Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

insallah cnm ıyı olur sonuc.. gel gel ıstanbulda hava guzel masallah :)

kız ben 80e aldım loğusa pijamamı çok güzel bitane bide teyzoşum almış 3lü takım o 2si yeter bana zaten bitek doğumda giymeye elbise şeklinde alcam onuda kolay bulurum
cnm doğum yapacağın hastane zaten kendi elbisesini vermiyomu? ben o yüzden almıycam gecelik tarzında... ama uygunmuş lohusa pijaması sabahlıgı da varmı? resmini koysana bi bakam
ankara ankara güz........

işendim yazmaya, ama ankara hep güzeldir
evet hep güzeldirrr

evet cnm park beşik için yırtıyorlar kendilerini

fakat lakin ne yazıkki reddettik tekliflerini

park beşike kendileri girip yatsın

Allah pişman ettirmesin cnm
hahaha alemsin başak:) bencede kötüsünden alacaklarsa almasınlarr

he kız gimsaya annemde bakmş hatta bana resmini yollamş harika hamiş pijaması vardı üzerinde biberon vs bebek konulu resimler
hatta emzirme cebide varmş ama yazlıktı alamadık o yüzden
bakıcam bende kışıklarda gelmiştir illaki

aa koyda bakalım resimlere kızzz özledim seniiii

sobayı yaktınız mı hava orda cokmu sogukk ohh sımdık sıcacık sobaa

sanmam canım ya hıc bı belırtım yok genelde duzenlı olurum bı ka gun erken gelır sadece daha tık yok
yok kız iki gündür çok iyi hava dün çük yorulduk banyo felan yaptık üşüdüm hemde sobayı deneme amaçlı yaktık iliklerime kadar ısındım
Merhabayın nassınız sevinç aplam

Başak aplam telaşe girdi artık gelcek bebişimiz
iyiyim hayatım sen nasılsın ne telaşı kız garfield gibi yatıyordur o telaşe felan girmez bizi sokar o girmez
kaaaaaaammmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiillllllllllllleeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

uyunurmu bu saaaattteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ben hortladıııııımmmmmmmmmmmmmmmm
delimisin kadın bu saatte
tüy yolma tarihi verildimi kadın paylaş burda

ben aycanın bloğunu kaybediyorum hep
yok hergün bakıyom açıklamamış bende kaşlarımı alacam bekliyom sana benzedir çirkin böcük oldum

aminnnnnnnnnn hayatımmm Allah hepimizin gönlündeki muradı versin

tamam cnm atıyorum.. ben ıyı gbıyım sen nasılsn tatlım.. bıraz gergınım aadettenmıdır nedır bıde yarın kontrle gtcem yumoslar ıgneyle buyumusmu dıye o yuzden sanırım boyleyım
Ok tatlımm
Rahat olmaya bak cnm kafanı dağıt başka şeylerle meşgul ol bu günlerde stres yapmaya gelmez
ben cokk sıkıldım yaaaaaaaaa kırmızılarda gelmedııı offfffffffffffff

Cnmm yaa bi test yapsanaa hepimiz rahatlıyalım
Hem uzun zamandır hamiş hbride alamadık
Seninle sewiniriz inşallahh

yapmam canım hep erken oluydum belkı bunda gec olcksamm bı belırtım hıc bısey yok agrım sızım bıle

dogru dıyosun cnm begendınmı rengını sacımın bna bırz tuhaf geldı ama :) sende cok guzelmıssn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…