Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

a.s canım bende aynen bayramın birinci günü adet oldum
akşamınada grip oldum hala iyileşemedim :2:
ama buna rağmen gezmelerden geri kalmadım bende

kızlar ne alemdesiniz bu aralar dügün telaşemiz var ksra bakmayın sizlerle ilgilenemiyorm ama söz aklımdasınız sonra görüşrüz namazı kılıp karşı daireye geçicem bugün 1 çval yane 20 kiloda öle var 70 kilo un böreklik açılıcek sonracıma yarın sütlaç dolmalar sarılıcek perşembe kadınlara yemek verilicek benim evde yengemin evde verilicek alt katta erkeklere verilicek cma kına var cumartesi kız tarafında yemek var pazar dügün var ben kaçtım sonra sevişiriz anam aglıcek bu hafta ne yaparım allah bilirsonra görüşrüz

BENDE İYİYİM CNM SAĞOL EWET HAYIRLISIYLA BÜYÜYO ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI TATLIM SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ EVCEK

Ne renk aldiniz fusya guzeldiii portlekk

et dogruyorduk herhalde

ewet haklisin is guc ugrasiyolar zaar
herkes senin gibi bosmu
ben perde yikiyom cam siliyom
camasir dolu is var
kırmızı istemştim ben. ama aldıkalrımızın ne renk olduğunu bilmiyorum:101:

bayramdan önce yapmadnmı temzlik
evine kimse gelmesn diyede gezmelere gitin nasıl kirlendiyse evin
tşk ederim nazocum daha güzelleri senin olsun
ayakınada geçmş olsun Allah başka dert vermesin
slm kılzar naıslsınızz kızz basak kanepemı aldın reısmlerı nerde eledın mı gecmıse bakamadım
tşk ederim cnm resmini koymadm gelince koyarım inş........
oooooooo kanepeler alınmış güle güle kullanın altınızda eskisin
beşiğide alsınlar artık çocuk doğdu doğacak hala bi yatağı yok söyle bari almayacaksanız ben alıcam de olmuyo böyle de
sağol bebeğimmmmm
istediğim beşiki alcam merak etme:13nlar almazsa kendm alcam
merhaba kızlar

başak koltuklarını almışsın güle güle kullan canım

bak bebeğin kısmetiyle geliyo
çok sağol ablacm evet haklısın bu yönden bakmak çok güzel kısmetiyle geliyo gerçekten
Sizler nasılsınızzz
Başakcmm güle güle kullan koltuklarınıı
Bu arada cumhuriyet bayramınızıda kutlarımm
tşk ederim cnm daha iyisi senn olsn............sanada geçmş olsun hastaymşsn cnm
sağol hayatımmmmmmm inşallah hakkında hayırlısı olurrrrrrr

Son düzenleme:
kızlarrrrr yarın işe başlıorum deneme süresinde olcam ama devam eder Allah ın izniyle...benim gibisinimi bulcaklarr buarada sabah kan tahlili verdim bakalım sonuç bugün cıkarsa 5 gibi alırım...

cok yoruldum ya belım nasıl agrıyo naılsa kırmızlar gelecek dıyeee bos bı odam vardı orayo oturma odası yaptım

kızlarrrrr yarın işe başlıorum deneme süresinde olcam ama devam eder Allah ın izniyle...benim gibisinimi bulcaklarr buarada sabah kan tahlili verdim bakalım sonuç bugün cıkarsa 5 gibi alırım...

yenı işin hayırlı olsun canımm ınsallah gebesındır

günaydın kızlarr

sevınc bugun ne pısırecenn:44::44::44::44:
kıymalı makarna salata çorba canım iş çok valla
hayırlı olsun canım
cok yoruldum ya belım nasıl agrıyo naılsa kırmızlar gelecek dıyeee bos bı odam vardı orayo oturma odası yaptım

dikkat etsene kadın töbe töbe gerçi diyene bak

kızlar odun kömür geldi işçilerin başındayım merak etmeyin diyimde çıkiim dedim

yenı işin hayırlı olsun canımm ınsallah gebesındır

çok saol belinaycımm...inşallah wallaa artık kesin bi sonuç almak istiom belirsizlik mahvedio...işimle beraber bebişde gelse keşke...Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhh

kızlar odun kömür geldi işçilerin başındayım merak etmeyin diyimde çıkiim dedim

sende dıkkat etsene aman kesın hasta olurum dıye kanape falan cektımm belım koptuu

gıı senın kaynosun evı kombılımı

çok saol belinaycımm...inşallah wallaa artık kesin bi sonuç almak istiom belirsizlik mahvedio...işimle beraber bebişde gelse keşke...Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhh

ınsallah hayatım ınsallah kan ne zman vermıstın belkı cıkmıtr hastaneyı arasana :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…