Slm kızlarr
Bn bayramın 2.günü çift yönlü hastalandım
Hem regli oldum hemde fena grip oldum
Ama gezmelerden geri kalmadım :))
Dün gece kocişle geldik ewe
Kendimi dinlenmeye çektimm
Şimdide ıhlamur kaynattım boll limon sıktım koca bi kupada içiyorumm
İsteyen warmıı
Burda bugün yağmur yağıyoooo ama kalorüferler 1haftadır yanıyoo sıcak sıcak yatıyorum çok şkür
Sizler nasılsınızzz
Başakcmm güle güle kullan koltuklarınıı
Bu arada cumhuriyet bayramınızıda kutlarımm
a.s canım bende aynen bayramın birinci günü adet oldum
akşamınada grip oldum hala iyileşemedim :2:
ama buna rağmen gezmelerden geri kalmadım bende
Karıya bak bu satte kalkıyorHayirli sabahlarhayla cok uykum var
selam saracım dumancım nasılsınız?
a.s canım bende aynen bayramın birinci günü adet oldum
akşamınada grip oldum hala iyileşemedim :2:
ama buna rağmen gezmelerden geri kalmadım bende
iyiyim canım sen nasılsın
BAŞAKKK asansörlü beşiğin resmini koymuşsun biizmkide böyle işte ama pembiş beyazçekmeceleri filan geniş kullanışlı baya ondan aldır kız...
selam canımtşk ederim ben iyim sen nslsn? maşallah oğlanı büyütmüşsün az kalmışş ne güzel...
kırmızı istemştim ben. ama aldıkalrımızın ne renk olduğunu bilmiyorum:101:Ne renk aldiniz fusya guzeldiii portlekk
et dogruyorduk herhalde
ewet haklisin is guc ugrasiyolar zaar
herkes senin gibi bosmu
ben perde yikiyom cam siliyom
camasir dolu is var
tşk ederim nazocum daha güzelleri senin olsunbende evime geldim ama daha kendime gelemedim
okadar gezdimki ayağımın altı su toplamış nasıl acıyor
birde okadar gezemeyede yarım kilo vermişim
başak kanapelerini güle güle kullan darısı istediğin beşiği aldırmana
tşk ederim cnm resmini koymadm gelince koyarım inş........slm kılzar naıslsınızz kızz basak kanepemı aldın reısmlerı nerde eledın mı gecmıse bakamadım
sağol bebeğimmmmmoooooooo kanepeler alınmış güle güle kullanın altınızda eskisin
beşiğide alsınlar artık çocuk doğdu doğacak hala bi yatağı yoksöyle bari almayacaksanız ben alıcam de olmuyo böyle de
çok sağol ablacm evet haklısın bu yönden bakmak çok güzel kısmetiyle geliyo gerçektenmerhaba kızlar
başak koltuklarını almışsın güle güle kullan canım
bak bebeğin kısmetiyle geliyo
tşk ederim cnm daha iyisi senn olsn............sanada geçmş olsun hastaymşsn cnmSizler nasılsınızzz
Başakcmm güle güle kullan koltuklarınıı
Bu arada cumhuriyet bayramınızıda kutlarımm
sağol hayatımmmmmmm inşallah hakkında hayırlısı olurrrrrrrslm kızlar hosgelmissiniz sefalar getirmissiniz;-) ben hala hastalanmadim basakcim..buarada koltukların hayırlı olsun ege bebek uğurlu geldi kismetiyle gelio bak...üzerinde tepinsin o koltukların insallahhhh...
kizlarrrrrrrr yarın iş gorusmesine gidiom kayinbabamin çalıştığı noterlige dua edin bana
kızlarrrrr yarın işe başlıorum deneme süresinde olcam ama devam eder Allah ın izniyle...benim gibisinimi bulcaklarrbuarada sabah kan tahlili verdim bakalım sonuç bugün cıkarsa 5 gibi alırım...
kıymalı makarna salata çorba canım iş çok vallagünaydın kızlarr
sevınc bugun ne pısırecenn:44::44::44::44:
hayırlı olsun canımkızlarrrrr yarın işe başlıorum deneme süresinde olcam ama devam eder Allah ın izniyle...benim gibisinimi bulcaklarrbuarada sabah kan tahlili verdim bakalım sonuç bugün cıkarsa 5 gibi alırım...
cok yoruldum ya belım nasıl agrıyo naılsa kırmızlar gelecek dıyeee bos bı odam vardı orayo oturma odası yaptım
yenı işin hayırlı olsun canımm ınsallah gebesındır
kızlar odun kömür geldi işçilerin başındayım merak etmeyin diyimde çıkiim dedim
çok saol belinaycımm...inşallah wallaa artık kesin bi sonuç almak istiom belirsizlik mahvedio...işimle beraber bebişde gelse keşke...Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhh
kıymalı makarna salata çorba canım iş çok valla
hayırlı olsun canım
dikkat etsene kadın töbe töbe gerçi diyene bak
kızlar odun kömür geldi işçilerin başındayım merak etmeyin diyimde çıkiim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?