Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inaşşah gelır canım ya pek umudum yok hatta ıcımde acaba bıle yok
evet canım ust katı camasır pıjama varya gozum carptı benımdee hatta 30 tl falan dı fıyatları bıde kompedan varya buyuk oraya bakk sırf camasırcı
Merhabayın nassınız sevinç aplam
Başak aplam telaşe girdi artık gelcek bebişimiz![]()
belinaysu 40 gün meryem suresi okusana canım.... bebek isteyenler filan yapıyo, ben ilk hamile oldugumu duyunca okumuştum 40 gün...
kızlar iyi geceler size görüşmek üzere kendinize iyi bakın.
aaa bak kompedana da bakabilirim.30 tl uygunmuş valla 2.pijamayı ordan alabilirim.kız baktıklarım 120-180 arasında değişiyo noluyo oldum
aaa bak kompedana da bakabilirim.30 tl uygunmuş valla 2.pijamayı ordan alabilirim.kız baktıklarım 120-180 arasında değişiyo noluyo oldum
Merhabayın nassınız sevinç aplam
Başak aplam telaşe girdi artık gelcek bebişimiz![]()
ankara çooook güzel güneşli bugünnnhepimiz için güzel bi pazar olsun kızlaaaarrrrr
![]()
evet cnm park beşik için yırtıyorlar kendilerini200 e park beşikmi alıyo kız yoksaa?o fiyata anca onlar varda :26:
bana tekrardan iş hatunu yazabilirsin![]()
gimsada öyle hamile pijama varmıdırki cnm? batıkenttekinde olabilir ama dimi,bak oraya bi bakayım.... piercardine baktım ama netten emin olamıyorum beden olmazsa filan uğraşamam tekrar değiştirmek için..
canım hosgeldınn ıyısın ınsalahh ben asılamaya basladım daha dogrusu ıgnelere basladık asılamam olck 10 gune.. sen neler yaptın
Hadis hosgeldin cnm kizz kedi bizim kizimiz herkesin terciblerini sorgulamak bize dusmez hayatim
Tanimadivin bilmedigin birisi hakkinda hele hic olmaz baskalarinin hayatina karisamayiz dimi iraz agir olmus bu yorumun..
Hadiskooo hoşgldinnn nbrr
Sewinçç cnm nasılsınnn
Akşama nişan war bnde kuaföre gitcm birazdan hazırlanıcam
Ayy ama hala düzülemedimm yaaa bi atamadım şu hastalığıı üstmdnn
Günaydın güzel anneler günaydın bebeişini bekleyen Sayın anneler allah hepinize Deva versin Hepinizin gönlüne göre versin
Bugün yasin okuycam evime kendime tek başıma sizler içince Hepiniz için bir kere okuycam allahım kabul eder inşallah ,Dualarım sizinle
Hepinizin çocuk aşkını söndürmeyi nasip etsin allahım kızlı, erkekli çoluk çocuk sahibi olmayı nasip etsin
Hepinizi çok sevdim seviyorum Gönlümle dua ediyorum sizinle konuşmak iyi geliyor bana muhappet, ama Dertlerinizide okuyorum bilgim çok olmaadıgı için yorum fazla yapmıyorum ama HEpinizi çoooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorumm![]()
![]()
![]()
begüm cüm cnm verdiğin linkte çıkıyosun ama arkadaşlık yolllanmıyo ne iş anlamadım yaaaaaa:26::26::26::26::26: