Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

AY AY AY AY AYYY çok tşkrler bebeğim

ya kızlar benim göğüslerimin ucu çok sızlamaya başladı hayırdır inşallah?regl öncesi sendroma mı yorsam ki :26:

kısss hamişmisin yoksammmm regl öncesi memişlerinin ucu sızlamaz bu hamişlik belirtisiiiinezamandı senin batın bakimmmm
ayy hadi kuzum sen hamiş ol bize moral olsun ayağınıda sürü ama arkası kesilmesin bizde gelelim arkandann

güzel adlı arkadaşım başak
benim batım 11 ocaaaaaak daha çok var ama eklicem demişsin ya 15 ine kadar olanı yazayım didim

benim normalde göğüslerim adet olmadan 1 hafta 10 gün önce ağrımaya başlardı...hamile kalmadan önce 15 gün öncesinden başlamıştı...vede çookkkk acıodu...

3 ocak batım canım daha çok var yaa inşallah belirtidir balım ya geçen ay yoktu böyle bişey şimdi ucları yanıyo sızlıyo acaip bi his var değdim demin istemeyerek acıdı çokkkkk allah allah

benim normalde göğüslerim adet olmadan 1 hafta 10 gün önce ağrımaya başlardı...hamile kalmadan önce 15 gün öncesinden başlamıştı...vede çookkkk acıodu...

benim de ağrır reglimden 1 hafta önce başlar ama komple içi ağırır uçları bu kadar ağırmazdı şimdi sağda solda kenarlarda bi ağrı yok uçları sızlıyo allahım dinlemek istemiyorum kendimi umutlanmak ve kaptırmak istemiyorum al bu fikirleri aklımdan offff

benim gibi salıver gitsin takıyonuz o sütkenleri ahhh sızladı vah sızladı sal gitsin bacıııııımmmmm

3 ocak batım canım daha çok var yaa inşallah belirtidir balım ya geçen ay yoktu böyle bişey şimdi ucları yanıyo sızlıyo acaip bi his var değdim demin istemeyerek acıdı çokkkkk allah allah

hımmm senden umutlanmaya başladım ben canım
yoksa 2012 ocağın ilk hamişi senmi olacan
ayyy hadiii inşallah tatlımmm hamişsindirrr:119:

myhoscum anam bende gidiyorum epilasyona genital bölege koltulaltı ve dudak üstü 3. seansım yarım 40 günde bir gidiyorum ama çokkkkkkkk acıyor sen ne yapıyon acımıyor mu

düşünme tatlım hiç bişe demesi kolay biliorum ama yinede takmamaya çalış...inşallah güzel haberler vereceksin burda bize...

hımmm senden umutlanmaya başladım ben canım
yoksa 2012 ocağın ilk hamişi senmi olacan
ayyy hadiii inşallah tatlımmm hamişsindirrr:119:

balım kaptırmak istemiyorum kendimi inşallah öyle olurum inşallah

myhoscum anam bende gidiyorum epilasyona genital bölege koltulaltı ve dudak üstü 3. seansım yarım 40 günde bir gidiyorum ama çokkkkkkkk acıyor sen ne yapıyon acımıyor mu

canım lazerin cinsi ne soğutmalı lazer benimki acı oluyo ama normal lazer kadar değil canım hava soğutmalı orası uyuşuyor hissetmiyorum sonrasında biraz acıyor okadar

balım kaptırmak istemiyorum kendimi inşallah öyle olurum inşallah

evet tatlım fazla kaptırma kendini gerçekten sonra olmazsa (inşallah olursun) çok üzülüyor insan
Allah gönlüne göre verir inşallah canım benimmm
ama ben seni takipteyim artık umutlandım bikere

canım lazerin cinsi ne soğutmalı lazer benimki acı oluyo ama normal lazer kadar değil canım hava soğutmalı orası uyuşuyor hissetmiyorum sonrasında biraz acıyor okadar[/QUOTE]

benimki de soğutmalı ama uyuşcak kadar kalmıyom ki 10 dk sürmüyor hepsi dayanamayıp derecesini düşürüttüyom bu sefer dökülmücek hepsi diye üzülüyürum kaçıncı senin gidişin

güzel adlı arkadaşım başak
benim batım 11 ocaaaaaak daha çok var ama eklicem demişsin ya 15 ine kadar olanı yazayım didim
aldım tamam annesinin koca totolusuuuuu
benim gibi salıver gitsin takıyonuz o sütkenleri ahhh sızladı vah sızladı sal gitsin bacıııııımmmmm
:90: anamızdan örnek alalım
atalım sütkenleriiiiiiiiiiii:92:
takın sopanın ucuna sallayın gitsin

Son düzenleme:
evet tatlım fazla kaptırma kendini gerçekten sonra olmazsa (inşallah olursun) çok üzülüyor insan
Allah gönlüne göre verir inşallah canım benimmm
ama ben seni takipteyim artık umutlandım bikere

ayyy bende umutlandım beni bekleyin anacımmm

benimki de soğutmalı ama uyuşcak kadar kalmıyom ki 10 dk sürmüyor hepsi dayanamayıp derecesini düşürüttüyom bu sefer dökülmücek hepsi diye üzülüyürum kaçıncı senin gidişin

benim son 2 seansım kaldı canım genitalde diğerleri bitti 1 yıldır gidiyorum kaymak olduk kaymak

:90: anamızdan örnek alalım
atalım sütkenleriiiiiiiiiiii:92:
takın sopanın ucuna sallayın gitsin

kız ben takmazsam daha fena acır sağa sola sallandıkça zati sızlıyo kazak atlet değdikçe ucuna elektrik çarpar alim allah olmaz yok yok

selamlar nasılsınız bakalım inşallah bunalımdan çıkmışsınızdır bugünde bunalım takılmayın bak
ben bi geçmişe bakayım geleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…