Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aynen yaaaa beraber kahveler içip ağlıyakk dertleşekk
bak ben diyimm bizim neşelere nazzar değdii
bune yaa herkes kavgalı herkess bunalımlıııı....
tabi başta benn olmak üzereeeee...
dolunay geçmişi okudunmu annem kocişe nasıl çam devirdim gördünmüüü...

ayyyyy bende dertliyim memelerim aciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyy yaniiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyy ooffffffffffffffffffff
memelerine gurban koacana masaj yaptır.
şöyle vakumlu masaj

Allah'ım kbu karı nekadar açık sözlü
artık pedini koyduğunu bile biliyoskocasının haberi yoktur orda bişi olduğundan.

dolunayım baba koleksiyonundaki bu kaçıncı baba?

benimde moral oktan moktan ve hatta toktan

herşey üstüne gelip seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde,
sakın vazgeçme;
çünkü orası gidişatın değişeceği yerdir...

Son düzenleme:
başağım ne biz mükkemmeliz nede eşlerimiz..hepimiz insanız..bazen

bencillikler düşüncesizlikler yapabiliyoruz..ama önemli olan bunları farkına varmak ve düzeltmek için harekete geçmek..

sen bide k.validenle yaşıyorsun..sorunların olması çok normal...sinirlerininde bir tahamül noktası var..
ama içine atarsan daha kötü patlarsın tatlım..anlat...elimizden geleni yaparız bitanem..

fakat burda anlatırsam
herkes kocacığına hayranken ben kötülemiş gibi olurum.
ağlamaktan yazamıyom elleme bana

başağım noldu kuzum geçmişe bakamadım okumaya dermanım yok ciddi bişey yoktur inşallah :26:
yok bebeğim geçmişe bakmana gerk yok yazmdm zaten ne olduğunu.
hazmedince geçen şeylerden
karı-koca mavzuları

bakıyorum bitanem ...

canım adaşıma başağıma noldu yaaa
kuzum sen kocanı kötülemiş olmazsın niye öyle düşünüyosun
hepimizin hayatında bazı zamanlar sorunlar oluyor
anlatmak istersen hepimiz seni dinleriz derdine sıkıntına ortak olmaya çalışırız
teselli olursun belki biraz ama yok anlatmak istemiyosanda nasıl istersen tatlım yeterki
sen üzülmeeee seni çookk seviyorummmmm

tamam bana uyar kabul

siz bööle yazınca ben hüngür fışkırık oluyom haberiniz yok

iş yeri burası farkedecekler şimdik .
bende seni seviyom adaşım kurban olurum size.
anlatmaya hazır diilim galiba. yazarsam boğulurum

dolunay avatarından etkileniyom.
daha bi abla ruhlu görüyom seni.
omzuna koymak istiyom başımı

amiin nazemirim nasılsın....

iyiyim canım geçmişe göz attım biraz

akşam bende de öyleydi ama erenay girmiş siteye ya nasıl oldu ki sende de yokmuş bak

kız hatun gebe zatiiii bidaha mı doğurtturcan daha bunu çıkarmadı

evet eranayda gamzelalda girmiş ben akşam hiç giremedim hatta en son 750 de kalmıştım hala o sayfaya giremiyorum
nasıl canım sıkıldı kk ye giremeyince, okadar alışmışımki girmeyince boşlukta hissediyorum

kızlar böğürtlen kökündenmidir bilmem ama bendede aşırı hassasiyet ve şişme varr
adet sendromu desem diil daha var ona böğürtlen etki ediyo galibaaa
işe yarıyo demekkiiiii....
bakalım sonucumuz nolcekkk

nazemir abla nasılsın cnm seninle konuşamadık ne zamandır.
eşin nasıl oldu iyidir inşallah

Erenayımm...etkisinden kurtulmanın çok zor olduğu acı hatıraları mucizeye dönüştürmek için ikinizde aynı şeyi istiyor olmanız lazım...
eşin haksız değil...sende öyle..ama eşin için bir fedakarlık daha yapman lazım...

istersen daha önce gittiğin doktorlara gitme..başka bir doktor bul kendine..mümkünse yanında rahat olabileceğin kafa dengi biri olsun...
sil baştan de..bak tatlım..sonucu ne olursa olsun daha önce hamile kalmışsın...buda demek olyorki eşinde sende sağlıklısın...varsa püürüzler onlarda ufak tefek ilaçlarla hollolur..

hem yeni hamileliğinde daha dikkatli olursun...kontrollerini aksatmaz ve hayırlısıyla sağlıkla alırsın bebeişini kucağına...

sizin durumunuza çiviyi çivi söker diyeceğim..kaybettiğin bebişin herzaman kalbinde olacak..hatta 4tane çocuğun bile olsa...benim annemde 3..çocuğunu doğurduktan emzirdikten 4 saat sonra kaybetmiş..hala neden öldüğünü bilmiyor..
vee daha geçenlerde konusu geçti..4kardeşiz biz ama hala kaybettiğim abimden bahsederken gözleri dalıyor..Allah sizlere uzun sağlıklı ömürler versin diyor...iyiki biz varmışız..inşallah seninde olacak tatlım...

üzüntülerini sıkıntılarını hafifletecek meleğin gelmek için senden haber bekliyor..ben buna inanıyorum..
eşinde hazır..umarım çok kısa sürede sende hazır olursun...

sen bi dene bakalım...olmazsa vallahi gel beni bul,ben burdayımmm tatllı arkadaşımm...:13:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…