iiim canımmm inşallah seninde aşılaman iiii giderrr güsel haberlerle olsun bugün hazırlanıom ist a gitçem inşşş
canım benimmm yorum okurken gördümmm biri daha kim bilmiorummm aynı evde yaşıo gibi yazınca dedim ne ki sorgulaamak tabi bana düşmezz şimdi sana soruorum canım bizim konumuz evlilikte hamişlikmi yoksaa başka bi konumuuu bana ters geldiiii okadar bu da benim düşüncemmm
hoşbulduk bebemmm hastaymışsın geçmiş olsun umarım hemen geçerrr
cnm doğum yapacağın hastane zaten kendi elbisesini vermiyomu? ben o yüzden almıycam gecelik tarzında... ama uygunmuş lohusa pijaması sabahlıgı da varmı? resmini koysana bi bakamkız ben 80e aldım loğusa pijamamı çok güzel bitane bide teyzoşum almış 3lü takım o 2si yeter bana zaten bitek doğumda giymeye elbise şeklinde alcam onuda kolay bulurum
evet hep güzeldirrrankara ankara güz........
işendim yazmaya, ama ankara hep güzeldir
hahaha alemsin başak:) bencede kötüsünden alacaklarsa almasınlarrevet cnm park beşik için yırtıyorlar kendilerini
fakat lakin ne yazıkki reddettik tekliflerini
park beşike kendileri girip yatsın
Allah pişman ettirmesin cnm
bakıcam bende kışıklarda gelmiştir illakihe kız gimsaya annemde bakmş hatta bana resmini yollamş harika hamiş pijaması vardı üzerinde biberon vs bebek konulu resimler
hatta emzirme cebide varmşama yazlıktı alamadık o yüzden
aa koyda bakalım resimlere kızzz özledim seniiiirapor veriyim dedim
çok şükür dügünümüz bitti:123::123:
bende bittim bu arada:111::111:
faceye resimlerimi koyucem herkez bana aşık oldu ay ne güzel oldun dedi durdu
eşimle dans ettikben beceremem desemde olay birden gelişti dügün sayibi yani eşimin yengesi elimden çantayı çekti hadi oglumla dans et dedi okadar kalabalıktıki ne oldugumu şaşırdım kardeşim ben anlamıyorum bu danstan he durduguın yerde dönüyosun hele halay olsun otynama olsun kendine eziyet ben anlamam bu olaylardan yaw
şimdi raporuma geliyor özlemişsinizdir rapor vermemi öhü öhü
yatagımı toplucem etrafı düzelticenm
sil süpür toz al
yemek yapıcem
misafir alıcem akşama
ütü çamaşır var wc ilaçlıcem bulaşıkları doldurucem dolabaanlıcagınzı 3 saatte ev işinden yemektende 2 saatte çıkamam
menüde
karnıyarık
nohutlu prinç pilavı
çorbada tarhana yaparım herhalde düşünmedim
vişte hoşafım var
tatlıda tavuk gögsü yapıcem
salata yogurt temem
sizlerde ne var ne yok görüşmeyeli yoklugum belli olmamış zaten
Slm kızlarrr
Nasılsınızzz
Begümcümm faceni msjla gönderde bakalım saçların nasıl olmuşşş
Allah razı olsuniyi yürekli bi kıza benziyosun Allah gönlüne göre versin kedicik
yok kız iki gündür çok iyi hava dün çük yorulduk banyo felan yaptık üşüdüm hemde sobayı deneme amaçlı yaktıksobayı yaktınız mı hava orda cokmu sogukk ohh sımdık sıcacık sobaa
sanmam canım ya hıc bı belırtım yokgenelde duzenlı olurum bı ka gun erken gelır sadece daha tık yok
iyiyim hayatım sen nasılsın ne telaşı kız garfield gibi yatıyordur o telaşe felan girmez bizi sokar o girmezMerhabayın nassınız sevinç aplam
Başak aplam telaşe girdi artık gelcek bebişimiz
kaaaaaaammmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiillllllllllllleeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
uyunurmu bu saaaattteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben hortladıııııımmmmmmmmmmmmmmmm
yok hergün bakıyom açıklamamış bende kaşlarımı alacam bekliyom sana benzedir çirkin böcük oldumtüy yolma tarihi verildimi kadın paylaş burda
ben aycanın bloğunu kaybediyorum hep
Günaydın güzel anneler günaydın bebeişini bekleyen Sayın anneler allah hepinize Deva versin Hepinizin gönlüne göre versin
Bugün yasin okuycam evime kendime tek başıma sizler içince Hepiniz için bir kere okuycam allahım kabul eder inşallah ,Dualarım sizinle
Hepinizin çocuk aşkını söndürmeyi nasip etsin allahım kızlı, erkekli çoluk çocuk sahibi olmayı nasip etsin
Hepinizi çok sevdim seviyorum Gönlümle dua ediyorum sizinle konuşmak iyi geliyor bana muhappet, ama Dertlerinizide okuyorum bilgim çok olmaadıgı için yorum fazla yapmıyorum ama HEpinizi çoooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorumm
Ok tatlımmtamam cnm atıyorum.. ben ıyı gbıyım sen nasılsn tatlım.. bıraz gergınım aadettenmıdır nedır bıde yarın kontrle gtcem yumoslar ıgneyle buyumusmu dıye o yuzden sanırım boyleyım
ben cokk sıkıldım yaaaaaaaaa kırmızılarda gelmedıııofffffffffffffff
Ok tatlımm
Rahat olmaya bak cnm kafanı dağıt başka şeylerle meşgul ol bu günlerde stres yapmaya gelmez
Cnmm yaa bi test yapsanaa hepimiz rahatlıyalım
Hem uzun zamandır hamiş hbride alamadık
Seninle sewiniriz inşallahh
Ok tatlımm
Rahat olmaya bak cnm kafanı dağıt başka şeylerle meşgul ol bu günlerde stres yapmaya gelmez
Cnmm yaa bi test yapsanaa hepimiz rahatlıyalım
Hem uzun zamandır hamiş hbride alamadık
Seninle sewiniriz inşallahh
dogru dıyosun cnm begendınmı rengını sacımın bna bırz tuhaf geldı ama :) sende cok guzelmıssn :)
ne renk boyadın canım bende kırmız kartı yıyence boyayacamm
begendıgın butun fotolar nerdeyse bakır rengı cnm oyleydı 4 sendır 4 ay once kahveye boyamstm sımdıde tamamen kendı rengı oldu kapkara geldı bana ama :)
bende ballı kahve sanırım o renge baktım cok guzel duruyodu
MERHABALAR KIZLARRRRRRRRRRRRR nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?