Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

selamlar nasılsınız bakalım inşallah bunalımdan çıkmışsınızdır bugünde bunalım takılmayın bak
ben bi geçmişe bakayım geleyim

benim ablammm gelmişşş hoşgelmişşş
hadi sen geçmişe git bakalım biraz biz bekliyoz seni

kızlar ogün eranayın verdiği soğann salatası tarifi nasıldı hatırlayan varmı?

kızlar ogün eranayın verdiği soğann salatası tarifi nasıldı hatırlayan varmı?

canım onunkini harfiyen hatırlamıyorum

ben şöyle yapıyorum soğanları ince ince piyazlık şekilde doğruyorum tuzla ovuyorum sonra yıkıyorum

maydanozu da kıyıyorum ince ince karıştırıyorum zeytin yağı limon bi de sumak koyuyorum ohh süper oluyo

balık ve et yemekleri ile şahane oluyo

kız ben takmazsam daha fena acır sağa sola sallandıkça zati sızlıyo kazak atlet değdikçe ucuna elektrik çarpar alim allah olmaz yok yok
waooowwww demek o kadar büyükler ki sağa sola lımbır lımbır
selamlar nasılsınız bakalım inşallah bunalımdan çıkmışsınızdır bugünde bunalım takılmayın bak
ben bi geçmişe bakayım geleyim
hoş geldin kuzum valla inşalah bugünde müslüme bağlamazlar

kıslaaarrrr c.tesi dogum günümmm...ne yapsam bana bi fikir verin işten erken çıkabilirsem güzel bi masa donatim diom ama...ne yapacamı bilmiomm((

kıslaaarrrr c.tesi dogum günümmm...ne yapsam bana bi fikir verin işten erken çıkabilirsem güzel bi masa donatim diom ama...ne yapacamı bilmiomm((

kız sen ne donatçan herifin donatsın doğum günü çocuuu sensin ya da çıkarsın seni şöleee güzel ormantik bi yemek yiyin dışarda güzel bi mekanda rakı balık ooff süperr

onunkide böyle bişeydi sanırsam
sağol tatlım hoş arkadaşım benim yapayım akşama bende
hem soğan sarımsak antibiyotikmiş

hah bu güzel olmş işte.
erenayın aç karnını anca deve doyurur zaten

başak öldürdün beni yeğenimde niye gülüyon diyor

benim gibi salıver gitsin takıyonuz o sütkenleri ahhh sızladı vah sızladı sal gitsin bacıııııımmmmm

aynen rahat bırakın gitsin ben gibi

aldım tamam annesinin koca totolusuuuuu

:90: anamızdan örnek alalım
atalım sütkenleriiiiiiiiiiii:92:
takın sopanın ucuna sallayın gitsin

ben zaten salladım, evdeyken hiç işim olmaz sütyenle özgürlüğüne düşkün benimkiler sıkıntıya gelemiyorlar

benim ablammm gelmişşş hoşgelmişşş
hadi sen geçmişe git bakalım biraz biz bekliyoz seni

h.b canım sağol dün zaten 2 sayfa okuyorum 1 sayfa ilerliyo yarım saatten fazla sürdü geçmişi okumam maşallah

waooowwww demek o kadar büyükler ki sağa sola lımbır lımbır

hoş geldin kuzum valla inşalah bugünde müslüme bağlamazlar

h.b inşallah, müslümüde hiç sevmem bu arada:120:

Son düzenleme:
kız sen ne donatçan herifin donatsın doğum günü çocuuu sensin ya da çıkarsın seni şöleee güzel ormantik bi yemek yiyin dışarda güzel bi mekanda rakı balık ooff süperr

öylede hep dışardan yedik bu hafta...evde yiyelim istiom..bide eşim unutturma bana dio doğum gününde masa hazırlarsın yeriz dio...bende dedim banane sen hazırlıcan benim doğum günüm süpriz yap bana dedim ama 6 ya kadaar çalışıo..olmadı öle yaparız.. ben çalışmazsam c.tesi günü evde bişiler yaparım gibi...

onunkide böyle bişeydi sanırsam
sağol tatlım hoş arkadaşım benim yapayım akşama bende
hem soğan sarımsak antibiyotikmiş

yap yap kuzum çok güzel oluyo ama soğanları tuzla ov mutlaka acısı çıksın yumuşasın ama salatadan sende ye aksi halde kocalar çekilmiyorr

sen sürpriz yap bana dedin adam da unutturma mı dedi

yap yap kuzum çok güzel oluyo ama soğanları tuzla ov mutlaka acısı çıksın yumuşasın ama salatadan sende ye aksi halde kocalar çekilmiyorr
tamam şeker zaten yerim bende tatlım ...
evet antibiyotik ama kocaya fazla sarımsak yedirme spermleri etkiliyormuş fazlası

o zaten sarımsak yemez ablam sevmez ama soğanı çok sever kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…