hurr yoksa abla dememi kızdın demem istersen bidaha
kuzum sabh sabah ayılamaz bizim topikin ev hanımlarıı
çalışanların bi kısmı burda bi kısmı birazdan gelirrr
ev hanımları ancak 11 den sonra teşriff eder bakma benimde kocacım işten geldi ondan ayaktayımm
yoksa gayet tembel topikizzz çene dışında
hmm anladığınıza sevindimm bu avatarın anlamıda buyduu
yoo akşam hep burdaydım ben bişi yoktuuuu
teşkür iyiyim sen nasılsın ablacım? abla diyorum çünkü benden büyüksün.
anladım...ne yapalım olanlar yeter bize.
teşkür iyiyim sen nasılsın ablacım? abla diyorum çünkü benden büyüksün.
kaç yaşındasın kuzum senn
İYİM CANIMM kusura bakma biras işlerim vardıı ondan yazamadımmm kuzummmiiyim canım sagol sen nasılsın saracım...
nasılsın pınarcım...
günaydınn bebiş özledim kız seniii bras işlerim vardı hallettim geldimmm ee bensiz neler yaptınız bakıyımmmgünaydın tatlım hoşgeldin seninle tanışma fırsatım olmadıııı kusura bakmaa
umarım ttopiğimizde iyi vakit geçirirsinnnn
günaydınn güzel topikimin güzel insanlarııııııııı
hepinize kucak dolusu sevgi getirdiiiiimmm
işlerim vardı canım yaa uyuz patron basımda genee kel herifffpınarım nerdesin kıs hiç sesin soluğun çıkmıyo yawrum ses ver bi hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kimse bişi yazmıyo bugün bi durgunluk var sanki herkeste ama bern mutluyum akşam dizim var feriha hiç kaçırmam.
bak herkes gelsin yetişemicen sayfalara senin sorun ne kuzumm???
kaçyıllık evlisinn...
26 bitti 85 doğumluyum
galibaAçıkta kalmışımmm...
bende dün yoktum bizsiz napmışlar diyekim pınarım nasılsın annemİYİM CANIMM kusura bakma biras işlerim vardıı ondan yazamadımmm kuzummm
günaydınn bebiş özledim kız seniii bras işlerim vardı hallettim geldimmm ee bensiz neler yaptınız bakıyımmm
:
ben daha yeni 6 cı ayıma girecem şimdilik bi sorunum yok yoksa beni atarmısınız sorunum yok diye
ben daha yeni 6 cı ayıma girecem şimdilik bi sorunum yok yoksa beni atarmısınız sorunum yok diye
ben kendimi yazayım ayrıntılı bi şekilde ben 85 ankara doğumluyum temmuzda evlendim. çok beby istiyodum o yüzden hiç korunmadık.
bide bende kist var o yüzden korunmak istemedim. şimdi 6+3 günlük hamileyim ama 5+3 günlükken gittim kese var beby yok dedi dr 10 gün sonra gel dedi. bende korkuyorum bişi olacak diye ama daha erken diyorum gözükmemesi normal. çok espirili sevecen ve neşeli bir kızım yada artık kadınım:)
niye atalım kuzum seni aa bizim topigimiz neseli hatunları sever sorunlu sorunsuz hatunların hepsini bagırımıza basıyoruz bzler burda herkes burda neseyle yumurtlama zevkle dogurmaya geliyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?