayı artırıyormuş çok fazla kuru incir uedim. Böyle içine bademi, fındığı doldurdum yedim. Eşime de yedirdim ama onunkinin içine çaktırmadan azıcık polen de koydum.:))
2. Polenle balı karıştırıp sabah kahvaltılarında yedim.
3. Günde 1 tane bebe aspirini içtim, kanı sulandırdığı için rahime kan akışını da hızlandırıyor.
4. Günde 1 tane narı limon sıkacağında sıkıp içtim rahim duvarını sağlamlaştırıyormuş.
Ve en önemli husus:))
Adetinizin ilk gününden 9 gün sayıyorsunuz. 12. güne kadar ilişkiye girmiyorsunuz. 12. günün sabahında diz dirsek pozisyonunda bu çok önemli başınız yastıkta poponuz havada olacak kızlar:)) Ayıp ama ne yapayım ben kavuştum bebişime siz de kavuşun istiyorum. Bu şekilde birlikte olacaksınız. Mutlaka sabahları unutmayın. Sonra sırtüstü yatıp poponuzun altına 1 yastıkla 1 saat yatacaksınız.
14. günün sabahı tekrar aynı şekilde birlikte olacaksınız. 16. GÜNÜN SABAHI, 18. GÜNÜN SBAHI. Kendinizi sıkmayın kasarak yürümeyin. Ben 2 ay boyunca istem dışı belden alt tarafımı sürekli sıktığımı kastığımı kendimce olmayan bebeği tuttuğumu fark ettim. Bu da inanılmaz kasık ağrısı ve bel ağrısı yapıyor. Üstelik adet düzensizliği de yapıyor. O yüzden rahat olun. Burdaki belirtileri okuyup vücudunuzda belirti aramayın. Benim 2. hamileliğim. Tek belirti sık idara çıkma ve ota çöpe ağlamam oldu. Şu an 6 haftalık hamileyim sabah bulantılarım yeni başladı. Baş dönmesi 5. haftada oldu. Yani hemen belirti olmuyor. bedeninizin size oyun oynamasına izin vermeyin. Rahat olun beklemeyin canlar. İnşallah en yakın zamanda hayırlı haberlerinizi alırım. Dua edelim birbirimize. Hepinizi öpüyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?