Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

anladım...ne yapalım olanlar yeter bize.

teşkür iyiyim sen nasılsın ablacım? abla diyorum çünkü benden büyüksün.

de annem de bana abla de ablan kurban olsun sana yawruuuuuuuuuum yaş kaç senin bakayım ayrıca ben HÜRREM SULTANIM herkez bilir sultanımda diyebilirsin tatlım

teşkür iyiyim sen nasılsın ablacım? abla diyorum çünkü benden büyüksün.

de annem de bana abla de ablan kurban olsun sana yawruuuuuuuuuum yaş kaç senin bakayım ayrıca ben HÜRREM SULTANIM herkez bilir sultanımda diyebilirsin tatlım

iiyim canım sagol sen nasılsın saracım...

nasılsın pınarcım...
İYİM CANIMM kusura bakma biras işlerim vardıı ondan yazamadımmm kuzummm
günaydınn bebiş özledim kız seniii bras işlerim vardı hallettim geldimmm ee bensiz neler yaptınız bakıyımmm
pınarım nerdesin kıs hiç sesin soluğun çıkmıyo yawrum ses ver bi hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuu
işlerim vardı canım yaa uyuz patron basımda genee kel herifff
kimse bişi yazmıyo bugün bi durgunluk var sanki herkeste ama bern mutluyum akşam dizim var feriha hiç kaçırmam.

bende cok seviyom canım ferihayı cuma günü olsun diye dört gözle bekliyom valla h.g aramıza bu arada evet seni tanıyalımm:26:

İYİM CANIMM kusura bakma biras işlerim vardıı ondan yazamadımmm kuzummm

günaydınn bebiş özledim kız seniii bras işlerim vardı hallettim geldimmm ee bensiz neler yaptınız bakıyımmm
:
bende dün yoktum bizsiz napmışlar diyekim pınarım nasılsın annem
moraller nasıll
ben daha yeni 6 cı ayıma girecem şimdilik bi sorunum yok yoksa beni atarmısınız sorunum yok diye

yok kuzum bizde ne kadarlık evli olduğun,sorununun ne olduğu,kaç çocuğun olduğu hiç sorun değil
bizde amaç önemli herkes bebek istiyo burda
gerisi boşş
bak başak gelsin seni istersen listeyede alır,kurallarıda bildiriirr...

ben kendimi yazayım ayrıntılı bi şekilde ben 85 ankara doğumluyum temmuzda evlendim. çok beby istiyodum o yüzden hiç korunmadık.
bide bende kist var o yüzden korunmak istemedim. şimdi 6+3 günlük hamileyim ama 5+3 günlükken gittim kese var beby yok dedi dr 10 gün sonra gel dedi. bende korkuyorum bişi olacak diye ama daha erken diyorum gözükmemesi normal. çok espirili sevecen ve neşeli bir kızım yada artık kadınım:)

niye kızayım yawrum benden çok küçüksün böyle şeyler hiç takılmam yaş konusuna ama sen HÜRREM SULTANIM de bana şaka şaka canım istediğini söle içinden nasıl gelirse

ben daha yeni 6 cı ayıma girecem şimdilik bi sorunum yok yoksa beni atarmısınız sorunum yok diye

niye atalım kuzum seni aa bizim topigimiz neseli hatunları sever sorunlu sorunsuz hatunların hepsini bagırımıza basıyoruz bzler burda herkes burda neseyle yumurtlama zevkle dogurmaya geliyoo

iyi ettin kendini tanıttın tatlım
hamişliğin hayırlı olsun allah kucağına aldırsın inşallahhhh
inşallah sorunsuz bi hamilelik olur tatlımm,aynen daha çok erkenn bebekin görünmesi için
hayırlısı olsun allah sağlıklı doğumlar nasip etsin
ev hatunumusun sen??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…