AY AY AY AY AYYY çok tşkrler bebeğim
ya kızlar benim göğüslerimin ucu çok sızlamaya başladı hayırdır inşallah?regl öncesi sendroma mı yorsam ki :26:
dolmanın içine kuyruk yağıyla nohut mu o nasıl dolma ya:120:
ayyy bilmiom wallaa...bizim aşçılara özgü sanırım...bende ilk burda gördümm...
canım batım 3 ocak regli belirtisi için de daha erken aslında ama çok sızlamaya başladı gerçekten az önce yanlışlıkla dokundum aklım çıktı
manolyaların en güzeli hacerim...
bebeğini beklersin bilirim...
çok yakında bebeğin
vuracak karnına sevin....
inşallah beğenirsin hacerimm
kısss hamişmisin yoksammmm regl öncesi memişlerinin ucu sızlamazbu hamişlik belirtisiiii nezamandı senin batın bakimmmm
ayy hadi kuzum sen hamiş ol bize moral olsun ayağınıda sürü ama arkası kesilmesin bizde gelelim arkandann
benim normalde göğüslerim adet olmadan 1 hafta 10 gün önce ağrımaya başlardı...hamile kalmadan önce 15 gün öncesinden başlamıştı...vede çookkkk acıodu...
benim gibi salıver gitsin takıyonuz o sütkenleri ahhh sızladı vah sızladı sal gitsin bacıııııımmmmm
3 ocak batım canım daha çok var yaa inşallah belirtidir balım ya geçen ay yoktu böyle bişey şimdi ucları yanıyo sızlıyo acaip bi his var değdim demin istemeyerek acıdı çokkkkk allah allah
benim de ağrır reglimden 1 hafta önce başlar ama komple içi ağırır uçları bu kadar ağırmazdı şimdi sağda solda kenarlarda bi ağrı yok uçları sızlıyo allahım dinlemek istemiyorum kendimi umutlanmak ve kaptırmak istemiyorum al bu fikirleri aklımdan offff
hımmm senden umutlanmaya başladım ben canım
yoksa 2012 ocağın ilk hamişi senmi olacan
ayyy hadiii inşallah tatlımmm hamişsindirrr:119:
myhoscum anam bende gidiyorum epilasyona genital bölege koltulaltı ve dudak üstü 3. seansım yarım 40 günde bir gidiyorum ama çokkkkkkkk acıyor sen ne yapıyon acımıyor mu
balım kaptırmak istemiyorum kendimi inşallah öyle olurum inşallah
aldım tamam annesinin koca totolusuuuuugüzel adlı arkadaşım başak
benim batım 11 ocaaaaaak daha çok var ama eklicem demişsin ya 15 ine kadar olanı yazayım didim
:90: anamızdan örnek alalımbenim gibi salıver gitsin takıyonuz o sütkenleri ahhh sızladı vah sızladı sal gitsin bacıııııımmmmm
aldım tamam annesinin koca totolusuuuuu
:90: anamızdan örnek alalım
atalım sütkenleriiiiiiiiiiii:92:
kaın sopanın ucuna sallayın gitsin
evet tatlım fazla kaptırma kendini gerçekten sonra olmazsa (inşallaholursun) çok üzülüyor insan
Allah gönlüne göre verir inşallah canım benimmm
ama ben seni takipteyim artık umutlandım bikere
benimki de soğutmalı ama uyuşcak kadar kalmıyom ki 10 dk sürmüyor hepsi dayanamayıp derecesini düşürüttüyom bu sefer dökülmücek hepsi diye üzülüyürum kaçıncı senin gidişin
:90: anamızdan örnek alalım
atalım sütkenleriiiiiiiiiiii:92:
takın sopanın ucuna sallayın gitsin
ayyy bende umutlandım beni bekleyin anacımmm
benim son 2 seansım kaldı canım genitalde diğerleri bitti 1 yıldır gidiyorum kaymak olduk kaymak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?