selamlar nasılsınız bakalım inşallah bunalımdan çıkmışsınızdır bugünde bunalım takılmayın bak
ben bi geçmişe bakayım geleyim
kızlar ogün eranayın verdiği soğann salatası tarifi nasıldı hatırlayan varmı?
waooowwww demek o kadar büyükler ki sağa sola lımbır lımbırkız ben takmazsam daha fena acır sağa sola sallandıkça zati sızlıyo kazak atlet değdikçe ucuna elektrik çarpar alim allah olmaz yok yok
hoş geldin kuzum valla inşalah bugünde müslüme bağlamazlarselamlar nasılsınız bakalım inşallah bunalımdan çıkmışsınızdır bugünde bunalım takılmayın bak
ben bi geçmişe bakayım geleyim
waooowwww demek o kadar büyükler ki sağa sola lımbır lımbır
kıslaaarrrr c.tesi dogum günümmm...ne yapsam bana bi fikir verin işten erken çıkabilirsem güzel bi masa donatim diom ama...ne yapacamı bilmiomm((
canım onunkini harfiyen hatırlamıyorum
ben şöyle yapıyorum soğanları ince ince piyazlık şekilde doğruyorum tuzla ovuyorum sonra yıkıyorum
maydanozu da kıyıyorum ince ince karıştırıyorum zeytin yağı limon bi de sumak koyuyorum ohh süper oluyo
balık ve et yemekleri ile şahane oluyo
hah bu güzel olmş işte.
erenayın aç karnını anca deve doyurur zaten
benim gibi salıver gitsin takıyonuz o sütkenleri ahhh sızladı vah sızladı sal gitsin bacıııııımmmmm
aldım tamam annesinin koca totolusuuuuu
:90: anamızdan örnek alalım
atalım sütkenleriiiiiiiiiiii:92:
takın sopanın ucuna sallayın gitsin
benim ablammm gelmişşş hoşgelmişşş
hadi sen geçmişe git bakalım biraz biz bekliyoz seni
waooowwww demek o kadar büyükler ki sağa sola lımbır lımbır
hoş geldin kuzum valla inşalah bugünde müslüme bağlamazlar
kız sen ne donatçan herifin donatsın doğum günü çocuuu sensin ya da çıkarsın seni şöleee güzel ormantik bi yemek yiyin dışarda güzel bi mekanda rakı balık ooff süperr
onunkide böyle bişeydi sanırsam
sağol tatlım hoş arkadaşım benim yapayım akşama bende
hem soğan sarımsak antibiyotikmiş
onunkide böyle bişeydi sanırsam
sağol tatlım hoş arkadaşım benim yapayım akşama bende
hem soğan sarımsak antibiyotikmiş
kız sen ne donatçan herifin donatsın doğum günü çocuuu sensin ya da çıkarsın seni şöleee güzel ormantik bi yemek yiyin dışarda güzel bi mekanda rakı balık ooff süperr
öylede hep dışardan yedik bu hafta...evde yiyelim istiom..bide eşim unutturma bana dio doğum gününde masa hazırlarsın yeriz dio...bende dedim banane sen hazırlıcan benim doğum günüm süpriz yap bana dedim ama 6 ya kadaar çalışıo..olmadı öle yaparız..ben çalışmazsam c.tesi günü evde bişiler yaparım gibi...
iyi takılmış serayım yaa alemsiniz hee
tamam şekeryap yap kuzum çok güzel oluyo ama soğanları tuzla ov mutlaka acısı çıksın yumuşasın ama salatadan sende ye aksi halde kocalar çekilmiyorr
evet antibiyotik ama kocaya fazla sarımsak yedirme spermleri etkiliyormuş fazlası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?