sende dıkkat etseneaman kesın hasta olurum dıye kanape falan cektımm belım koptuu
gıı senın kaynosun evı kombılımı
ınsallah hayatım ınsallah kan ne zman vermıstın belkı cıkmıtr hastaneyı arasana :26:
yok canım çıkmamıştır sağlık ocagına verdim sabah yarın 1 de cıkacak dedilerde ben 5 gibi arıom öğreniom sonucu dr dan...ama bu sefer aramıcam kendim gidicem yakın zaten...
sonucu aldım kızlarr maalesef negatif bebişim yok...kırmızılar gelsin artık...arabaya bi bindim Rafet El Roman - yaram ne kanar ne kabuk bağlar - senden sonra - 2012 en yeni - YouTube bu çalıo bayağ kötü etti beni...giden bebişime söledim...
sonucu aldım kızlarr maalesef negatif bebişim yok...kırmızılar gelsin artık...arabaya bi bindim Rafet El Roman - yaram ne kanar ne kabuk bağlar - senden sonra - 2012 en yeni - YouTube bu çalıo bayağ kötü etti beni...giden bebişime söledim...
üzülme seray niye üzülüyon vakti vardır, zamanını bekliyodur stres yapma sen
kızlar bayram nasıl geçti? benim 6 gün tatil iyi geldi vala işe başladım bugün sizi özledim bide bennn(
Ewt kombili kaynosun ewisende dıkkat etseneaman kesın hasta olurum dıye kanape falan cektımm belım koptuu
gıı senın kaynosun evı kombılımı
ınsallah hayatım ınsallah kan ne zman vermıstın belkı cıkmıtr hastaneyı arasana :26:
Bugun vetenire gittik temizlendi paklandı bakımı yapıldı oglum geldii hanımlarrrrrrrrrrrrrrrr
Buda sevgili oğluşumm koltuklara çarşaf sedim şimdilikEki Görüntüle 542054
Ayyy gozunaydin cnm oglunda tatliymis:18:maasallah :18:
:18:bir yerleri kemirirse parcalarsa felan ben hec korkmamda :18:
Cocuk olsun daha az zararli en azindan cok.cok kaka yapar kusar felanyok parçalamıyor ama gunde 2 kere dışarı çıkıcak Öff bir hayvan sever olarak itirfaf ediyorum şimdiden Korktum yoruldum:18::18::18::18:
aman napım yaa çocuk olsunmu
kızlarr bugun sol kasıgım acayıp agrıyo ozellıkle ıdrar yaparken neden olabılır:44::44::26::26:
Cocuk olsun daha az zararli en azindan cok.cok kaka yapar kusar felanzaten gebelikte cok.onerilmiyor ayni ewde felan poffff isin zor yaaaa
ay bol bol kaka ve kusmuk
İnternette 4 aylık bebeklerın yanına doverman bırakıyorlar köpek önemli ya ama zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?