Kabuklu bademdir o tasla zor kirilir sifa olsun test yapmadinmi ayyy insallah hamissindir cnm
Buzzzz cnmm suyu kovaya doldurup oyle giriyom bide benim sokakta hamam var cok soguklarda oraya gidiyommmm
kuzucum dur bi rapor verim ozamangeçen çarşamba gittik seyhan uygulamaya kan verdik eşimle gitik doktora tek düşüğüm var dedim hiç itiraz etmedi tamam bi araştırılsın dedi kan pıhtılaşması bidegenetiğimize bakılacakmış işte bir ay sonra çıkar dedi çok şükür onu hallattim sonucu bekliyoz buarada adet olmayı bekliyorum 10 gündür karnı kasığım ağrıyor ama hastalanmadım ara ara bulantım oluyor dün eşime test aldırdım hamilede değilim anlamadım bu karın ağrısı mide bulantısı neyin nesi kafayada takmıyorumki psikolojik belirtiler yaşıyorum deyim anlamadım kuzucum bekliyorum işte
Ewet cnm aysundan aldim hberi hayirlisi olsun bakalim. Usutmus felan olabilirmisin bendede mide bulantisi varrr ama daha bataa coook var sanirim usuttummm hakkimizda hayirlisi cnm haa soyle girince kimse olmasa bile sen raporunu yazz okuruk bizde
yapmadım test aplaa 28 gunde bı adet goruyorum 2 aydr falan yanı erken gelıyo gecen ay 4 olmustum oyuzden bugune kadar bekledım testde yapmayacam
adını bılmıyorum kıramadıkkk ne yapcaz bılmıyom :26:
selam kızlar..
bengisu hoşgeldin cnm.
nasılsınız nasıl geçti gününüz? ben çok yoruldum bugün, bebiş için dolap aldık, yani bebek dolabı sayılmaz normal 3 kapılı bi dolap kendi odamıza koyucaz... dünde birsürü ıvır zıvırını tamamladım..şimdi acil olarak pijama filan almam kaldı hastane çanyası için... 1 tane alsam yetmezmi sizce kızlar yaaa?? çok pahalı sabahlıklı takımlar, vermek istemiyorum birsürü para...yedek de sabahlıksız alırım diyorum artık napım dimi idare ederim...
Cnm bir kac gun bekle bakalim acele etme test i in insalla gebesindirr
Cnm bir ucu sivriyse ve cok sert kabukluysa bademdir o
Hayirli olsun cnm gule gule kullan cnm yedekli pijama sartt sabahlikli bir tane al digeri sabahliksiz olsun onden dugmeli emzirmek icinn pamuklu olsun usume kisa gelecek dogum
heralde ondan yoksa daha zannetmiyorumki hamile olim allah ım herkese en hayırlı zamanda versin inş.....tamam kuzucum yazarım sende temizlik yzpmışın canın çıkmıştır ama evine şöle bi bakınca ooohhhh iyikide yapmışım demişindir
kırmasaydım resmını atardım cevız gıbı cevız degıl erık gıbı erık de degıl bademmı ne anlamdım kabugu kırıldı parcalanmadı toz halıne getırecekmısım getırmedık ronda cektık yokk ıcınden cıkan badem gıbı bısey kayısı cekırdegı ımakanı yok kırılmadıı:26::26::26:
yapmıyacam abla test hıcc bı belırtım yokk cunkuu
2 tane koysam çantaya olur dimi? gecelik almamaya karar verdim, nasıl olsa sezeryan olcak alttan muayene filan olmaz... ne kadar pahalı bu pijama takımları yahuuu, netten bakıyorum bedenimi de tahmin edemiyorum büyük-küçük olur diye... adam gibi 1 tane satan mağazada bulamadım..
pıhtılaşma old.için dr en başından epidural sezeryan yapıcaz dediniye sezaryan canım
gımsaya baksana kompedana bıde netten pıercardıne bak canımm
Sor.a durucum ama sobada isindimm yeni halilarimida serdikk misss oldu missss
Beklerim birgun enisteyide alda gel kocam iyi adamdir bahsettim biyod
canım hamile olma ihtimali mi var??? ayy hadi inşallah öylesindir
pıhtılaşma old.için dr en başından epidural sezeryan yapıcaz dedi
gimsada öyle hamile pijama varmıdırki cnm? batıkenttekinde olabilir ama dimi,bak oraya bi bakayım.... piercardine baktım ama netten emin olamıyorum beden olmazsa filan uğraşamam tekrar değiştirmek için..
sobayı yaktınız mı hava orda cokmu sogukk ohh sımdık sıcacık sobaa
sanmam canım ya hıc bı belırtım yokgenelde duzenlı olurum bı ka gun erken gelır sadece daha tık yok
Sor.a durucum ama sobada isindimm yeni halilarimida serdikk misss oldu missss
Beklerim birgun enisteyide alda gel kocam iyi adamdir bahsettim biyod
canım bugun bız baktık oyle bı gozume carptı kıslık gelmıss batıkenttekını bılmıyorum orda varmıdır burda vardı pıercardıne ben uye oldum satıs ıcın degılde kendı alısverısımı ordan yapıyrm gelısıne almak ıcın oyuzden dedım canım
zaten öyle belirti olmayan ayda gelirhayırlısı olsun yaa
sincandaki gimsayımı diyosun sen? bi bakayım ya ne kaybederimki dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?